ignazz Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 gdyby Rondo był tak słaby jak piszecie to by dawno z Bostonu wyleciał... zobaczmy co pokaże w piątek i dniach następnych zamiast się sprzeczać o rzeczy na razie mało istotne niech Boston wróci do gry to pogadamy pamiętam to jego klepanie gały zbyt długo ale jakby przy takich wymiataczach jak PP czy KG robił tak egoistyczne jak piszecie rzeczy to by chłopca tam pogonili raczej. nie wydaje mi się aby dobrze było przywoływać duch samego AI3 w kontekście RR. coś tam jest ale nie na taką skalę jak piszecie.... bardziej ciekawi mnie powrót piątek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Problemem Rondo jest to, że nigdy nie będzie pierwszą opcją w liczącej się ekipie. Musi mieć obok siebie co najmniej 1 - 2 graczy, którzy potrafią wziąć piłkę w najważniejszym momencie. Ja wierzę w to, że Rondo u boku Adamsa poprawi rzut na tyle, że każdy będzie musiał liczyć się z jego rzutem i nie odpuszczać go na dystansie, ale nie jest to gracz na którym można opierać całą ofensywę drużyny. Dlatego uważam, że budowanie Bostonu na Rondo jest bez sensu, ale też nie wyobrażam sobie budowania Bostonu bez niego. Wracając jeszcze do Bostonu to powrót Rajona powinien skłonić Ainge'a do szukania wartościowej wymiany za J. Crawforda, póki ma jakąś wartość i może przydać się komuś walczącemu o coś więcej niż TOP 5 draftu. Wydaje się, że po sezonie jeden z dwójki Bradley/Crawford i tak będzie musiał pożegnać się z Celtics, a w takie sytuacji zawsze brałbym Averego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Do Celtów ponoć już zgłosiły się Suns/Warriors/Nets/LAC/HOU i pytają o Crawforda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 fajnie Chytry, że masz swoje zdanie, ale RR nigdy tak niskiego TS nie notował, nawet w RS, a już w PO od 10' nie schodził poniżej 50% Notował, właśnie w tych finałach, o które pytałeś w tym zdaniu: Ktoś na tym forum uważa, że Boston pyknąłby tak łatwo Lakers mając obojętnie jakiego innego grajka na pg? Dokładnie 43.2%TS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 No czy ja wiem, cechą Nasha było to, że mając Frye i Gortata robił ofensywę w top10, a nie mają Pierce i Allena top5 od końca. Tu masz rację,ale jeśli nie do Nasha,to do kogo go porównywać?Do CP3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 gdyby Rondo był tak słaby jak piszecie to by dawno z Bostonu wyleciał... Mało jest pizdowatych graczy, którzy siedzą w drużynach latami na dużych umowach, i po ich wygaśnięciu podpisują nawet kolejne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 ok Chytry, zwracam honor, po jakimś czasie sam doszedłem, że chodzi Ci o tamte finały.. @january Inna sprawa, że podobne pozycje to by im rozgrywając nawedt Beasley wypracował bez problemu. majgot, czy wy się zastanawiacie czasem jaki poziom hejterstwa osiągneliście i co związku z tym jesteście w stanie pi*****ić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Tu masz rację,ale jeśli nie do Nasha,to do kogo go porównywać?Do CP3? Vasquez czy DJ.Augustin, to mniej więcej ten poziom. Problemem Rondo jest to, że nigdy nie będzie pierwszą opcją w liczącej się ekipie. Musi mieć obok siebie co najmniej 1 - 2 graczy, którzy potrafią wziąć piłkę w najważniejszym momencie. Ja wierzę w to, że Rondo u boku Adamsa poprawi rzut na tyle, że każdy będzie musiał liczyć się z jego rzutem i nie odpuszczać go na dystansie, ale nie jest to gracz na którym można opierać całą ofensywę drużyny. Dlatego uważam, że budowanie Bostonu na Rondo jest bez sensu, ale też nie wyobrażam sobie budowania Bostonu bez niego. Wracając jeszcze do Bostonu to powrót Rajona powinien skłonić Ainge'a do szukania wartościowej wymiany za J. Crawforda, póki ma jakąś wartość i może przydać się komuś walczącemu o coś więcej niż TOP 5 draftu. Wydaje się, że po sezonie jeden z dwójki Bradley/Crawford i tak będzie musiał pożegnać się z Celtics, a w takie sytuacji zawsze brałbym Averego. Rondo potrzebuje 2-3 graczy, którzy będą trafiać rzuty z ręką na twarzy po jego podaniach na 3 sekundy przed upływem 24 sekund. Gość najlepszą ofensywę w PO prowadził w 11' czyli 8. która zagrała 9 meczy z tego 4 z NYK i w pięciu pojechali ją Miami. W Po 10' byli 10. Gość to taki Tony Allen na pg tylko gorszy i w obronie i w ataku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Rondo to poziom DJ Augustina?? wow ..a ja myślałem że to poważne forum Poziom hejterstwa jest rozpierdalający Ja akurat jestem fanem wiec tez troche inaczej patrze i rozumiem ze ktos moze miec inne zdanie, ale ogarnijcie sie ludzie. *NBA Champ *4* All Star *All NBA Third Team *2* All Defensive First Team (!!!!!!!!!!!!!!!!!! gorszy Tony Allen tak? ) *2* All Defensive Second Team (!!!!) *2* NBA assist leader (!!) *1* NBA steals leader (!!!) No rzeczywiscie 4 razy all star, cztery lata w 1 albo 2 all defensive i raz lider przechwytow (szkoda ze tylko raz), w sumie macie racje, c***owy obronca Z miejsca bym go oddał za Vasqueza Zastanowcie sie czasem zanim cos napiszecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Wow, wyjechal z allstar voting i boxscore, normalnie niech wszyscy zamilkna zafascynowani twoja eryducja. Ps. Odnosnie mistrzow, to wiesz ze on ma ich dwa razy mniej od Adama Morrisona i Joela Anthonego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Brooks i Crawford w GSW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zobaczymy w piątek jak będzie wyglądał RR9. Może zaskoczy i walnie jakieś triple-double na dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Wymiana trójstronna Boston - GSW - Miami Boston dostał Joela Anthonyego i 2 picki - jeden drugorundowy od Miami i jeden chroniony pierwszorundowy od 76ers(muszą wejść do PO teraz lub sezon później inaczej będzie drugorundowy) Jak dla mnie wymiana taka sobie,bo nie dość,że Crawford i Brooks to 2 spadające kontrakty(Anthony dwuletni) to jeszcze 2 najprawdopodobniej drugorundowe picki(no bo Phila w PO...raczej nie).Za Jordana spodziewałbym się czegoś więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Wow, wyjechal z allstar voting i boxscore, normalnie niech wszyscy zamilkna zafascynowani twoja eryducja. Ps. Odnosnie mistrzow, to wiesz ze on ma ich dwa razy mniej od Adama Morrisona i Joela Anthonego? Nie kompromituj sie Nie All star voting i boxscore (chociaz patrzac po Twich postach akurat cyferki lubisz ),ja Ci podalem ze byl 4 razy wsrod najlepszych obroncow ligi co jest faktem, a Ty napisales ze jest slaby i na poziomie Augustina...bo tak sobie wymysliles Jesli Twoje pozostałe 3000 postów są tak mocne jak te z tego tematu to gratuluje Swoją drogą tak piszę i sie zastanawiam po co męcze palce na klawiaturze odpisując na takie bzdurne posty...widac mam dobre serce btw. Tragiczny trade ;/ za Brooksa i Crawforda mozna było zgarnac więcej niz 2 picki (Anthony'ego nie licze na poważnie) w tym jeden od Miami ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Z żadnym z tych zawodników w Bostonie nie wiązano przyszłości, dlatego pozbycie się obu uważam za słuszne. Czy można było wyciągnąć więcej? Pewnie tak, choć nie wydaje mi się, żeby Ainge tak spieszył się z wymianą, że nie poczekałby na lepszą ofertę. Widocznie inni GM nie dali się nabrać na kilka lepszych meczy Jordana i lepszych ofert nie było. Odnośnie picków od MIA, to wiele zależy od tego, czy PHI będzie chciała w tym sezonie wymieniać Younga i Turnera. Jeśli nie to z MCW, Noelem i dwoma graczami z draftu 2014 mają jakieś tam szanse na PO w przyszłym sezonie. Pewnie dzięki tej wymianie Celtowie przegrają kilka meczy więcej niż miałoby to miejsce z Jordanem, co też może wyjść im na dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Przepraszam, a co wy byście chcieli za Jordana Crawforda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Klaya Thompsona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloniek Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Przepraszam, a co wy byście chcieli za Jordana Crawforda? Spadający kontrakt + 2 runda byłoby lepsze od 3.8 Anthonego za rok + 3x 2 runda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Ten Joel nie jest taki najgorszy, tzn nie na boisku, ale jego kontrakt. W przyszłym sezonie i tak Boston raczej nie będzie contendował, więc 4 bańki Anthonego jakoś mocno nie wadzą. Co do Crawfisha, Ainge próbował się go pozbyć i to wielokrotnie, ale ciężko było wyciągnąć coś więcej niż 2nd round pick. Zresztą nie przesadzajmy on przyszedł za spadający kontrakt Barbosy i Jasona Collinsa, 2 x 2nd round za Jasona Collinsona mnie cieszy. Jedynie żal tego Brooksa, szkoda, że Ainge nie umieścił w tradzie Bogansa, wtedy byłbym zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi