Tasma Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Szacun dla ufoludków. Tak utrzeć nosa Miami. Wow. Bronić to oni nie potrafią, ale w ataku mogą zniszczyć każdego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Widzieliście reakcję Brada Stevensa na ten rzut Greena? Jak to możliwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Tzn? Link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Screen z LP: Oczywiście już po rzucie. Poker face... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Rozkmina co zrobił źle i jak mógł dopuścić do wygranej celtow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Szacun dla ufoludków. Tak utrzeć nosa Miami. Wow. Bronić to oni nie potrafią, ale w ataku mogą zniszczyć każdego. Może niech się wypowie ktoś bardziej obeznany w temacie zaawansowanych statystyk, ale moim zdaniem Celtics w tym sezonie bronią niespodziewanie dobrze. Mówię niespodziewanie, bo myślałem, że jak odejdzie Garnett, to będzie kaplica, a wcale tak nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liv Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) Może niech się wypowie ktoś bardziej obeznany w temacie zaawansowanych statystyk, ale moim zdaniem Celtics w tym sezonie bronią niespodziewanie dobrze. Mówię niespodziewanie, bo myślałem, że jak odejdzie Garnett, to będzie kaplica, a wcale tak nie jest. Coś w tym jest. DefRtg 10 w lidze, a OffRtg 24 (TS% 20). Do tego warto wziąć pod uwagę, że zespół nie jest jeszcze zgrany i nie ma PG co powoduje sporo TO więc jest tu miejsce na poprawę jeśli chodzi o punkty oddawane przeciwnikowi Edytowane 11 Listopada 2013 przez liv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Dziś w nocy kolejny mecz i wydaje mi się ze bilans Bostonu wyrówna się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Nigdy nic nie wiadomo z tą drużyną, chociaż póki co grają lepiej niż się spodziewałem. Być może to zasługa Stevensa, zobaczymy jak to będzie wyglądać dalej. Najbardziej ciekawi mnie jak Celtics będą grać po powrocie Rondo, w zasadzie, to aż nie mogę się doczekać tego momentu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 nie spodziewałbym się rewelacji, tak samo jak to było w przypadku Rose i RW ( ten 1 to juz został przez wielu ogłoszony jako MVP przed sezonem co wydawało mi się śmieszne ) , chociaż RR9 ma inny styl gry i wydaje mi się że łatwiej mu będzie sie dopasować do młodych i kreować bardziej dynamiczne akcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 wiadomo już kiedy Rodno wraca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Ostatnio była informacja, że brał już udział w treningach 3na3 kryty przez AB. Początkowo mówiło się o okolicach ASG, potem słyszałem o okolicach Nowego Roku. Prawda jest taka, że nikt w Bostonie nie pośpiesza Rajona, jeszcze wyrwą za dużo meczów i po co to komu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 W tych treningach 3 na 3 brał udział tylko raz chyb i to bez pozwolenia lekarzy. Ainge musiał go przystopować. W każdym razie, moim zdaniem, Rondo wróci najszybciej jak to możliwe - taki charakter... W sumie, to zaczęliśmy wygrywać więc tym bardziej potrzebujemy powrotu Rondo - w końcu z jego skillsetem i ogólnie znaną overrejtością wrócimy do walki o 1 pick w drafcie, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Lou Williams podobno już trenuje w pełnym kontakcie a Rondo chyba w podobnym czasie sobie rozwalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 (edytowane) Bradley dziś wrócił do grania słabego grania... Zobaczymy jak to dalej będzie wyglądało, bo póki co na SG gra lepiej. Może jeszcze ci się spłaci. Chociaż jak wiadomo, on nigdy nie był mistrzem ofensywy, to raczej defensywny gracz i w defensywie zawsze poziom trzyma. Dzisiaj porażka, szkoda, że nie było Sullingera. Często chłopak łapie kontuzje. Edytowane 14 Listopada 2013 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 (edytowane) Wyżej chwaliłem Celtics, że bronią całkiem nieźle i już muszę odwołać te słowa. Ostatnio bronią dużo gorzej, przynajmniej na oko. A stracenie 40pkt w 1kwarcie z Hou, to jest skandal. Ehh, bolesny jest proces przebudowy, jeszcze jak pomyśle, że dostaniemy pick numer 6 i cała najlepsza śmietanka draftu nam ucieknie, to w ogóle humor się psuje. Edytowane 20 Listopada 2013 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 co Ty gadasz, taka zasłużona organizacja jak Boston na bank dostanie pick w top4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 (edytowane) Powrót Rondo coraz bliżej: http://www.celticslife.com/2013/12/rajon-rondo-cleared-to-practice.html Obstawiam, że już w tym miesiącu. Bardzo fajnie, nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć jak Celtics będą wyglądać z Rondo. @devilnevercry - tak jak dostała w 2007? Albo tak jak dostała Duncana? Edytowane 2 Grudnia 2013 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zobaczymy, ale wydaje mi się że kilka meczy trzeba będzie zaczekać zanim dojdzie do swojej formy, poza tym na początku mogą go trochę oszczędzać bo nie będą chcieli żeby podzielił los Rose'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) Celtics na 4 miejscu, LOL. Jak BKN albo NYK nie zaczną wygrywać, to Boston wygra dywizje i wejdzie do PO. Ależ ten wschód jest słaby. Edytowane 4 Grudnia 2013 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi