RappaR Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Jeff Green w ostatnich 11 meczach: średnio 37.8 minut, 22.0 punktów (41.2% FG, 33.3% 3PT, 78.6% FT), 4.5 zbiórek, 1.7 asyst. A w 11 wcześniej 15 ppg na 33%(!). Wrzucacie takie staty po każdej serii i potem dziwicie się, że nikt nie chce uznać Jeffa czy Rondo za top10 ligi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Jeff nie jest w top 10 na sf/pf i chyba nie był, ale Rondo w top10 pg jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Dobrze,niech utrzyma taka skutecznosc do draftu,moze ktos go wezmie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truth Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Jeff Green w ostatnich 11 meczach: średnio 37.8 minut, 22.0 punktów (41.2% FG, 33.3% 3PT, 78.6% FT), 4.5 zbiórek, 1.7 asyst. Sam jestem kibicem Celtics ale bez przesady.. te staty nie sa jakos imponujace w takiej druzynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 ale Rondo w top10 pg jak najbardziej Raczej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Maciek wymień 10 lepszych to Ci uwierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Tak na szybko:1. cp32. curry3. goran dragic4. mike conley junior5. tony parker6. damian lillard7. russel westbrook8. john wall8. kyle lowry9. ty lawson10. deron11. kemba12. rocky rubio13. jrue holiday14. ithomas15. ghillA jeszcze hest cała gromada grajków co z powodzeniem może grać z piłką z większą korzyścią niż Rondo, przez co staje się bezużyteczny:lebron,dwade,harden,evans,bledsoe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 (edytowane) Dokładnie, bardzo podobną liste miałem do maca, 17 PG mi wyszło lepszych od Rondo, paru z nich może porównywalnych, ale żeby go upchnąć w TOP15 to trzeba się natrudzić. Edytowane 5 Marca 2014 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Mills, Teague, Lin, Bledsoe(toż to pure pg, z musu gra na sg) powinni znaleźć się na tej liście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 beverley! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 powiedziałem PG, a nie PG tylko z nazwy i z musu, bo musi być jakaś "jedynka" sorry mac, ale od 7 miejsca w dół Rondo jest lepszy od każdego z twojej listy, w ogole miejsca 8-15 > Rondo zabawnie wyglada i brzmi jednocześnie. GMowie, byli gracze (Payton ma Rondo w top3 obok cp3 i parkera) uważają Rondo za top pg, co w sumie potwierdziło Kings całkiem niedawno, udowodnil to sam Rondo, ze nie musi mieć 3 HoFów zeby bić znowu po 10+ asyst na mecz. Zeby nie było, że mam Rondo na 1 miejscu, to nie, nie mam. u mnie będzie w top 5, za cp3, currym, parkerem i lillardem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 (edytowane) powiedziałem PG, a nie PG tylko z nazwy i z musu, bo musi być jakaś "jedynka" sorry mac, ale od 7 miejsca w dół Rondo jest lepszy od każdego z twojej listy, w ogole miejsca 8-15 > Rondo zabawnie wyglada i brzmi jednocześnie. GMowie, byli gracze (Payton ma Rondo w top3 obok cp3 i parkera) uważają Rondo za top pg, co w sumie potwierdziło Kings całkiem niedawno, udowodnil to sam Rondo, ze nie musi mieć 3 HoFów zeby bić znowu po 10+ asyst na mecz. Zeby nie było, że mam Rondo na 1 miejscu, to nie, nie mam. u mnie będzie w top 5, za cp3, currym, parkerem i lillardem. Na razie Rondo udowodnił, że bez 3 HoFów nie potrafi przekroczyć 0,2 winratio i przekroczyć ts Jenningsa. Któryś z byłych graczy twierdził, że Melo jest lepszy od Lebrona, więc akurat ich opinia mnie pierdoli. A Kings jedyne co potwierdzili tą wymianą, że ich bilanse w ostatnich latach: 21-39 28-54 22-44 24-58 25-57 Nie są w żadnym wypadku przypadkowe. Edytowane 5 Marca 2014 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 (edytowane) udowodnil to sam Rondo, ze nie musi mieć 3 HoFów zeby bić znowu po 10+ asyst na mecz. Kendall Marshall też nie potrzebuje HoF by mieć 10+ asyst na mecz. Gdzie byś go umieścił na swojej liście? Listę tworzyłem na szybko, zgadzam się z tymi co podał rappar, dodałbym jeszcze Irvinga o którym zapomniałem. Najgorzej, że pamiętałęm o Pattym, a go nie umieściłem. A to spokojnie top10 PG. Edytowane 5 Marca 2014 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Zapominasz chyba ze koles wrocil po zerwanym wiezadle, przypomnij sobie mecze Rosea po powrocie zarty sobie chyba robicie z tym ze Rondo nie jest top15 pg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiTt Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Jeszcze Szubarga! Jeszcze Szubarga! hehe Tak, jak już kiedyś pisałem, fenomen socjologiczny o wdzięcznym tytule "powiedz mi, co myślisz o Rondo a ja ci powiem, czy znasz się na koszykówce" żyje i ma się dobrze. No więc dla największych znawców oczywistym punktem honoru w tej chwili jest wymyślenie 25-27 nazwisk PG przed nim, coby udowodnić, że Rondo to ścierwo. No i że ja lepiej się znam. Takie fajne skojarzenie: Rondo to Sprite. Wy - pragnienie I nie, nie jestem jego fanboyem. Też uważam się za experta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 fenomen socjologiczny o wdzięcznym tytule "powiedz mi, co myślisz o Rondo a ja ci powiem, czy znasz się na koszykówce" żyje i ma się dobrze. Inny fenomen socjologiczny to taki, że jak ktoś coś napiszę sprzecznego z moimi poglądami, to przyczepię się do tej osoby, oceniając ją negatywnie według własnej miary. Bo przecież 'ja' wiem wszystko najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Irving over Rondo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Jan Kowalski over Rondo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Jedno jest pewne, gdyby nie Rondo, to ten temat miałby z 3strony maks. Pod względem generowania postów RR na pewno jest w TOP 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Sram na Rondo, ale stawianie go niżej niż wszystkich Walkerów, Linów, Bledsoe'ów to jawna beka raczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi