Krzemo Opublikowano 20 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 Szczerze mówiąc @MarcusCamby gówno za tego Noela wyciągnąłeś...za top 5 defensywnego podkoszowego na lata, dwa wątpliwe picki i sterta gruzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 4 minuty temu, Krzemo napisał(a): Szczerze mówiąc @MarcusCamby gówno za tego Noela wyciągnąłeś...za top 5 defensywnego podkoszowego na lata, dwa wątpliwe picki i sterta gruzu. miał lepszą ofertę na stole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 20 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 9 minut temu, Krzemo napisał(a): Szczerze mówiąc @MarcusCamby gówno za tego Noela wyciągnąłeś...za top 5 defensywnego podkoszowego na lata, dwa wątpliwe picki i sterta gruzu. Przypomnij co Ty za niego wyciągnąłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 (edytowane) 7 minut temu, kahR napisał(a): Przypomnij co Ty za niego wyciągnąłeś 2 mistrzostwa . Powella, którego wymieniałem potem na Amare i Hassana, który był istotnym rezerwowym Miałem go bez kontraktu na kolejne 4 sezonu i zmowę 95% userów, żeby ze mną nie handlować . Dawałeś Evansa, który mi nie robił różnicy, tam gdzie potrzebowałem. Było puścić Wesa ;] Edytowane 20 Listopada 2023 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 20 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 5 minut temu, Krzemo napisał(a): Dawałeś Evansa, który mi nie robił różnicy, tam gdzie potrzebowałem. Było puścić Wesa ;] Za wypożyczenie? No thx, DeAndre- pamiętamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 to jak to byście uporządkowali - 'kto najgorzej stracił Noela'? ja to widzę jakoś tak: 1 - elwariato, nr 1 i niekwestionowany lider 2 - MarcusCamby 3 - Krzemo @Braveheart22 liczę że za jakiś czas włączysz się do gry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 7 minut temu, julekstep napisał(a): to jak to byście uporządkowali - 'kto najgorzej stracił Noela'? ja to widzę jakoś tak: 1 - elwariato, nr 1 i niekwestionowany lider 2 - MarcusCamby 3 - Krzemo @Braveheart22 liczę że za jakiś czas włączysz się do gry! Smack>>>Noel i tyle w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 (edytowane) 16 godzin temu, Krzemo napisał(a): Szczerze mówiąc @MarcusCamby gówno za tego Noela wyciągnąłeś...za top 5 defensywnego podkoszowego na lata, dwa wątpliwe picki i sterta gruzu. Deal nie jest kompletny, bo jeszcze jeden potencjalnie dobry pick dojdzie potem bokiem. Może warto to zaznaczyć teraz, by potem nie było zdziwienia czemu @Braveheart22 oddaje pick za darmo. Ale pewnie ogólnej oceny to nie zmieni. Pewne kroki były jednak moim zdaniem nieuniknione. Edytowane 21 Listopada 2023 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 28 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Deal nie jest kompletny, bo jeszcze jeden potencjalnie dobry pick dojdzie potem bokiem. Może warto to zaznaczyć teraz, by potem nie było zdziwienia czemu @Braveheart22 oddaje pick za darmo. Ale pewnie ogólnej oceny to nie zmieni. Pewne kroki były jednak moim zdaniem nieuniknione. uuu za Noela byś mógł dostać swój pick 44’ ale widzę ze lepiej się bratać z Judaszem Bravem niż starym kumem Qcinkiem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 2 godziny temu, Alonzo napisał(a): W Seattle do oddania ktoś z dwójki Andris Biedrins/Kwame Brown. To wyczyść skrzynkę, czy tam mnie odblokuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 W dniu 21.11.2023 o 16:13, Qcin_69 napisał(a): uuu za Noela byś mógł dostać swój pick 44’ ale widzę ze lepiej się bratać z Judaszem Bravem niż starym kumem Qcinkiem! a potem byś cisnął beke z tego kumpla Prawda jest taka, że miałeś największe szanse na George'a w zeszłym sezonie, ale zabrakło odwagi, by pociągnąć za spust. Klątwa simki już wisi w powietrzu. Campy to tylko początek przeciętności jarząbków. Na razie Cię ratują jeszcze: komfortowa sytuacja z salary i średnia jakość konferencji wschodniej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 13 minut temu, Braveheart22 napisał(a): a potem byś cisnął beke z tego kumpla Prawda jest taka, że miałeś największe szanse na George'a w zeszłym sezonie, ale zabrakło odwagi, by pociągnąć za spust. Klątwa simki już wisi w powietrzu. Campy to tylko początek przeciętności jarząbków. Na razie Cię ratują jeszcze: komfortowa sytuacja z salary i średnia jakość konferencji wschodniej xD złożoności naszej relacji z Cambym i tak nie pojmiesz! Paula Georga szanuje tylko w begm! W simce nie ma różnicy czy to Paul George, Eric Bledsoe, czy Devin Booker- wszyscy są na tym samym poziomie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Haha, to nie pytaj już o niego. Albo chociaż nie tak często, jak dotychczas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 9 godzin temu, Braveheart22 napisał(a): Haha, to nie pytaj już o niego. Albo chociaż nie tak często, jak dotychczas po co mnie George jak mam Meltona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 @kuba2419 @Pablo81 ale gamechangera wysmarowaliście ... fiu, fiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 2 minuty temu, Krzemo napisał(a): @kuba2419 @Pablo81 ale gamechangera wysmarowaliście ... fiu, fiu. Oj tam, i tak byle się z Nuggets w finale spotkać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 3 minuty temu, Krzemo napisał(a): @kuba2419 @Pablo81 ale gamechangera wysmarowaliście ... fiu, fiu. W Colorado blady strach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Twardy reset Spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Teraz, kuba2419 napisał(a): Twardy reset Spurs AK to wciąż top! Payton - AK - Gay - xxx - xxx. Gramy o PO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Teraz, Pablo81 napisał(a): AK to wciąż top! Payton - AK - Gay - xxx - xxx. Gramy o PO! kibicuję! AK dostał gwarancję gry - to było kluczowe w negocjacjach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi