Skocz do zawartości

Złotousty Wojtek Michałowicz... NBA na platformie NC+

ignazz

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

to wciąż będzie kilka spotkań w tygodniu tak jak teraz w C+?

Ponoć 100 spotkań z RS i playoffsy. Ten sam pakiet co C+ kiedyś, teraz chyba mają 160 spotkań RS.

Edytowane przez Mailman

8 minut temu, antek napisał(a):

Ja tak z innej beczki, bo ostatnio gdzieś obejrzałem kilka minut meczu na C+ i na prawdę mają oni problem jeśli taki kasztan (żużlowy również,  tam jest wręcz tragiczny) jak Michał Łopata Łopaciński komentuje mecze. Szybciutko się przełączyłem na amerykański komentarz.

Mc Łopata to przecież legenda, rolls-royce wśród kasztanów na majku

zresztą, nie ma absolutnie żadnego powodu by oglądać co innego niż NBA w LP

1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

za ten sezon zapłaciłem 145 złotych, tyle płacisz pewnie za neta przez 2 miesiące, no ale przynajmniej mamy z tego takie arcydzieła ;)

ja kupuję LP  co roku , tylko zwyczajnie nie korzystam z niego bo mi z torrentów wygodniej

*no dobra, tak naprawde to raz na 2-3 lata, ale od tego roku postaram się już co roku

30 minut temu, rw30 napisał(a):

ja kupuję LP  co roku , tylko zwyczajnie nie korzystam z niego bo mi z torrentów wygodniej

*no dobra, tak naprawde to raz na 2-3 lata, ale od tego roku postaram się już co roku

Zero ryzyka spojlerów, wygodniejsze przewijanie w vlc - szczególnie jak już poustawiasz dobrze przyciski i schowasz permanentnie pasek. Sam korzystam (może i nawet dzięki tobie, bo kiedyś tu polecałeś?), więc kompletnie rozumiem o co chodzi.👍

9 minut temu, vero1897 napisał(a):

Zero ryzyka spojlerów, wygodniejsze przewijanie w vlc - szczególnie jak już poustawiasz dobrze przyciski i schowasz permanentnie pasek. Sam korzystam (może i nawet dzięki tobie, bo kiedyś tu polecałeś?), więc kompletnie rozumiem o co chodzi.👍

da się schować permanentnie pasek? nie ja to polecałem, a rzeczywiście spoileruje OT 

W dniu 19.11.2024 o 00:44, rw30 napisał(a):

Co jest wygodniejsze? Tak z ciekawości bo ja jak nie oglądam na żywo to te 40 minutowe "skróty"

Godzinę temu, ptak napisał(a):

Co jest wygodniejsze? Tak z ciekawości bo ja jak nie oglądam na żywo to te 40 minutowe "skróty"

a) brak jakichkolwiek 'pasków postępu' (w VLC - tzn domyślnie są ale można je wyłączyć) czy jak to się nazywa, które spoilują Ci, przy zaciętej końcówce, czy będzie OT czy nie 

b) brak skrótów klawiaturowych (w LP) do przewijania do przodu / tyłu o 5-10 s (FTs / timeouts etc a do tyłu do robienia replayów akcji które chcę przeanalizować / przyjrzeć się)

c) możliwość oglądania meczy w miejscach gdzie nie ma neta (naciągne, wiem, w sumie rzadko się to robi)

strzelę że (b) jest rozwiązane w appce na telewizory czy urządzenia mobilne

ja appki ani tego dostępu webowego nie widziałem z 10 lat więc pewnie dzisiaj jest już lepiej niż było

ale na ile to nie wiem, a po prostu przyzwyczaiłem się do VLC i oglądania na TV

Edytowane przez rw30