Cloud Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 (edytowane) No tak, pozbycie się G-forca może być kosztowne. Dlatego może lepiej zaczekać na moment, w którym Celtics będą musieli dopłacić mniej, żeby się go pozbyć. A, że taki moment jest raczej odległy, to wątpię, że Wallace będzie włączony do ewentualnej wymiany za Asika. Co do Sullingera, to chłopak jest świetny. Dla mnie jest to jedyny Celt, który powinien być nietykalny w wymianach. Uwielbiam patrzeć na jego grę, a wczorajsza 4 kwarta w jego wykonaniu - klasa. Edytowane 17 Grudnia 2013 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Co do Rondo to ponoć Kings się po niego zgłaszają, z tego co pisze na realu to całkiem fajny pakiecik Boston mógł by od nich dostać. Ponoć w wymianie mogli by pójść m.in Thomas, McLemore jakiś pick. Sam tak grający Thomas to za dużo, a oni jeszcze chcą dawać prospecty/picki? Posrana jest ta organizacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 (edytowane) Sam tak grający Thomas to za dużo, a oni jeszcze chcą dawać prospecty/picki? Posrana jest ta organizacja. To tylko była z dupy plotka. Już zdementowana: http://basketball.realgm.com/wiretap/231130/Celtics-Kings-Havent-Discussed-Rajon-Rondo-Trade Edytowane 17 Grudnia 2013 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Chris Mannix - Nothing to Omer Asik-Jeff Green talk, per source. Celtics happy with Green.No i elegancko , łapy precz od Jeffa : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Dawno tu nikt nie pisał,więc odświeżam .Ostatnio C's byli blisko trójstronnej wymiany,w której mieliby oddać Bassa+Lee+pick za Asika.Według mnie zbyt ryzykowne,już lepiej oddać ich do Houston a z 76ers wziać Hayesa(który ma dość przyjazny kontrakt)+dodatki,wtedy do Phili trafiłby Asik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 @January nie to nie literówka.Mimo wszystko zawsze mi się mylili i mylą,no ale wiadomo o kogo chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Panowie łapcie tutaj link koło 4 minutowego treningu Bostonu , jak widać Rondo czuje sie dobrze i sie nie oszczedza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Nooo nareszcie!Zobaczymy jak teraz rozłożą się minuty między Rondo a Crawforda,bo mimo wszystko nie wydaje mi się,żeby Jordan utrzymał taką formę(chyba najwyższa w calej jego karierze),a jak jeszcze troche tak pogra to może być ważnym ogniwem w jakiejś wymianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-fence Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Sullinger na tym filmiku wygląda na spasionego gościa z którego zawsze wszyscy na w-fie się śmiali chodzi mi oczywiscie o ruchy i sam wygląd (nawet stopy mu schodzą do środka jak idzie ), bo jesli chodzi o umiejetności to gość jest zajebisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Oj dzisiaj mimo przegranej Sully pokazał klasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Sully prawie zawsze pokazuje klasę. Na prawdę przyjemnie się patrzy na jego grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 (edytowane) Nie wiem czym spowodowana jest taka postawa w trzeciej i czwartej kwarcie,wygląda to jakby za każdym razem opadali z sił. Edytowane 21 Grudnia 2013 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 (edytowane) Mogę się mylić, ale wydaje mi się, że Celtics za dużo tracą jak gra ławka. Wydaje mi się, że ławka zawsze zdoła spi*****ić dużą przewagę. Może coś pomoże powrót Rondo i przesunięcie Crawforda do 2nd unitu, zobaczymy... Poza tym wkurza mnie ostatnio Jeff Green. Jeffy znowu wrócił do swojej śpiącej formy, a już myślałem, że ma to za sobą i będzie zawsze grał solidnie. :/ Edytowane 21 Grudnia 2013 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 No w końcu jakby nie patrzeć największy steal zeszłorocznego draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Dla mnie to oni mają za dużo strat,Crawford zadryblował się na śmierć z oczami w podłodze,Bradley świetny ale dziś grał w większości tylko mid range,troche jak współczesne PF-y. Wnioski:Drużyna jest niedoświadczona i widząc,że przeciwnik ich dogania,panikują.Dziś świetny Sully,Bradley(choć mało kreatywny jak na obrońce,jak zwykle),więcej Brooksa,mniej Crawforda,wyjebać Wallacea,nawet z 2 pickami,za te pieniądze to ja się też tak grać naucze jeszcze bede spiewal i zonglowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Ostatnią akcje Cavs spi......li jak Celtics całą 4 kwarte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 co to bedzie co to bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 W sumie jeśli C's tankują to niech śmiało wraca do formy jako starter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 http://probasket.sk/news/nba-rondo-planuje-wrocic-w-piatek-51475 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 (edytowane) Nawet na swoim twitterze podał jakąś liczbę sekund i wychodziło, że w momencie wysłania tego tweeta dokładnie za tyle samo sekund będzie mecz z Lakers. Także, bardzo możliwe, że Rondo wróci właśnie w ten piątek. Cieszy mnie to bardzo, bo to oznacza, że Rajon raczej zagra 26 z Nets czyli będzie Rondo vs. Pierce i KG w Bostonie.... Edytowane 14 Stycznia 2014 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi