steve Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 W dniu 29.09.2022 o 17:08, Koelner napisał: a michalowicz > romański No ja nie wiem co na to odpisać, chyba starożytne xD Romański potrafił mnie zachęcić do oglądania PLK, która mnie kompletnie nie jarała, podczas, gdy jak słuchałem Michałowicza na C+ to sobie zawsze myślałem get that shit outta here i włączałem streama (od kilku lat mam wykupione canal + online). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 35 minut temu, steve napisał: No ja nie wiem co na to odpisać, chyba starożytne xD Romański potrafił mnie zachęcić do oglądania PLK, która mnie kompletnie nie jarała, podczas, gdy jak słuchałem Michałowicza na C+ to sobie zawsze myślałem get that shit outta here i włączałem streama (od kilku lat mam wykupione canal + online). Pytanie po co płacisz za coś co ci nie sprawia przyjemności? Jest aktualnie tak bogaty wybór że nie musisz oglądać NBA z c+ i nie musisz narzekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 7 minut temu, josephnba napisał: Pytanie po co płacisz za coś co ci nie sprawia przyjemności? Jest aktualnie tak bogaty wybór że nie musisz oglądać NBA z c+ i nie musisz narzekać Bardzo łatwo z mojego wpisy wywnioskować, że nie mam C+ dla NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 1 minutę temu, steve napisał: Bardzo łatwo z mojego wpisy wywnioskować, że nie mam C+ dla NBA. Napisałeś że masz wykupione c+ online i nic ponad to, że ci się Michałowicz nie podoba Ale spoko, jeśli płacisz bo reszta jest ważniejsza to rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 22 godziny temu, Pepis21 napisał: Gdzieś nawet kiedyś na YT był filmik z fragmentem ich paplaniny. Udało się znaleźć: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tłok Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Podobno c+ traci NBA od przyszłego sezonu ( VIA Play się panoszy) i to odejście WM może być taktycznym ustawieniem się pod nowe opcje. Także radość może być przedwczesna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 3 godziny temu, Tłok napisał: Podobno c+ traci NBA od przyszłego sezonu ( VIA Play się panoszy) i to odejście WM może być taktycznym ustawieniem się pod nowe opcje. Także radość może być przedwczesna. Gdzie to niby znalazłeś? Cplus przedłużył w 2021 koncesję do 2023 i na razie tyle znalazłem Nic o ewentualnym zakończeniu nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 poza tym wszystko wskazuje na to, że Wojtek taktycznie, to co najwyżej został wyjebany za brame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 13 godzin temu, Pepis21 napisał: Udało się znaleźć: Jakby tego tylko słuchać to można odnieść wrażenie, że to transmisja dziesięcioboju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tłok Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Nie wiem, tak twierdzi ziomek z c+. Takie plotki tam krążą po korytarzach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Basket office się już zaczął? Szlag muszę zobaczyć czy nsport+ nadal będzie powtórki pokazywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Dobry odcinek był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Wrócił tez podcast https://open.spotify.com/episode/3zbi4Cpokwawzx5ql90ADk?si=LRjlwGBCTh2aU2OfryXaYg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 46 minut temu, ignazz napisał: Wrócił tez podcast https://open.spotify.com/episode/3zbi4Cpokwawzx5ql90ADk?si=LRjlwGBCTh2aU2OfryXaYg Mirek jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Nie mieliście wrażenia, że niektórymi tekstami robił podjazdy pod Wojtka w meczu Bostonu? Mi się tak zdawało momentami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Najlepsze było, gdy powiedział, że nie robi się akcji 'pod blok' (inaczej to wybrzmiało, oddaje sens jeno) ; blok był z tyłu, z pomocy... Jeden pies, generalnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 22 minuty temu, LAF napisał: Po słowach debiut bardzo dobry wyłączyłem ten filmik @LeweBiodroSmoka aha spoko, ja i tak nie będę oglądał chyba, ale bardzo miło, że się z nami tym podzieliłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi