MarcusCamby Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Oho. Icek z 18mln wolnego cap space. To się właściciele czołowych FAsów właśnie posrali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 mogę poprawić bo jadę autem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 ale Knicks super ruch jak Koelner nie spierdoli dalszej części FA (a jest duża szansa że spierdoli) i będą ok campy to mamy mocnego contendera na wschodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 6 minut temu, MarcusCamby napisał: Oho. Icek z 18mln wolnego cap space. To się właściciele czołowych FAsów właśnie posrali Co najwyżej więcej łosi ostanie się z niewykorzystaną $$$ niczym Himilsbach z tym angielskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Ironią losu będzie jak Ice za ten cap space kupi Derricka Rose Chociaż to nie w stylu Ice. On raczej zaatakuje Love ( fajnie by tam siadł do Boguta/Bynuma/Capeli ), a w razie porażki będą szły steal kontrakty. Jakiś Drummond na śmiesznym kontrakcie czy coś tego typu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 31 minut temu, Krzemo napisał: hyhy, z Fourniera też się śmialiście ;] a ma już pierścionek Powell ma bardzo przyjemny rozkład skilli i zostało mu jeszcze trochę potencjału A które skille są ciekawe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 15 minut temu, Qcin_69 napisał: jprd kto pozwolił Koelnerowi rozpisywać wymiany, przecież wiadomo ze taki usystematyzowany zapis go mocno przerasta xd Koelner może pisać TAK/NIE co najwyżej, bo z tego zapisu to ja w sumie nie wiadomo kto idzie do kogo Ty nie pierdol koneserze sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Sprawdzimy, jak win rating jest przereklamowany 26 minut temu, Qcin_69 napisał: jprd kto pozwolił Koelnerowi rozpisywać wymiany, przecież wiadomo ze taki usystematyzowany zapis go mocno przerasta xd Koelner może pisać TAK/NIE co najwyżej, bo z tego zapisu to ja w sumie nie wiadomo kto idzie do kogo Qcin, jak by co, to za podobna ofertę, jeszcze 1st rd pick chciał wycyganić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 11 minut temu, Ice23 napisał: Sprawdzimy, jak win rating jest przereklamowany Qcin, jak by co, to za podobna ofertę, jeszcze 1st rd pick chciał wycyganić no wiadomo na c*** mnie takie dwa kasztany, puściłbym je dalej za picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 48 minut temu, MarcusCamby napisał: Mistrza z Magic ludzie doceniają, mimo że to Julek. Krzemo za swoje mistrzostwo nawet nie dostał żadnych gratulacji, bo każdy wie, że nie ma czego gratulować W mojej historii nie było tak smutnego mistrza. co fakt to fakt, gorzej juz by tylko było gdyby tankerzy z Nowego Orleanu misia pykneli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Godzinę temu, Krzemo napisał: No, jestem ciekaw, a co zrobiłby Jezus simki w mojej sytuacji? Miałeś lepsze oferty ode mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 31 minut temu, Koelner napisał: mogę poprawić bo jadę autem dajesz jakby co już za wczasu oferuje sie jako tymczasowy gm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Teraz, elwariato napisał: dajesz jakby co już za wczasu oferuje sie jako tymczasowy gm Ty możesz brać tylko zespoły które maja picki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 2 minuty temu, elwariato napisał: dajesz jakby co już za wczasu oferuje sie jako tymczasowy gm Spurs się cieszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 59 minut temu, Pablo81 napisał: A które skille są ciekawe? Te istotne dla SG. 41 minut temu, kahR napisał: Miałeś lepsze oferty ode mnie... Podobne, w trakcie sezonu, tutaj istotne dla mnie są 3 lata niskiego kontraktu. Zresztą pamiętasz okoliczności, trejd upadł w momencie gdy potrzebowałem Noeala, bo wypadł mi Giannis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Sacto wszystko albo nic. Nie było mistrzostwa to skład którym można było powalczyć za rok po uzupełnieniu na fa do rozwalenia. Ciężko byłoby Iceowi wytrzymać bez bidowania o 20:59;) Najgorsze że wzmocnił Knicks. Jesli Koelner utrzyma Rose to max Heat będzie finał konferencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 6 minut temu, Cichy napisał: Sacto wszystko albo nic. Nie było mistrzostwa to skład którym można było powalczyć za rok po uzupełnieniu na fa do rozwalenia. Ciężko byłoby Iceowi wytrzymać bez bidowania o 20:59;) Najgorsze że wzmocnił Knicks. Jesli Koelner utrzyma Rose to max Heat będzie finał konferencji @Koelner dobrze to rozegrał. Wraz z @elwariato jest na razie absolutnie w czołówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 9 minut temu, Pablo81 napisał: Wraz z @elwariato jest na razie absolutnie w czołówce. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 sporo tych pocałunków śmierci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 9 minut temu, julekstep napisał: xD tanker nie zrozumie, ale narazie pozyskalem Sapa i Noela do 5 bez dawania d. jak niektorzy maja zamiar w nadchodzacym rs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi