Koelner Opublikowano 14 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2024 pośrednictwo handlowe kosztuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2024 8 minut temu, kuba2419 napisał(a): Podobnie jak @julekstep mógł mieć Embiida za Ingrama a miałbym wtedy Anta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2024 Godzinę temu, julekstep napisał(a): @MarcusCamby czekam na komentarz! LAFa wywoływałem już kilka razy w sprawie jego przebudowy i też był zadowolony! Niech ktoś porówna co Pablo dostał za duet Townsa i Middleton, a co zostało w Blazers. @Qcin_69 oddaj koronę! Pomyśleć, że kładłem mocne podwaliny pod core Blazers pomagając dużo @bogans2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 14 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2024 Cieszę się mocno , że hejterzy nie zawodzą i tym razem bo jak to się mówi sukces przyciąga hejterow a porażka ich odstrasza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2024 KAT to top wysoki simki, MVP level, jeszcze 3 lata kontraktu (b. istotne!). Zbiera i blokuje na poziomie Giannisa. Trochę gorzej w def., ale nadrabia w off. Mam trochę inny pomysł na grę w następnym sezonie i KAT mi też lepiej fituje ;]. Do tego użyteczny Kuzma na rezerwę na wing. Wszyscy zadowoleni, znowu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 14 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2024 1 minutę temu, Krzemo napisał(a): KAT to top wysoki simki, MVP level, jeszcze 3 lata kontraktu (b. istotne!). Zbiera i blokuje na poziomie Giannisa. Trochę gorzej w def., ale nadrabia w off. Mam trochę inny pomysł na grę w następnym sezonie i KAT mi też lepiej fituje ;]. Do tego użyteczny Kuzma na rezerwę na wing. Wszyscy zadowoleni, znowu ;] Bez AD może być ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2024 Teraz, LAF napisał(a): Bez AD może być ciężko Bez AD tak, czy siak byłoby ciężko. Ale liczę na jego lojalność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 14 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2024 23 minuty temu, Krzemo napisał(a): KAT to top wysoki simki, MVP level, jeszcze 3 lata kontraktu (b. istotne!). Zbiera i blokuje na poziomie Giannisa. Trochę gorzej w def., ale nadrabia w off. Mam trochę inny pomysł na grę w następnym sezonie i KAT mi też lepiej fituje ;]. Do tego użyteczny Kuzma na rezerwę na wing. Wszyscy zadowoleni, znowu ;] Myslalem tak ja, myslal tak Qcin, teraz padlo na Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 14 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2024 4 godziny temu, Krzemo napisał(a): Bez AD tak, czy siak byłoby ciężko. Ale liczę na jego lojalność Ja tak liczyłem na lojalność Woodsa który miał loyality na poziomie ok 80 i.. jest w Suns i razem z nimi w topce draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 19 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Spurs - Celtics Spurs in: Westbrook Spurs out: Zubac + Simmons + 1st Bos 45 + 1st Orl 45 + 1st Dal 45 + 1st Tor 45 + 1st Dal 45 (top 10 protected) Celtics out: Westbrook Celtics in: Zubac + Simmons + 1st Bos 45 + 1st Orl 45 + 1st Dal 45 + 1st Tor 45 + 1st Dal 45 (top 10 protected) @Szulim Na to czekałem Texas forever! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 w sumie śmieszne że @Pablo81 w jedno FA pozyskał i Curry'ego i Westbrooka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 oraz Giannisa i prawdopodobnie całą trójkę nie zobaczymy w game1 w barwach Spurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 standardowo - czekam na komentarz @MarcusCamby Teraz, Koelner napisał(a): oraz Giannisa i prawdopodobnie całą trójkę nie zobaczymy w game1 w barwach Spurs. swoją drogą jak Spurs wyślą GMa do ośrodka na resztę FA to mamy contendera -> duet Russ-Giannis wygląda potwornie no ale nałóg pewnie znów będzie silniejszy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 1 minutę temu, julekstep napisał(a): standardowo - czekam na komentarz @MarcusCamby swoją drogą jak Spurs wyślą GMa do ośrodka na resztę FA to mamy contendera -> duet Russ-Giannis wygląda potwornie no ale nałóg pewnie znów będzie silniejszy xD Nie zapominaj przyjacielu o Trae i Brandonie. 4 ALLSTARÓW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 1 minutę temu, julekstep napisał(a): standardowo - czekam na komentarz @MarcusCamby Dawałem sporo za Westbrooka. Duranta i potencjalnie pięć unprotected picków, ale i tak było za mało. Boston odzyskał swój pick i dostał trochę młodzieży, nie jest to zły deal, chociaż zdecydowanie brakuje topowego talentu. Spójrzmy, że Pablo za gorszego Currego wyciągnął Trae Younga. Co tu dużo mówić. Wszystkie te picki to z tych omawianych dealów, także liga po prostu sprezentowała Westbrooka Spurs. Nie ma co winić @Szulim Gratulacje dla @Pablo81 bo gość w to FA zamiótł całą ligę na niespotykaną wcześniej skalę w jakiejkolwiek zabawie. @człowiek...morza i @Qcin_69 mogą tylko oddać pokłon nowemu cesarzowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 19 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 @Pablo81 obiecał pierścień dla Westbrooka - jak nie dotrzyma to cofamy deal A ja jeszcze oddam szacunek @MarcusCamby który był w top tier dealu za Westbrooka póki Pablo nie wykombinował mojego picku dzieki za pomoc i rady przyjacielu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 Westbrook zdobył pierścień z Celtics? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 10 minut temu, Koelner napisał(a): Westbrook zdobył pierścień z Celtics? Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 6 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 1 minutę temu, julekstep napisał(a): Magic offer: Seth Curry <-> Ty Lawson xD Ten to się teraz w @Pablo81bawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 25 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 Bam , Dennis I RoCo znowu razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi