ignazz Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Jak się liczy do ośmiu to może to trwać 5 sekund. Na pewno ktoś taka tezę może postawić i spokojnie obronić. A w zależności od nicka to będzie albo statystycznie albo politycznie albo archiwalne. To doskonały materiał tez na teorie spiskowe ze pomaga się lbj. Tak czy siak czeka nas g.wnoburza. Ostatnio sporo spięć jest na forum. Chyba rośnie liczba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Często gęsto krytykujemy. Jednak nc plus czasem pokazuje się in plus. Dziś w nocy poza ramówka jest jednak o 3:30 meczyk. Gsw at spurs. Miło ze potrafi ktoś pomyśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 https://streamable.com/g74zx Nie wiem kto miał dzisiaj dyżur jako opiekun Wojtka, ale pasy nieprzypięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 https://streamable.com/g74zx Nie wiem kto miał dzisiaj dyżur jako opiekun Wojtka, ale pasy nieprzypięte. ja pier.... co dojebal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 ja na ogol staram sie az tak go nie hejtowac, ale to dla mnie jest w nim najgorsze, nie jakies tam UŁAAAAAA etc, tylko jak on zna jakas "ciekawostke" typu ze Longoria byla z Parkerem i powtarza to potem przez 10 lat w kazdym meczu Spurs i tak jest ze wszystkim czego sie dowie powtorzy 100 razy i jeszce przy okazji 50 razy sie pomyli ale to w ogole bedzie nie na temat, ale wazne ze to wtraci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Nie tylko Eva. Pewność w głosie wojtka sugeruje ze jest to jego klasyczne wtrącenie o sobie. Nie wchodziłem na strony z wynikami i tu na zbyt dużo tematów aby nie kojarzyć wyniku z jazz a tu mi coś takiego wystawiacie. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 wiadomo, że Wojtek pierdoli i dla takich fanatyków , koneserów interesujących się sportem niszowym w tym kraju nam się znudził i wkurwia, ale jednak jest papuga , gada dużo , cały mecz komentuje równo , w sumie nie ma lepszego ;] przecież taki Romański co komentuje PLK nie jest lepszy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Przecież C+ go nie wywali za robienie znakomitej reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 wiadomo, że Wojtek pierdoli i dla takich fanatyków , koneserów interesujących się sportem niszowym w tym kraju nam się znudził i wkurwia, ale jednak jest papuga , gada dużo , cały mecz komentuje równo , w sumie nie ma lepszego ;] przecież taki Romański co komentuje PLK nie jest lepszy ;] jak dla mnie jest lepszy. nie pierdoli głupot i przede wszystkim daje dojść do głosu osobie z którą komentuje. to wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 To jest u niego dla mnie najgorsze. Przerywa wspol-komentatorowi (akurat w momencie jak zaczyna mowic z sensem), zeby wjebac jakas bezsensowna gadke-szmatke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 a słyszeliście kiedyś Tomczaka? czasami komentuje mecze Śląska i na yt można znaleźć parę meczów nba jak komentuje z Kwiatkiem czy Górnym chętnie posłucham opini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 a słyszeliście kiedyś Tomczaka? czasami komentuje mecze Śląska i na yt można znaleźć parę meczów nba jak komentuje z Kwiatkiem czy Górnym chętnie posłucham opini Lepszy od Wojtka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 BTW Kwiatkowski (Maciek) się bardzo wyrobił w tych podcastach i może kolejna szansa w tv? Z NCAA w Sportklubie wyszło słabo, ale teraz jest bardzo ok. Ma większy dystans do siebie przede wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ulice nowego Orleanu. Dopiero teraz obejrzałem ten dokument nagrany kiedyś. Świetny. Gorąco polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 A co to na wspólnego z Wojtkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 A co to na wspólnego z Wojtkiem? Bo to dokument nagrany przez NC+ podczas weekendu gwiazd i Wojtek tam się pojawia ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Fajny wywiad z paytonem Ale to robił ten młodszy okularnik. Tak na luzie ale fachowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 jeszcze nie słuchałem, ale może być ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 jeszcze nie słuchałem, ale może być ciekawie przesłuchałem, ogólnie zajebiście się go słucha, wiedze ma sporą jak nie robi co chwilę UŁŁAAAAAAAA i innych talerzowich podań to jest naprawdę spoko ogólnie polecam nie wiem tylko skąd taka zmiana jak komentuje, tak się skupia na grze że gada pierdoły zamiast pomyslęc co powiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HOLDFAST_ Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Z końcem sezonu kończą się prawa pokazywania meczów w NC+ jak myślicie włączy się jeszcze jeden gracz o kolejny sezon ? mam tutaj na myśli Eleven, a co się stało z league passem z eurosportu gdzie była możliwość wykupienia, orientuje się ktoś coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi