Skocz do zawartości

Boston Celtics 2013/14

havlicek

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio się zastanawiałem czemu Celtics  nie myśleli nad zwolnieniem Humphriesa.

-zajmuje miejsce Sullingerowi i Olynykowi

-udałoby się pewnie wynegocjować z nim dosyć fajną kwotę, patrząc na to, że byłby to ciekawy rezerwowy dla kilku klubów i na brak ofert nie mógłby narzekać

-utrudnia tankowanie, tylko pomyśleć jakby było pięknie kiedy część jego minut przejąłby Joel Anthony 

-raczej nie wiążą z nim dalszych planów, wątpię aby po spięciach z Rondo z przed roku i wystawianiem go przez 1/4 tego sezonu poza składem byłby chętny do przedłużenia za rozsądną cenę

Edytowane przez Bloniek

Chyba trochę polubili Humpsa w Bostonie. Pięknie przepieprzył mecz z 76ers więc to już spory plus. Osobiście nie jestem zwolennikiem talentu Krisa, ale obawiam się, że managment myśli o przedłużenia go za jakieś 3-4 bańki, jeżeli będzie chciał więcej - droga wolna.

Pamiętajcie panowie, że nie chcemy u siebie drugiej Philly. Ktoś musi uczyć młodzież odpowiednich zachowań i profesjonalizmu, a weteran grający na 10-10 to dobry fit (nie, sam Rondel nie wystarczy ;) ) nawet w kontekście późniejszych walk o PO. Jeżeli uda się go nakłonić na kontrakt poniżej mid level to na pewno powinniśmy go przedłużyć.

IMO odejdzie do conterndera ;)

Jakich zachowań może kogokolwiek nauczyć Kardashian? Naprawdę Kris Humphries miałby czegokolwiek nauczyć Sullingera, czy Olynyka? To fakt ma niezły marzec, a przynajmniej tak się dowiedziałem z rgm i highlightów bo zbyt marnie było z czasem, ale Kris jest w swojej najlepszej wersji tylko i wyłącznie utility guyem, który świetnie zbiera i zdobędzie jakieś łatwe punkty.

Nie mogą go sztywno posadzić na ławkę na cały sezon bo: a. siałby ferment; b. mimo wszystko w nba nie sadzasz w garnitur zdrowego porządnego utility guya. 

Kolejny do odstrzału nasz Brandonik, który jest spoko jako roles w contenderze drugi PF, ale nam jest totalnie zbędny. 

Chciałbym regularnie widzieć Sulla i KO grających po ~36 minut, jeżeli mają kiedyś zdobyć te doświadczenie to teraz, kiedy gramy o nic. Jeżeli wpadną 2 zwycięstwa więcej? Ani mnie to grzeje, ani ziębi. Chcę ogrywania gości z potencjałem, a nie oglądania Krisa H. 

Ahhh, te czasy kiedy ludzie pisali "ciekawe jak będzie asystował jak już teraz nie będzie miał do kogo podawać" :) ...choc fakt w ostatnich 3 meczach tylko 34 asysty, chociaz w sumie to itak lepiej niz te liche 26 zbiórek :) Po rocznej przerwie 

Chyba rzeczywiscie Conley jest lepszy :)

Nie no żartuję, nie bede wywoływał kolejnej dyskusji o RR nie prowadzacej donikad...ale fajnie że wrócił...i strach sie bac co będzie robił za rok :)