Jendras Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Gortat + Frye dokładnie ta parka mi dziś przyszła do głowy w kontekście Miami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Bosh mowi, ze jest gotowy na obnizenie i chce zostać http://espn.go.com/nba/playoffs/2014/story/_/id/10996121/chris-bosh-potential-free-agent-says-intends-remain-miami-heat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Gortat + Frye dokładnie ta parka mi dziś przyszła do głowy w kontekście Miami Przyjmijmy, że 21-23 bańki Bosha nagle wyparowują. Za to: Gortat, Channing Frye, Marion. IMAGINE THAT SHIT. Frye to jak dla mnie Matt Barnes 2.0. Barnes to wymarzony role player, a Frye to zabójcza broń na każdą defensywę...tylko że w lutym zaczyna im się kończyć termin ważności, a w maju to już nawet kloszard z ulicy sie nimi nie zainteresuje. Gortat faktycznie na kozaku by tam pasował, Marion ma swoje lata w kolanach - ale jak przypominam sobie pressing Miami z duetem Wade-Marion to aż mi ślinka cieknie. Jak nie Frye to może Hawes? Jak odpadnie w PO odpadnie shooting to chociaż passing zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Frye to jak dla mnie Matt Barnes 2.0. Barnes to wymarzony role player, a Frye to zabójcza broń na każdą defensywę...tylko że w lutym zaczyna im się kończyć termin ważności, a w maju to już nawet kloszard z ulicy sie nimi nie zainteresuje. Ray Allen też się obsrał w swojej karierze sto razy, Bosh co roku robi 14-6, Battier w poprzednich PO trafiał 29% FG, a każdy mecz, kiedy Wade wygląda w miarę sprawnie jest cudem medycyny. Fajnie by było mieć na PO dziewięciu Duncanów i Jordanów, najlepiej jeszcze 28-letnich, z 15-letnim doświadczeniem i wytrenowanych w zabijaniu gołymi rękami, ale pula takich gości jest ograniczona i trzeba korzystać z role playerów. Z Gortatem i Frye zachowują wszelkie atuty grania smallballu jednocześnie będąc big. Gortat dodatkowo daje idealnego rollera do LeBrona, czego im również brakuje, a wychodząc dwójką wysokich Gortat-Marion mogliby grać ten defense co dotychczas, tylko 3 razy lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Bosh LeBron i Wade albo się razem wykupia i razem podpiszą albo nic nie zrobią i jeszcze rok będzie jak będzie. Le bronowi w Miami jest mega w ch.... dobrze. Wade to jego klub w którym będzie grał do 80tki a Bosh to nie H.Grant Nie ma takiej opcji aby ktoś rozpierdolił projekt który najpewniej da im 4 finał w 4 roku działalności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Nie ma takiej opcji aby ktoś rozpierdolił projekt który najpewniej da im 4 finał w 4 roku działalności Ten projekt można rozpi*****ić tylko przez pozbycie się LeBrona. Reszta to obudowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaggy007 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Ten projekt można rozpi*****ić tylko przez pozbycie się LeBrona. Reszta to obudowa. Rozumiem, że masz pomysł na obudowę heat bez wade'a i bosha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Rozumiem, że masz pomysł na obudowę heat bez wade'a i bosha? Wade na pewno zostanie. Z grubsza plan bez Bosha przedstawiłem ze 3 posty wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Of 99 NBA players who attempted at least 300 shots inside of 8 feet, Bosh ranked fourth in efficiency. 1. LeBron James, 75 percent2. DeAndre Jordan, 68 percent3. Kevin Durant, 67 percent4. Chris Bosh, 67 percent5. Dwyane Wade, 66 percent The Heat have three of the five most efficient interior scorers in the NBA. That says a lot about how well they have come together as a team since 2010. Bosh has always been good near the basket, but in Miami, unlike in Toronto, many of his baskets are assisted. He attributes his strong close-range numbers to his teammates. “That success near the rim speaks to not only their aggressiveness, but their unselfishness and their ability to create for others. Dwyane and LeBron are two of the best finishers in the game, and I’m wide open most of the time,” he says, laughing. The second stat reveals just how lethal Bosh is as a midrange jump-shooter. Of 67 NBA players who attempted at least 300 midrange shots this season, these are the top three in efficiency: 1. Dirk Nowitzki: 50 percent2. Stephen Curry: 49 percent3. Chris Bosh: 48 percent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Oby drużyna tego pana uzupełniła stawkę finałów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaggy007 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Ogłoszenie: Od tego sezonu zostanę oficjalnym sezonowcem spurs/okc (niepotrzebne skreślić) o ile, któraś z tych drużyn wygra w roku finał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Oby drużyna tego pana uzupełniła stawkę finałów nie wiem czemu ale myslalem ze wrzucisz dwie fotki Keitha Askinsa nie pytajcie sie mnie czemu pamietam jaki numer na koszulce nosil Keith Askins - też nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Chciałem wrzucić pół fotki Carlosa Arroyo, ale połówka "ósemki to równie dobrze 3 jak i 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Pucio hendsap! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 no i wade zatrzymal pieknie swoja postawą waszą zabawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Goście zarabiający tyle co LeBron rzucają w elimination game 24 vs 31pkt LeBrona... Strange. W całej serii Bosh+Wade mają 29.2ppg vs. 28.2 ppg LeBrona, dla porównania Mo "AllStar" Williams w 2009 18.3ppg, w 2010 15.2ppg w seriach z Bulls i Magic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Ciekawy tydzień w Miami się szykuje. Zobaczymy, jaki pomysł ma na to Pat. Niestety, ale LBJ potrzebuje mega wsparcia, a Wade i Bosh aż takiego nie gwarantują. A może LBJ uderzy w duecie z Carmelo do innego miasta? I tak już mu na opinii nie zależy, to czy zmieni klub po raz trzeci to będzie mało znaczące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 I tak już mu na opinii nie zależy, to czy zmieni klub po raz trzeci to będzie mało znaczące. przegapiłem coś? z tego co wiem, to jemu tylko na opinii zależy, zaraz obok wymuskanych cyferek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Teraz LBJ umawia się z Melo na np. po 15mln. i idą do CAVS. Do tego Cavs wymianiają pick #1 + Varejao + Bennett + ktoś za Lova + Turiaff + ktoś. W takim sposób aby zbilansować wymianę. I w przyszłym roku w Cavs: Irving (ma jeszcze rok kontraktu debiutanckiego), Melo, James, Love, Turiaf powalczą o tytuł, szkoda tylko, ze 1 piłką Na tych 5 graczy poszło by wtedy 54,8mln. Jest z czego uzupełnić skład. Edytowane 16 Czerwca 2014 przez DamianOItalianO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 tylko ze LBJ bardzo dobrze w Miami... podkresla to nawet w kontekscie rodziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi