elwariato Opublikowano 23 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 1 minutę temu, julekstep napisał(a): idź przespać swój dzień konia i szansę na misia Idz sie przespac z koniem a nie tylko ze swoja kobyłą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 23 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 3 godziny temu, julekstep napisał(a): to trochę jak działanie na szkodę ligi xD @Cichy @Krzemo to do puszczenia jbc? ja bym blokował a jeśli przejdzie to trzeba będzie jakąś szybką licytację waiverową ogarnąć blokowalbym, teoretycznie moga wypasc ligi co byloby niefajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 23 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 6 minut temu, Cichy napisał(a): blokowalbym, teoretycznie moga wypasc ligi co byloby niefajne A dlaczego ? Skoro sa dobrzy to sie zgłoszą po nich a jak są słabi to co za różnica ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 23 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 1 godzinę temu, elwariato napisał(a): A najlepsze ze kolega jest w lidze z pizdylion sezonow mniej a ma tyle tytòłw co ty Mniejsza z tym, ale w bezpośrednim starciu przecież leżał, płakał i błagał o wybaczenie. Tak jednostronny był to finał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 23 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 Prawdziwy finał był w WCF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 23 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 5 godzin temu, Braveheart22 napisał(a): Mniejsza z tym, ale w bezpośrednim starciu przecież leżał, płakał i błagał o wybaczenie. Tak jednostronny był to finał. Jednostronny to jedno, ale poprostu ten typ tak ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Po spadku Bulls na czwarty pick, deal za Embiida wygląda lepiej moim zdaniem. Nie wiem czy się zgodzisz @Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia ...3...2...1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia No wydymałeś. Mnie Sylwek zagaił, ale nawet nie ponegocjowaliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Eee... Wolałbym Ingrama nad Mobley i Suggsa. Szulim, Wariat i LAF nie mają już za wiele topowych prospektów, by oddać do firmy matki za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia W dniu 17.01.2025 o 23:15, MarcusCamby napisał(a): Eee Szkoda, że nie Westbrook Dlaczego szkoda, że Westbrook nie skończył? 7 godzin temu, MarcusCamby napisał(a): Eee... Szulim, Wariat i LAF nie mają już za wiele topowych prospektów, by oddać do firmy matki za darmo. Podasz przykłady oddania topowych prospektów do firmy matki za darmo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Sources mowia, ze bylo bardzo blisko stworzenia trio Haliburton - Ingram - Hartenstein + zostaloby 10 mln na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia W dniu 18.01.2025 o 21:13, Krzemo napisał(a): No wydymałeś. Mnie Sylwek zagaił, ale nawet nie ponegocjowaliśmy. po tym jak Chet poszedł z jedynką i trzeba było brać Banchero (czyli w realiach simki raczej SFa) to wygląda wręcz dramatycznie ten deal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 16 minut temu, julekstep napisał(a): po tym jak Chet poszedł z jedynką i trzeba było brać Banchero (czyli w realiach simki raczej SFa) to wygląda wręcz dramatycznie ten deal Dziękuję za fachową analizę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 7 minut temu, Sylvinho. napisał(a): Dziękuję za fachową analizę. do usług! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia @Principe mem dla Ciebie zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia no mordo Ty dawałeś Greena i Lavina xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2 minuty temu, Principe napisał(a): no mordo Ty dawałeś Greena i Lavina xd Green >= Suggs Jakbym wiedział to bym Ci dorzucił jeszcze jakieś first picki Nawet, żeś negocjacji nie podjął Tak czy siak desperacki deal trochę. Beal w peaku, obok JJJ czyli chyba dwóch gości z TOP15 ligi i powrót do tanku. Dla mnie słabo. Pablo ma na Was jakieś kwity czy jak? PabloGOAT tymczasem szaleje. Po oddaniu Ingrama myślałem, że kryzys po przegranym finale, a tu sobie skupie konkurencję jak za najlepszych czasów, gdy w dwa okienka wymienił past prime minusowy kontrakt Erica Gordona na Russella Westbrooka. Za potencjalnego nowego Zubaca czyli Hartensteina zgarnia dwa mocne picki, oddaje z fajnym zyskiem Holidaya po małym wypożyczeniu i niemal półdarmo zgarnia najlepszego gracza ligi. A w deal, nawet nie są zamieszane assety Wariata i LAFa. Czapki z głów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Nie klikało do tej pory to nie widziałem powodu, żeby nagle zaklikało. Trzeba było zmieniać, bo w następnym sezonie byłoby już za późno 10 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Green >= Suggs no nie wiem z której strony xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Teraz, Principe napisał(a): no nie wiem z której strony xd A potem się dziwić, że Beal więcej czasu spędził po za Playoffs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi