Skocz do zawartości

Boston Celtics 2013/14

havlicek

Rekomendowane odpowiedzi

No tak, pozbycie się G-forca może być kosztowne. Dlatego może lepiej zaczekać na moment, w którym Celtics będą musieli dopłacić mniej, żeby się go pozbyć. A, że taki moment jest raczej odległy, to wątpię, że Wallace będzie włączony do ewentualnej wymiany za Asika.

Co do Sullingera, to chłopak jest świetny. Dla mnie jest to jedyny Celt, który powinien być nietykalny w wymianach. Uwielbiam patrzeć na jego grę, a wczorajsza 4 kwarta w jego wykonaniu - klasa. :smile:

Edytowane przez Cloud

Co do Rondo to ponoć Kings się po niego zgłaszają, z tego co pisze na realu to całkiem fajny pakiecik Boston mógł by od nich dostać. Ponoć w wymianie mogli by pójść m.in Thomas, McLemore jakiś pick.

Sam tak grający Thomas to za dużo, a oni jeszcze chcą dawać prospecty/picki? Posrana jest ta organizacja.

Dawno tu nikt nie pisał,więc odświeżam :).Ostatnio C's byli blisko trójstronnej wymiany,w której mieliby oddać Bassa+Lee+pick za Asika.Według mnie zbyt ryzykowne,już lepiej oddać ich do Houston a z 76ers wziać Hayesa(który ma dość przyjazny kontrakt)+dodatki,wtedy do Phili trafiłby Asik.

Nooo nareszcie!Zobaczymy jak teraz rozłożą się minuty między Rondo a Crawforda,bo mimo wszystko nie wydaje mi się,żeby Jordan utrzymał taką formę(chyba najwyższa w calej jego karierze),a jak jeszcze troche tak pogra to może być ważnym ogniwem w jakiejś wymianie

Mogę się mylić, ale wydaje mi się, że Celtics za dużo tracą jak gra ławka. Wydaje mi się, że ławka zawsze zdoła spi*****ić dużą przewagę.

Może coś pomoże powrót Rondo i przesunięcie Crawforda do 2nd unitu, zobaczymy...

Poza tym wkurza mnie ostatnio Jeff Green. Jeffy znowu wrócił do swojej śpiącej formy, a już myślałem, że ma to za sobą i będzie zawsze grał solidnie. :/

Edytowane przez Cloud

Dla mnie to oni mają za dużo strat,Crawford zadryblował się na śmierć z oczami w podłodze,Bradley świetny ale dziś grał w większości tylko mid range,troche jak współczesne PF-y.

Wnioski:Drużyna jest niedoświadczona i widząc,że przeciwnik ich dogania,panikują.Dziś świetny Sully,Bradley(choć mało kreatywny jak na obrońce,jak zwykle),więcej Brooksa,mniej Crawforda,wyjebać Wallacea,nawet z 2 pickami,za te pieniądze to ja się też tak grać naucze jeszcze bede spiewal i zonglowal

• 2 tygodnie później...

Nawet na swoim twitterze podał jakąś liczbę sekund i wychodziło, że w momencie wysłania tego tweeta dokładnie za tyle samo sekund będzie mecz z Lakers. Także, bardzo możliwe, że Rondo wróci właśnie w ten piątek. Cieszy mnie to bardzo, bo to oznacza, że Rajon raczej zagra 26 z Nets czyli będzie Rondo vs. Pierce i KG w Bostonie....

Edytowane przez Cloud