Skocz do zawartości

Boston Celtics 2013/14

havlicek

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka ekip zainteresowanych Bassem. C's mogą być w trade deadline bardzo aktywni. Może ktoś się skusi na pakiet  Greena + Bassa za spadający kontrakt i pick? C's mogą szybciej się odrodzić po starcie BIG3 niż mi się wydawało.

Edytowane przez shevcu

To że Rondo ćwiczył rzut w trakcie ostatniego roku było dość nagłaśniane. Efekty na początku nie były widoczne, bo RR miał ogólnie formę do dupy. Niektórzy już się zresztą zdążyli z niego pośmiać, ale teraz widać, że chłopak wraca do swojej dyspozycji i BYĆ MOŻE poprawił swój rzut(jeszcze za wcześnie, żeby stwierdzić jaka to jest poprawa - stała czy nie).

Zresztą Rondo teraz musi więcej rzucać, to normalne, ma w sumie cały sezon na ćwiczenie swojego rzutu w prawdziwych meczach(bo to, że ćwiczy go na treningach, to jest jasne)

Myślałem, że chociaż Bassa Ainge wymieni, a nawet po cichu liczyłem, że pozbędzie się Greena. Jestem lekko rozczarowany, chociaż już od wczoraj czułem, że chyba gówno będzie z tych wszystkich dealów.

Trzeba czekać do draft day/lata, wtedy już powinno się coś ruszyć. Dużo też zależy jaki pick Celtics będą mieli, oby jak najwyższy, ale może być ciężko o to. W zasadzie, to trzeba zacząć już błagać o farta w loterii, bo inaczej dostaniemy 7-8pick i cała śmietanka draftu nam spierdoli. :/ 

I tak jak już kiedyś pisałem - mam nadzieję, że Ainge ma plan b, c, d aż do k... z. Nadal w niego wierze.

Ballas - jakby przyleciało pół, to też pół by musiało wylecieć, bo by się nie pomieścili ;)

KiTt - witam.

Edytowane przez Cloud

Witam, witam ale z tego co mi wiadomo to za Rondo miało przyleczec pół rosteru Houston a nie odlecieć.

No tak, spekulowany na celticsblog pakiet z Asikiem, Parsonsem i dwoma pierwszorundowymi pickami za Rondo to byłby kosmos. 

Dlatego byłem tym bardziej zdziwiony, że w ankiecie pod tematem za wymianą było tylko 56% userów. Cóż, głupota nie boli.

Myślałem, że chociaż Bassa Ainge wymieni, a nawet po cichu liczyłem, że pozbędzie się Greena

Ja z kolei najbardziej dziwię się, że AInge nie handlował Bradleyem, bo to może oznaczać, że albo nic za niego nie zyska albo będzie zmuszony dość mocno przepłacić go w offseason.

Kitt - serio aż taki pakiet był przedstawiony na Celticsblog? I jeszcze tylko 56% za? Ja pierdziele. Jedyne wyjaśnienie jest takie, że pozostałe 44%, to nie fani Celtics, tylko Rondo.

Co do Bradleya, to moim zdaniem ostatnie jego kontuzje działają na korzyść Ainge'a w negocjacjach. Myślę, że uda się go podpisać za rozsądną kwotę, a jak nie, to niech spada.

Dlaczego fani Rondo mieliby nie woleć żeby grał w lepszej organizacji?

Jak już, to w lepszej drużynie i to tylko przez jakiś czas. A tak w ogóle, to skąd mam wiedzieć? Może wolą go w zielonym? Albo po prostu tak go cenią, że myślą, że taki pakiet jest słaby za ich pupilka.

Edytowane przez Cloud

Nie dramatyzuj, macie 6 bilans, a od powrotu Rondo ostro walczy o loterię z bilansem 2-9. Ainge dobrze zrobił zachowując go :smile:

Kolejna ironia z twojej stron , stary może usun sobie temat o Bostonie i bedzie ci jak i nam najlepiej bo od twoich postów kazdy ma cie dosyc... tylko hejt hejt i hejt.... ,,Ainge dobrze zrobił zachowując go'' no nie pewnie z Presseyem w s5 bysmy mieli bilans 11-0 u.u W druzynie tankującej to nawet Durant i Lebron by nie pomogl i specjalnie by wszystko przegrywali to po co te zwalanie winy na Rondo przy takim bilansie.. ehh