MA23 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Właściwie czemu Boston jest na 4 miejscu skoro mają nawet mniejszy PCT od Bobcats którzy są na 8 ? Tu coś chodzi o dywizje ? Bo nigdy nie mogłem tego ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Jak się nie mylę zwycięzca dywizji jest rozstawiony, ale w przypadku gdy niższy seed ma lepszy bilans, to wtedy zespół, który zakończył rs na wyższym miejscu w tabelii nie ma hca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) W ramach ciekawostki, jeden z komentarzy pod filmikiem na YT. "I wish the trade rumor of Humphries and Wallace for Amare Stoudemire come true.. Imagine this line upC - SullingerPF - StoudemireSF- GreenSG- BradleyPG- Rondo = Playoffs Contender" :grin: Edytowane 4 Grudnia 2013 przez microlab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Gość chyba oglądał tylko hajlajty z Amare(i to nie takie co pokazują jak wybitnym jest obrońcą)... Ale swoją drogą ja ten trade bym zrobił. Stat ma krótszy kontrakt od Crasha więc finansowo chyba dobry deal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 A to Rondo gra P&R? Przecież u niego wystarczy przechodzić pod zasłoną i c***a zrobi ten żółw ninja, więc wysoki nic z nim nie pogra raczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 = Playoffs Contender" :grin: Może chodziło o bycie contenderem do wejscia do playoffs - wtedy ma rację. Ale tam wystarczy wpisać 5 dowolnych nazwisk i i tak się jest kandydatem do PO na wchodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Ja pierodle ale się porobiło W pierwszej 10 największych zarobków jest : Nets-Knicks-Miami-Chicago-Toronto-Boston-Indiana a 11 są Pociski z Washingtonu Krótko mówiąc za 640 mln dolców zbudowano pośmiewisko ligi Dla porównania Blazers są 22 Spurs 18 Rockets 26 w zarobkach. Jak pomyślę że Nets dali za Wallace Lillarda a potem wcisnęli jego gówniany kontrakt Bostonowi to ja naprawdę nie dziwię się że Wschód robi sie coraz gorszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Akcje Wallace mogl zrobic tylko billy king. sciągnął go na pol sezonu w ktorym nic nie ugrali oddając picka, a potem przepłacił go latem. billy jesteś prawdziwą pizdą, nie zapomne ci tych lat w sixers ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 sciągnął go na pol sezonu w ktorym nic nie ugrali oddając picka, a potem przepłacił go latem. Dodam tylko od siebie, że jeśli tak bardzo go chcieli, to mieli w lato kasę żeby go pobrać z FA. Zaraz po wymianie to mówiłem. Po co oddawali wysoki pick za gościa, mając w perspektywie lato z miejscem w salary na niego? Zagadka nie do rozwiązania. Blazers i tak nie daliby mu więcej, nikt by nie dał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Nie żebym mówił, że trade po G-force był dobry, bo jest jednoznacznie do dupy cała historia z Geraldem. Jednak chyba zapominacie w jakim miejscu byli tamci Nets, panikowali, że Deron zaraz ucieknie i w tej panice stawili na ruchy tu i teraz. Dobry GM myśli o zespole na 2lata do przodu, Nets działali skupiając się na chwili obecnej i żeby Zapaśnik był zadowolony to dokoptowali mu G-force (który nie był takim szrotem przed tradem, jakim okazał się w netsach) i Joe, który już wtedy zarabiał miliardy. Także nie bronię Kinga bo jest idiotą, ale bierzmy pod uwagę kontekst, wszystkie okoliczności związane z tradem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 A nie robili tego aby wzmocnić skład pod Howarda ? Inna sprawa że tak jak piszę Matek oni mogli zaproponować Wallacowi ten sam kontrakt dokładnie tego samego dnia bez potrzeby oddawania Lillarda więc w sumie to im niewiele dawało bo równie dobrze mógł latem Wallace odejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Ja pierodle ale się porobiło W pierwszej 10 największych zarobków jest : Nets-Knicks-Miami-Chicago-Toronto-Boston-Indiana a 11 są Pociski z Washingtonu Krótko mówiąc za 640 mln dolców zbudowano pośmiewisko ligi Dla porównania Blazers są 22 Spurs 18 Rockets 26 w zarobkach. Jak pomyślę że Nets dali za Wallace Lillarda a potem wcisnęli jego gówniany kontrakt Bostonowi to ja naprawdę nie dziwię się że Wschód robi sie coraz gorszy 8 z 11 największych salary jest wschód. A nie dawno ktoś na forum pisał, że problemem jest brak big market XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Jednak chyba zapominacie w jakim miejscu byli tamci Nets, panikowali, że Deron zaraz ucieknie i w tej panice stawili na ruchy tu i teraz. Dobry GM myśli o zespole na 2lata do przodu, Nets działali skupiając się na chwili obecnej i żeby Zapaśnik był zadowolony to dokoptowali mu G-force (który nie był takim szrotem przed tradem, jakim okazał się w netsach) i Joe, który już wtedy zarabiał miliardy. Tyle, że Wallace już u nich nie ma, a gdyby odszedł Deron, a w jego miejsce wybrali Lillarda to wyszliby na tym na +. imo Lillard lepszy od Derona w tym momencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 (edytowane) Witam serdecznie Jestem tutaj nowy i chciałbym troszke rozruszać post na temat Bostonu w tym sezonie bo widze , że 4 strony jak na ta organizacje to troszke mało ale nie w tym rzecz Nic w sumie nie przyszlo mi jak na razie do głowy , ale zainteresował mnie pewien artykuł chłopakow z celticslife.com , nie wiem czy moge , jesli nie to prosze mnie poprawic i pouczyc ale chciałbym wkleic link oto on http://www.celticslife.com/2013/12/fire-up-trade-machine-shipping-greg.htmlCo wy o tym wszystkim myślicie czy pomysl : Green / Lee / Olynyk za Monro i Villanueva by wypalił i kto by na tym bardziej zyskał ?Moim zdaniem Boston wyszedl by na tym dosyć spoko , Boston przyjąłby Monroe czyli wreszcie jakiegos prawdziwego centra Pistons za to mieli by Greena , wiec zapewne grali by : Green / Smith / Drummonda do tego mieli by Olynyka czyli przez wiekszosc wybrany steal tego Draftu.Okej teraz jest tak : Rondo / Bradley /...../Sullinger / Monroe ( skład juz wyglada kolorowo) ale jak widać nie ma zadnego SF , nawet patrząc na ławke nikogo tam nie znajdziemy ale nie zapomnijmy o Drafcie ... a tam są takie orzechy na SF jak : Wiggins , Parker , Young czy np Rodney Hood .. w tym przypadku Boston np bierze Younga bo aż tak spaść nisko Boston raczej nie moze by wziąć Wigginsa czy Parkera...Podsumowując : Rondo / Bradley / Young / Sullinger / MonroeLicze na pozytywne rozpatrzenie mojego postu i oczywiscie o dyskusje Edytowane 5 Grudnia 2013 przez Wielo18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liv Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Ja nie mówię trade dla Bostonu byłby super, ale kto by tam wtedy bronił w pomalowanym ? Ani Monroe ani Sullinger pod tym względem nie przodują i patrząc tak perspektywicznie fajnie byłoby znaleźć jakiegoś następcę KG, szczególnie, że Rondo polując na steale wpuszcza trochę za dużo gości do środka (jakby zaczął grać normalnie D zamiast wypełniać box score to byłoby już spokojniej). Dodatkowo ciekawe czy Monroe chciałby potem podpisać z Celtics wiedząc, że czeka ich jeszcze trochę "zbierania talentu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 A nie robili tego aby wzmocnić skład pod Howarda ? Inna sprawa że tak jak piszę Matek oni mogli zaproponować Wallacowi ten sam kontrakt dokładnie tego samego dnia bez potrzeby oddawania Lillarda więc w sumie to im niewiele dawało bo równie dobrze mógł latem Wallace odejść ely z tego co mi się kojarzy to Nets szło po Howarda tylko w początkowej fazie howarddramy2. Potem chyba odpadli z wyścigu, chociaż z drugiej strony zasiałeś we mnie wątpliwość i może być faktycznie tak jak piszesz. Tyle, że Wallace już u nich nie ma, a gdyby odszedł Deron, a w jego miejsce wybrali Lillarda to wyszliby na tym na +. imo Lillard lepszy od Derona w tym momencie Tyle że Deron wciąż byłby w rosterze do momentu FA, podczas którego Nets mogli mu zaoferować największy hajs, ze względu na prawa birda. Wobec czego założenie, że wzięliby Lilarda wydaje się błędne, a biorąc pod uwagę fakt, że King to idiota to wydraftowałby jeszcze na sf/pf Royce White, a w lepszym wypadku Harklessa (który ma duży potencjał, ale szału wciąż nie robi), chociaż gdyby GM miał mózg to równie dobrze mógłby wziąć Barnesa, ale co do inteligencji Kinga chyba wszyscy się zgadzamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 (edytowane) Za Bradleya grałby pewnie Crawford, ale ogólnie jak dla mnie spoko opcja z Monroem. Za Bradleya ? ? ? ale dlaczego to tak ? Bradley bardzo dobra defensywa a w tym sezonie dolozyl do tego bardzo dobrą ofensywe , pewne rzuty i na dobrej skutecznosci od początku sezonu , a w tym sezonie notuje solidne 13 pkt na mecz ...a Crawford? Chłopak w tym sezonie jest takim ogarem ze to koniec, tak jak sam powiedział ,, ma talent do asystowania '' i to co udowadnia w tym sezonie i nie gra na tak zwanego ,,żula'' jak w poprzednim , w tym zdobywa co mecz w granicy 18 pkt ... Tylko nie jestem pewien czy jest to gracz na s5 tym bardziej , ze defensywa u niego kuleje bardzo. Jak wiadomo Boston nie podpisal konrtaktu z Bradleyem bo Danny chce zobaczyc jak sie bedzie spisywal .. jak do tego czasu jest bardzo bardzo okej , ale kto wie ... zawsze sa w drafcie jacyś SG ktorzy mogli by zastapic w s5 Bradleya albo wyżej wymieniany Crawford , w razie gdyby Bradley nie dostał kontraktu Edytowane 5 Grudnia 2013 przez Wielo18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 (edytowane) Tak wgl panowie została zaktualizowana stronka z Mock draft 2014 : http://www.nbadraft.net/Warto tutaj zwrócić uwage na to jak w góre poszedl Embiid !! 2 miejsce WOW O.O Edytowane 5 Grudnia 2013 przez Wielo18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Jako że nie ma już Alonzo, nie ma też na forum czystej kibicowskiej wiary, której pokłady były lokowane w nierozsądnie dobranego zawodnika.W tym przypadku chodzi oczywiście o Beasleya, który nieźle sobie zapracował na swoją opinię na forum. Jako, że podobno w przyrodzie nic nie ginie to jest to pora, w której muszę pochwalić Jordana Crawforda. Poprę to wedle zasady garścią mało istotnych faktów - otóż Jordi (w takich postach należy pisać zdrobniale o danym cancerze) jest w 4 z 6 najlepszych lineupach. (z 11 lineupów jakie wyłowiłem względem najdłuższych występów) Co więcej pocziwy Jordi ma najlepszy ORtg w Bostonie, który wynosi 112, co jeszcze bardziej nieistotne jest top54 wśród graczy z top Minutes/game. Co więcej już podczas preseason wyglądał nienajgorzej szczególnie w chwilach, gdy miał zakodowane, że w tej grze można robić inne rzeczy niż tylko próby rzutu. Oczywiście PG nigdy nie będzie, natomiast w streetballu 1na1 >6'6" to poza all-starami jest topem ligi, gorzej z głową i stąd braki w karierze na parkietach NBA. Jednak mam nadzieję że osiągnie swojego maxa i czeka go kariera w stylu innego J. Crawforda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 ciekawy mecz z NY poki co 23-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi