Skocz do zawartości

Boston Celtics 2013/14

havlicek

Rekomendowane odpowiedzi

Jeff Green w ostatnich 11 meczach: średnio 37.8 minut, 22.0 punktów (41.2% FG, 33.3% 3PT, 78.6% FT), 4.5 zbiórek, 1.7 asyst.

A w 11 wcześniej 15 ppg na 33%(!). Wrzucacie takie staty po każdej serii i potem dziwicie się, że nikt nie chce uznać Jeffa czy Rondo za top10 ligi...

Tak na szybko:
1. cp3
2. curry
3. goran dragic
4. mike conley junior
5. tony parker
6. damian lillard
7. russel westbrook
8. john wall
8. kyle lowry
9. ty lawson
10. deron
11. kemba
12. rocky rubio
13. jrue holiday
14. ithomas
15. ghill
A jeszcze hest cała gromada grajków co z powodzeniem może grać z piłką z większą korzyścią niż Rondo, przez co staje się bezużyteczny:
lebron,dwade,harden,evans,bledsoe

powiedziałem PG, a nie PG tylko z nazwy i z musu, bo musi być jakaś "jedynka"

sorry mac, ale od 7 miejsca w dół Rondo jest lepszy od każdego z twojej listy, w ogole miejsca 8-15 > Rondo zabawnie wyglada i brzmi jednocześnie.

GMowie, byli gracze (Payton ma Rondo w top3 obok cp3 i parkera) uważają Rondo za top pg, co w sumie potwierdziło Kings całkiem niedawno, udowodnil to sam Rondo, ze nie musi mieć 3 HoFów zeby bić znowu po 10+ asyst na mecz.

Zeby nie było, że mam Rondo na 1 miejscu, to nie, nie mam. u mnie będzie w top 5, za cp3, currym, parkerem i lillardem.

powiedziałem PG, a nie PG tylko z nazwy i z musu, bo musi być jakaś "jedynka"

sorry mac, ale od 7 miejsca w dół Rondo jest lepszy od każdego z twojej listy, w ogole miejsca 8-15 > Rondo zabawnie wyglada i brzmi jednocześnie.

GMowie, byli gracze (Payton ma Rondo w top3 obok cp3 i parkera) uważają Rondo za top pg, co w sumie potwierdziło Kings całkiem niedawno, udowodnil to sam Rondo, ze nie musi mieć 3 HoFów zeby bić znowu po 10+ asyst na mecz.

Zeby nie było, że mam Rondo na 1 miejscu, to nie, nie mam. u mnie będzie w top 5, za cp3, currym, parkerem i lillardem.

Na razie Rondo udowodnił, że bez 3 HoFów nie potrafi przekroczyć 0,2 winratio i przekroczyć ts Jenningsa.

Któryś z byłych graczy twierdził, że Melo jest lepszy od Lebrona, więc akurat ich opinia mnie pierdoli. 

A Kings jedyne co potwierdzili tą wymianą, że ich bilanse w ostatnich latach:

21-39

28-54

22-44

24-58

25-57

Nie są w żadnym wypadku przypadkowe.

Edytowane przez RappaR

udowodnil to sam Rondo, ze nie musi mieć 3 HoFów zeby bić znowu po 10+ asyst na mecz.

Kendall Marshall też nie potrzebuje HoF by mieć 10+ asyst na mecz. Gdzie byś go umieścił na swojej liście?

Listę tworzyłem na szybko, zgadzam się z tymi co podał rappar, dodałbym jeszcze Irvinga o którym zapomniałem. Najgorzej, że pamiętałęm o Pattym, a go nie umieściłem. A to spokojnie top10 PG.

Edytowane przez mac

Jeszcze Szubarga! Jeszcze Szubarga!

hehe

Tak, jak już kiedyś pisałem, fenomen socjologiczny o wdzięcznym tytule "powiedz mi, co myślisz o Rondo a ja ci powiem, czy znasz się na koszykówce" żyje i ma się dobrze.

No więc dla największych znawców oczywistym punktem honoru w tej chwili jest wymyślenie 25-27 nazwisk PG przed nim, coby udowodnić, że Rondo to ścierwo. No i że ja lepiej się znam.

Takie fajne skojarzenie:

Rondo to Sprite. Wy - pragnienie :)

I nie, nie jestem jego fanboyem. Też uważam się za experta :)

fenomen socjologiczny o wdzięcznym tytule "powiedz mi, co myślisz o Rondo a ja ci powiem, czy znasz się na koszykówce" żyje i ma się dobrze.

Inny fenomen socjologiczny to taki, że jak ktoś coś napiszę sprzecznego z moimi poglądami, to przyczepię się do tej osoby, oceniając ją negatywnie według własnej miary. Bo przecież 'ja' wiem wszystko najlepiej.