shevcu Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 (edytowane) Kilka ekip zainteresowanych Bassem. C's mogą być w trade deadline bardzo aktywni. Może ktoś się skusi na pakiet Greena + Bassa za spadający kontrakt i pick? C's mogą szybciej się odrodzić po starcie BIG3 niż mi się wydawało. Edytowane 10 Lutego 2014 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 GSW , Bobki i Sunk to potencjalni zainteresowani ale podobno jest jeszcze wiecej ekip , oj coś czuje ze Ainge bedzie abrdzo aktywny jeszcze przez te 9 dni do Trade Deadline Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Rondo trafił przez ostatnie 6 meczy tyle trójek, co wcześniej przez cały sezon. Jeśli faktycznie pracował nad rzutem, to może jeszcze coś z niego będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Może ktoś się skusi na pakiet Greena + Bassa za spadający kontrakt i pick? ROTFL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 ROTFL Co w tym śmiesznego? Okafor+pick Pacers akurat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Widać , że Ron Adams dużo spędził czasu z Rondo poprawiając jego rzut , jest co raz pewniejszy i jak widać rzuca na bardzo dobrej skutecznosci % nawet za 3 co było jego bolączką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 ROTFL Może dorzucą Geralda Wallace'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Rondel ma na ten moment 38% za 3 w sezonie przeczuwam fluke, ale fajnie, że na ten moment ma już więcej trafionych niż w sezonach 10-11 i 11-12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 To że Rondo ćwiczył rzut w trakcie ostatniego roku było dość nagłaśniane. Efekty na początku nie były widoczne, bo RR miał ogólnie formę do dupy. Niektórzy już się zresztą zdążyli z niego pośmiać, ale teraz widać, że chłopak wraca do swojej dyspozycji i BYĆ MOŻE poprawił swój rzut(jeszcze za wcześnie, żeby stwierdzić jaka to jest poprawa - stała czy nie). Zresztą Rondo teraz musi więcej rzucać, to normalne, ma w sumie cały sezon na ćwiczenie swojego rzutu w prawdziwych meczach(bo to, że ćwiczy go na treningach, to jest jasne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiTt Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Jakiż to wymian mieliśmy być o Panowie i Panie dzisiaj świadkami. Pół rosteru miało wylecieć. A tu cisza........ Btw: mój pierwszy post tutaj, witam więc gorąco wszystkich userów, zwłaszcza kibiców Zielonych. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballas Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Witam, witam ale z tego co mi wiadomo to za Rondo miało przyleczec pół rosteru Houston a nie odlecieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 (edytowane) Myślałem, że chociaż Bassa Ainge wymieni, a nawet po cichu liczyłem, że pozbędzie się Greena. Jestem lekko rozczarowany, chociaż już od wczoraj czułem, że chyba gówno będzie z tych wszystkich dealów. Trzeba czekać do draft day/lata, wtedy już powinno się coś ruszyć. Dużo też zależy jaki pick Celtics będą mieli, oby jak najwyższy, ale może być ciężko o to. W zasadzie, to trzeba zacząć już błagać o farta w loterii, bo inaczej dostaniemy 7-8pick i cała śmietanka draftu nam spierdoli. :/ I tak jak już kiedyś pisałem - mam nadzieję, że Ainge ma plan b, c, d aż do k... z. Nadal w niego wierze. Ballas - jakby przyleciało pół, to też pół by musiało wylecieć, bo by się nie pomieścili KiTt - witam. Edytowane 20 Lutego 2014 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Nie dramatyzuj, macie 6 bilans, a od powrotu Rondo ostro walczy o loterię z bilansem 2-9. Ainge dobrze zrobił zachowując go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiTt Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Witam, witam ale z tego co mi wiadomo to za Rondo miało przyleczec pół rosteru Houston a nie odlecieć. No tak, spekulowany na celticsblog pakiet z Asikiem, Parsonsem i dwoma pierwszorundowymi pickami za Rondo to byłby kosmos. Dlatego byłem tym bardziej zdziwiony, że w ankiecie pod tematem za wymianą było tylko 56% userów. Cóż, głupota nie boli. Myślałem, że chociaż Bassa Ainge wymieni, a nawet po cichu liczyłem, że pozbędzie się Greena Ja z kolei najbardziej dziwię się, że AInge nie handlował Bradleyem, bo to może oznaczać, że albo nic za niego nie zyska albo będzie zmuszony dość mocno przepłacić go w offseason. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Kitt - serio aż taki pakiet był przedstawiony na Celticsblog? I jeszcze tylko 56% za? Ja pierdziele. Jedyne wyjaśnienie jest takie, że pozostałe 44%, to nie fani Celtics, tylko Rondo. Co do Bradleya, to moim zdaniem ostatnie jego kontuzje działają na korzyść Ainge'a w negocjacjach. Myślę, że uda się go podpisać za rozsądną kwotę, a jak nie, to niech spada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Dlaczego fani Rondo mieliby nie woleć żeby grał w lepszej organizacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Dlaczego fani Rondo mieliby nie woleć żeby grał w lepszej organizacji? Boston to bardzo dobra organizacja, Rondo na lepszą sznas za bardzo nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 (edytowane) Dlaczego fani Rondo mieliby nie woleć żeby grał w lepszej organizacji? Jak już, to w lepszej drużynie i to tylko przez jakiś czas. A tak w ogóle, to skąd mam wiedzieć? Może wolą go w zielonym? Albo po prostu tak go cenią, że myślą, że taki pakiet jest słaby za ich pupilka. Edytowane 21 Lutego 2014 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Nie dramatyzuj, macie 6 bilans, a od powrotu Rondo ostro walczy o loterię z bilansem 2-9. Ainge dobrze zrobił zachowując go Kolejna ironia z twojej stron , stary może usun sobie temat o Bostonie i bedzie ci jak i nam najlepiej bo od twoich postów kazdy ma cie dosyc... tylko hejt hejt i hejt.... ,,Ainge dobrze zrobił zachowując go'' no nie pewnie z Presseyem w s5 bysmy mieli bilans 11-0 u.u W druzynie tankującej to nawet Durant i Lebron by nie pomogl i specjalnie by wszystko przegrywali to po co te zwalanie winy na Rondo przy takim bilansie.. ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 W druzynie tankującej to nawet Durant i Lebron by nie pomogl i specjalnie by wszystko przegrywali Chyba cię poniosło trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi