lorak Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 PS Lorak, ciągle czekam na Twoją odpowiedź ws. Mavs w temacie obok. mozesz mi przypomniec o co chodzi? No bez jaj. LBJ nie jest idiotą jak JR Smith, ale też nie róbmy z niego geniusza, bo nim nie jest. I już nigdy nie będzie. Albo inaczej - nie mam mu nic do zarzucenia przez 3 kwarty i w 4 jeżeli jego drużynie dobrze idzie. Ale jak nie idzie, to w końcówkach potrafi odjebać niesamowitą padakę. A konkretnie, to zawodzi u niego podejmowanie decyzji w najtrudniejszych momentach (...) Tim jest lata świetlne przed nim w tej kwestii. Dirk i Pierce zresztą też. I żeby była jasność - oni w tym aspekcie nie są od Jamesa "lepsi". Oni go na tym polu po prostu MIAŻDŻĄ. A są jeszcze Fisher, Carter, Nash, Bosh, Bryant pierwszy kwietnia był z tydzień temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Lebron plus obecna Philly to też byłby bardzo ciekawy zespół z perspektywami na 3peat itp. Lekka przesada, ale gdyby Hinkie skusił LBJ, Bosha plus ktoś jeszcze do gry w 76ers z supportem w postaci MCW, Noela, Wrotena, Younga i trzema graczami z loterii dwóch najbliższych draftów to taki plan nie byłby ciężki do zrealizowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Przestańcie marnować miejsce w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Przestańcie marnować miejsce w internecie. a ja chcę się dowiedzieć jak obliczyć kto jest najinteligentniejszym graczem NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 a ja chcę się dowiedzieć jak obliczyć kto jest najinteligentniejszym graczem NBA. Prędzej ktoś to obliczy niż LeBron pójdzie grać w Pelicans albo Sixers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 pierwszy kwietnia był z tydzień temu. No to go obchodź pierwszego kwietnia, a nie co drugi dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 No i jest 0-4 i wygląda na to że Heat nie przejdą drugiej rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Jakby jakas duszyczka chciala zaklad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 http://giant.gfycat.com/SereneTartIchthyosaurs.gif Pięknie zabity został, reakcja Kinga Jamesa też zajebista, można zobaczyć w skrótach na nba.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 to był faul. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Najpierw była piłka, potem ręka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 To faul raczej nie był, ale wydaje mi się, że wcześniej Johnson go faulował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=tkJMELKXtL8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ale że co, jakiś koleś z jutuba decyduje ile to jest barely touching a ile legit touching? Jeśli ta zasada, że dłoń na piłce=piłka jest stosowana to o czym my rozmawiamy w ogóle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Jeżeli zawodnik kozłuje piłkę, to przy kontakcie piłki z ręką - ta druga jest traktowana jako "przedłużenie" piłki. Czy tak nie jest w przypadku dunków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Dla mnie to był również faul, chyba że uważacie, że to dotknięcie przez Plumlee koniuszkiem palca piłki, naprawdę mogłoby zgasić LeBrona. Jak dla mnie gdyby James nie dostał po łapach, to w ogóle by nie wiedział, że Miles przez chwilę dotknął piłki. Moim zdaniem mógłby uderzyć w ten sposób rękę Jamesa, gdyby wcześniej w 100% położył łapy na piłce, a nie miał z nią stycznosć tylko przez krótką chwilę i to koniuszkiem palca, czego sędziowie chyba nie mogli dostrzec gołym okiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) http://www.nba.com/features/misunderstoodrules_051128.html The mere fact that contact occurs does not mean a foul has been committed. Players are allowed to contact other players when reaching for a loose ball, or when performing normal offensive and defensive movements. The hand is considered “ part of the ball” when it is in contact with the ball and contact with a players hand when it is in contact with the ball is not a foul. Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 czyli o palec Masona Plumlee Miami byli od wygrania tego meczu. niebywała historia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 dajta spokój, faul jak byk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 kulfon ale powiedz mi - czy uważasz, że LeBron stracił kontrolę nad piłką przez ten malusieński paluszek, czy przez to, że został mocno uderzony w rękę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi