julekstep Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 3 minuty temu, ignazz napisał: Ale bagno ta liga gdy taki fałszywy komisz. Kłamać w żywe oczy. Kto go tego nauczył? Świat nauki? Sztuki? Biznesu? Polityki? świat aktywizmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 nie powinno się pomagać aktualnym mistrzom oraz faworytom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 18 minut temu, julekstep napisał: rozumiem że Noel już w samolocie do San Antonio btw? xD twoyo staro wsadziłem do samolotu, taniej bierze, wiec jest win - win 1 minutę temu, Koelner napisał: oraz faworytom. dziękuję za uznanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 1 minutę temu, elwariato napisał: twoyo staro wsadziłem do samolotu, taniej bierze, wiec jest win - win i dobrze twoja stara jeździ pksem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 2 minuty temu, elwariato napisał: dziękuję za uznanie nie ma za co, jeśli potwierdzasz że jesteś mistrzem dawania dupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 3 minuty temu, Koelner napisał: nie powinno się pomagać aktualnym mistrzom oraz faworytom. Przeciez Wariat zrobil tu ostre dy...ko. Jakies zacmienie Krzema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Teraz, julekstep napisał: i dobrze twoja stara jeździ pksem u nas juz dawno pks zlykydowaly 7 minut temu, Koelner napisał: nie ma za co, jeśli potwierdzasz że jesteś mistrzem dawania dupy musiał bym twoja stara z podjum zepchnać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 15 minut temu, Pablo81 napisał: Przeciez Wariat zrobil tu ostre dy...ko. Jakies zacmienie Krzema. Szkoda, że potem podobnie jak z Hawesem, Noel wyląduje za drobne w Spurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Szkoda, że potem podobnie jak z Hawesem, Noel wyląduje za drobne w Spurs. Szkoda, ze nie widzisz np, ze Powell poszedl do Pacers za stosunkowo niska cene. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 20 minut temu, Pablo81 napisał: Przeciez Wariat zrobil tu ostre dy...ko. Jakies zacmienie Krzema. No, jestem ciekaw, a co zrobiłby Jezus simki w mojej sytuacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 2 minuty temu, Krzemo napisał: No, jestem ciekaw, a co zrobiłby Jezus simki w mojej sytuacji? @julekstep co bys zrobil? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 1 minutę temu, Krzemo napisał: No, jestem ciekaw, a co zrobiłby Jezus simki w mojej sytuacji? Jezus simki nie byłby w Twojej sytuacji. NIEPOKALANE (TANKIEM) MISTRZOSTWO MAGIC 2038 PAMIETAMY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 tego misia z * nikt juz nie pamieta, fuksem, gdzie jest niby ten mistrz teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 W sumie chyba krzyk podniósł się z tych samych ław, co po niezmaksowaniu przeze mnie Kemby ;], co miało być gwoździem do trumny Nuggets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 1 minutę temu, elwariato napisał: tego misia z * nikt juz nie pamieta, fuksem, gdzie jest niby ten mistrz teraz Mistrza z Magic ludzie doceniają, mimo że to Julek. Krzemo za swoje mistrzostwo nawet nie dostał żadnych gratulacji, bo każdy wie, że nie ma czego gratulować W mojej historii nie było tak smutnego mistrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 (edytowane) Godzinę temu, Pablo81 napisał: za baaardzo przeciętnego SG po nieudanych campach, bez scoringu i z mierna obroną hyhy, z Fourniera też się śmialiście ;] a ma już pierścionek Powell ma bardzo przyjemny rozkład skilli i zostało mu jeszcze trochę potencjału Edytowane 23 Marca 2023 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 11 minut temu, MarcusCamby napisał: Mistrza z Magic ludzie doceniają i to nie tylko dlatego że to Julek GOAT. Krzemo za swoje mistrzostwo nawet nie dostał żadnych gratulacji, bo każdy wie, że nie ma czego gratulować W mojej historii nie było tak smutnego mistrza. poprawiłem i teraz się mogę w 100% zgodzić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 4 minuty temu, Koelner napisał: Knicks-Kings Knicks:Baron Davis Gilbert Arenas In Kings: Baron Davis Gilbert Arenas out @Ice23 jprd kto pozwolił Koelnerowi rozpisywać wymiany, przecież wiadomo ze taki usystematyzowany zapis go mocno przerasta xd Koelner może pisać TAK/NIE co najwyżej, bo z tego zapisu to ja w sumie nie wiadomo kto idzie do kogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: bo z tego zapisu to ja w sumie nie wiadomo kto idzie do kogo Baron do Davisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Teraz, julekstep napisał: Baron do Davisa prawy do lewego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi