LAF Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Ale jaki trade ? O czym mowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 6 minut temu, kuba2419 napisał(a): Jeżeli deal został oficjalnie wklepany i potwierdzony to jak można go cofnąć? Toż to precedens będzie jak można go wprowadzić skoro nawet nie wiem co tam było ta gra to gra precedensów generalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 1 minutę temu, LAF napisał(a): Ale jaki trade ? O czym mowa ? Spurs - Rockets - PTB. Ma być tamten z Pacers, gdzie komisze pisali wprost, że nie puszczą. @elwariatosam pisał, że liczy na zablokowanie, a teraz, że ma być tamten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Ja tam nie widzę tego trade więc chyba nie ma tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Teraz, julekstep napisał(a): jak można go wprowadzić skoro nawet nie wiem co tam było ta gra to gra precedensów generalnie Wczoraj pisałeś, że zablokujesz. Dziś drugi komisz potwierdził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Teraz, Pablo81 napisał(a): Spurs - Rockets - PTB. Ma być tamten z Pacers, gdzie komisze pisali wprost, że nie puszczą. @elwariatosam pisał, że liczy na zablokowanie, a teraz, że ma być tamten. Jestem mąci woda Kuba bedzie trzymal ze mną, to jest 2 na 2 bo Lafcio i ty wychodzicie teraz na propsie, ale nie mozemy sie poddac, prawda zatryumfuje️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 3 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Wczoraj pisałeś, że zablokujesz. w którym miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 3 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Wczoraj pisałeś, że zablokujesz. Dziś drugi komisz potwierdził. Co Julek mowi a co robi to sa dwie różne rzeczy, np rok rocznie mowi ze wygra misia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 5 minut temu, julekstep napisał(a): w którym miejscu? W dniu 5.04.2025 o 18:29, julekstep napisał(a): Uuu ja tu widze wypozyczenie W dniu 5.04.2025 o 18:31, julekstep napisał(a): Richardson @MarcusCamby co o tym sadzisz? W dniu 5.04.2025 o 20:29, Krzemo napisał(a): @Cichy pisał co innego, więc niech się wypowie. Niemniej, jeśli już @julekstep chce zablokować trejd, to ja oczywiście popieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Teraz, Pablo81 napisał(a): ponawiam pytanie - w którym miejscu napisałem że 'chcę zablokować trejd' ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Teraz, julekstep napisał(a): ponawiam pytanie - w którym miejscu napisałem że 'chcę zablokować trejd' ? k****. "Ja tu widzę wypożyczenie" ergo coś niedozwolonego pozwalającego na blokadę. Krzemo najwyraźniej tak samo zrozumiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Ja rozumiem, ze dzieki Julkowi lepszy deal udalo ci sie machnąć, także nie ma sie co zloscic i żywić urazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia imba w trejdowym taka że udało się przepchnąć win Magic nad Bulls! 26 minut temu, Pablo81 napisał(a): k****. "Ja tu widzę wypożyczenie" ergo coś niedozwolonego pozwalającego na blokadę. Krzemo najwyraźniej tak samo zrozumiał. czyli Ty widzisz coś co nie jest napisane i na podstawie tego popełniasz potencjalnie kolejne przestępstwa no no no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 11 minut temu, julekstep napisał(a): imba w trejdowym taka że udało się przepchnąć win Magic nad Bulls! czyli Ty widzisz coś co nie jest napisane i na podstawie tego popełniasz potencjalnie kolejne przestępstwa no no no Ogólnie wiedziałem, że jak powiększenie twoich kompetencji wzrośnie, to będzie bałagan. Tak to człowiek mógł to czytać i pomyśleć sobie "niech sobie pisze te bzdury", ale teraz już nie wiadomo. @Krzemo tak samo zrozumiał , że chcesz zablokować, więc daruj sobie mierne fikołki flubera z politycznego. W dniu 5.04.2025 o 20:29, Krzemo napisał(a): Niemniej, jeśli już @julekstep chce zablokować trejd, to ja oczywiście popieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Ogólnie wiedziałem, że jak powiększenie twoich kompetencji wzrośnie, to będzie bałagan. przecież moje kompetencje po ostatniej inbie zmalały jestem komiszem na wygnaniu 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): @Krzemo tak samo zrozumiał , że chcesz zablokować, więc daruj sobie mierne fikołki flubera z politycznego. czyli czegoś nie napisałem ale Ty wiesz lepiej że napisałem Pablo 101 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia (edytowane) 6 minut temu, julekstep napisał(a): przecież moje kompetencje po ostatniej inbie zmalały jestem komiszem na wygnaniu czyli czegoś nie napisałem ale Ty wiesz lepiej że napisałem Pablo 101 Czyli napisałeś coś dość wyraźnie, ale nie dosłownie i inni zrozumieli ten dość prosty przekaz podobnie do mnie. Ostatnie wypożyczenie cofnales -> piszesz, że wygląda ci to na wypożyczenie -> Krzemo rozumie to tak samo i poprze twoja decyzję o zablokowaniu. Edytowane 6 Kwietnia przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Czyli napisałeś coś dość wyraźnie, ale nie dosłownie i inni zrozumieli ten dość prosty przekaz podobnie do mnie. Ostatnie wypożyczenie cofnales -> piszesz, że wygląda ci to na wypożyczenie -> Krzemo rozumie to tak samo i poprze twoja decyzję o zablokowaniu. aha aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 1 minutę temu, julekstep napisał(a): aha aha nom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 1 minutę temu, kuba2419 napisał(a): nom co odczytałeś z 'aha aha'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia przejęliście się komentarzem OBCIĄGACZA i jeszcze z Was sobie jaja robi w lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi