Koelner Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2025 17 minut temu, Krzemo napisał(a): Nie chce mi się wierzyć, że pablo robi na złość julkowi i wzmacnia pacers, bo julek go brzydko traktuje na FB i w każdym innym możliwym temacie poza simbasketem, ale jednak tak to może wyglądać ;] To są już teorie spiskowe i jeśli na takiej podstawie macie blokować trejdy to jest bez sensu. Przeważnie są deale na plus i minus ale @Pablo81 po tym trejdzie nie ma szans na jakiś tank czy inne pierdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2025 23 minuty temu, Krzemo napisał(a): Pacers na +, Rokets na + A jaki ten trejd ma sens dla Spurs? Spurs są w takim momencie, że robią od kilku kolejek najlepszy bilans na zachodzie, to jest jeden z tych momentów, że mają całkiem spore szanse na wygranie zachodu i grę o mistrza, wystarczy tylko tego nie spi*****ić kolejnymi ruchami. I oddają Richardsona za nic. Nie chce mi się wierzyć, że pablo robi na złość julkowi i wzmacnia pacers, bo julek go brzydko traktuje na FB i w każdym innym możliwym temacie poza simbasketem, ale jednak tak to może wyglądać ;] Znaczy Rox na + na teraz to wiadome, ale ja to juz nie wiem, Josh kontrakt i overall niby jawnie na + przy czym to jest legit rols co najwyzej, a Kyrie przy swoich brakach dalej napierdziela az miło. No i egocentryzm Julkowy nie zna granic Pablo notorycznie buduje i demontuje contendera, ogolnie Julek powinien byc mu raczej za to wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2025 4 minuty temu, Koelner napisał(a): To są już teorie spiskowe i jeśli na takiej podstawie macie blokować trejdy to jest bez sensu. Przeważnie są deale na plus i minus ale @Pablo81 po tym trejdzie nie ma szans na jakiś tank czy inne pierdy. Nom. Czyli wracając do racjonalnych opcji, możliwe jest, że Richardson szedł wcześniej jako wypożyczenie z Pacers do Spurs, tylko po to żeby finansowo przepchać Hardena do Pacers i miał wrócić przed TD za jakąś paczkę gówna ;]. Teraz, elwariato napisał(a): ale ja to juz nie wiem, Josh kontrakt i overall niby jawnie na + przy czym to jest legit rols co najwyzej, a Kyrie przy swoich brakach dalej napierdziela az miło. No to po co ten deal :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Dobra, ja ostatecznie cofam tę wymianę. Ci, którzy teraz milczą, sami na siebie kręcą bata w przyszłości. Sami sobie walczcie z betonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2025 6 minut temu, Krzemo napisał(a): Nom. Czyli wracając do racjonalnych opcji, możliwe jest, że Richardson szedł wcześniej jako wypożyczenie z Pacers do Spurs, tylko po to żeby finansowo przepchać Hardena do Pacers i miał wrócić przed TD za jakąś paczkę gówna ;]. No to po co ten deal :)? Ogolnie Johnson na mle, kilian spoks prospect dalej, i pick jest takze teges imo long term 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Dobra, ja ostatecznie cofam tę wymianę. Ci, którzy teraz milczą, sami na siebie kręcą bata w przyszłości. Sami sobie walczcie z betonem. Łoj tam juz wyluzuj, gorsze betony sie trafiają, spróbuj taryfe energetyczna zmienić np Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2025 1 minutę temu, elwariato napisał(a): Ogolnie Johnson na mle, kilian spoks prospect dalej, i pick jest takze teges imo long term Łoj tam juz wyluzuj, gorsze betony sie trafiają, spróbuj taryfe energetyczna zmienić np No spróbuję Ale sami sobie przepychajcie wymiany wg uznania jaśnie panów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2025 GDZIE JEST @Cichy KIEDY LUD CIERPI?!? 10 minut temu, elwariato napisał(a): Łoj tam juz wyluzuj, gorsze betony sie trafiają, spróbuj taryfe energetyczna zmienić np w sumie gdyby nie brak Twoich potwierdzeń, to trejdy byłyby wklepane więc to TY jesteś betonem! hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2025 18 minut temu, Krzemo napisał(a): Czyli wracając do racjonalnych opcji, możliwe jest, że Richardson szedł wcześniej jako wypożyczenie z Pacers do Spurs, tylko po to żeby finansowo przepchać Hardena do Pacers i miał wrócić przed TD za jakąś paczkę gówna ;]. To wtedy Josh nie był gównem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2025 5 minut temu, Koelner napisał(a): To wtedy Josh nie był gównem? a kto twierdzi, żeby był/jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2025 3 minuty temu, Krzemo napisał(a): a kto twierdzi, żeby był/jest? 33 minuty temu, Krzemo napisał(a):Richardson szedł wcześniej jako wypożyczenie z Pacers do Spurs, tylko po to żeby finansowo przepchać Hardena 33 minuty temu, Krzemo napisał(a): Richardson szedł wcześniej jako wypożyczenie z Pacers do Spurs, tylko po to żeby finansowo przepchać Hardena Richardsons jako cap space = gówno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2025 4 minuty temu, Koelner napisał(a): Richardsons jako cap space = gówno No właśnie wręcz przeciwnie. 42 minuty temu, julekstep napisał(a): w sumie gdyby nie brak Twoich potwierdzeń, to trejdy byłyby wklepane dobry pan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2025 4 godziny temu, julekstep napisał(a): GDZIE JEST @Cichy KIEDY LUD CIERPI?!? Wróci niedługo, kończy cierpieć po lockoucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2025 7 godzin temu, julekstep napisał(a): GDZIE JEST @Cichy KIEDY LUD CIERPI?!? w sumie gdyby nie brak Twoich potwierdzeń, to trejdy byłyby wklepane więc to TY jesteś betonem! hihi Potwierdzilem zanim Pablo zdjąl z wokandy, czyli trejd powinien byc wklepany tak czy siak 7 godzin temu, Krzemo napisał(a): dobry pan Prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2025 29 minut temu, elwariato napisał(a): Potwierdzilem zanim Pablo zdjąl z wokandy, czyli trejd powinien byc wklepany tak czy siak z tego co widzę to już Cię koledzy wykolegowali z trejdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2025 8 minut temu, julekstep napisał(a): z tego co widzę to już Cię koledzy wykolegowali z trejdu Tacy koledzy jak ja kiedys chcialem sie wymiksowac z deala z qConem to nie bylo zmiłuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Teraz, elwariato napisał(a): Tacy koledzy jak ja kiedys chcialem sie wymiksowac z deala z qConem to nie bylo zmiłuj generalnie to pewnie Ty masz nawet rację, ale ja nawet nie wiem co było w tym dealu Pablo, bo @kuba2419 pomógł mu w zacieraniu śladów xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2025 13 minut temu, julekstep napisał(a): z tego co widzę to już Cię koledzy wykolegowali z trejdu Jeżeli deal został oficjalnie wklepany i potwierdzony to jak można go cofnąć? Toż to precedens będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2025 BEZPRAWIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Jestem za kolejnym lockoutem do momentu wyjasnienia tej i kazdej innej kwestii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Został cofnięty przed wkleklepaniem przecież. Już nie mieszajcie, bo raz tu komisze się wypowiadali, że Richardsom był wypożyczony i deklarowali cofnięcie, to zrobiłem wymianę bez Richardsona w Pacers. Serio już bez przesady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi