RappaR Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 W ostatnich dwóch latach prowadził 1 i 2 ofensywę ligi, 53%-54% to nie jest all-time ceglenie, do tego mu daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) jak już to pod względem cancerowania są sobie równi - Russell to all-time ceglarz i na razie tej łatki nie zdejmie co do debiutu RR - szału nie ma, ale chyba nie mogło być, ciekawe czy Ainge pójdzie w tank, bo przy takiej mizerii na wschodzie to C's spokojnie wchodzą do PO z tym rosterem, tak czy siak Też tak myślałem, że Celtics wejdą do PO przez słaby wschód, ale teraz widzę, że nie ma na to szans. BKN i NYK zaczęli grać swoje i to moim zdaniem przekreśla szansę C's na PO. Poza tym, już był jakiś raport, że Ainge raczej będzie się starał rozsprzedać skład w najbliższym czasie. Tak więc PO w Bostonie można sobie wybić z głowy, teraz tylko kwestia tego jak bardzo Ainge zdoła rozwalić ten i tak już słaby skład, żeby zdobyć lepszą pozycje w loterii. Rappar - nie chce być niemiły, ale twoje posty w tym temacie stają się nudne. Każdy już zna Twoje zdanie więc daruj sobie, bo niepotrzebnie prowokujesz innych. Edytowane 18 Stycznia 2014 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 jak już to pod względem cancerowania są sobie równi - Russell to all-time ceglarz i na razie tej łatki nie zdejmie Nawet jeśli, to OKC z nim to contender, bez niego co najwyżej przeciętna drużyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Też tak myślałem, że Celtics wejdą do PO przez słaby wschód, ale teraz widzę, że nie ma na to szans. BKN i NYK zaczęli grać swoje i to moim zdaniem przekreśla szansę C's na PO. Poza tym, już był jakiś raport, że Ainge raczej będzie się starał rozsprzedać skład w najbliższym czasie. Tak więc PO w Bostonie można sobie wybić z głowy, teraz tylko kwestia tego jak bardzo Ainge zdoła rozwalić ten i tak już słaby skład, żeby zdobyć lepszą pozycje w loterii. Rappar - nie chce być nie miły, ale twoje posty w tym temacie stają się nudne. Każdy już zna Twoje zdanie więc daruj sobie, bo niepotrzebnie prowokujesz innych. Chciałbym zauważyć, że to nie jest moje zdanie, ale z połowy forum. Do krytyków Rondo należy Maciek, Chytruz, January, Dh12, ja, a do jego obrońców LJO, to samo w sobie mówi wiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 No tak, ale oni nie przypominają o tym co 15min, a Ty tak. Swoją drogą, wczoraj Rondo został oficjalnie nowym kapitanem. Być może świadczy to o tym, że jednak go nie wymienią w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Swoją drogą, wczoraj Rondo został oficjalnie nowym kapitanem. Być może świadczy to o tym, że jednak go nie wymienią w tym sezonie. mam taką nadzieję, nie wiem jak tam większość kibiców C's, ale ja nie wyobrażam sobie RR w innym teamie, przynajmniej na dzień dzisiejszy Nawet jeśli, to OKC z nim to contender, bez niego co najwyżej przeciętna drużyna. zgadza się, ale czy są w stanie osiągnąć coś więcej w tym składzie niż dotychczas? śmiem wątpić Edytowane 18 Stycznia 2014 przez matek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Masz na myśli, że jakby wymienić Westbricka na kogoś innego, to ich szanse by się zwiększyły? Na przykład wymiana Rondo-Westbrook, Twoim zdaniem wyszłaby im na plus, na zero czy na minus? Twierdzisz, że pod względem cancerowania są sobie równi, więc pewnie na zero z czym ja się kompletnie nie zgodzę. Z resztą w tym sezonie w pełnym (zdrowym) składzie z Westbrookiem daję im podobne szanse na misia co Miami czy Indianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Rondo i RW to jeźdźcy bez głowy i w decydującym o losach drużyny momencie nie potrafią przestawić swojej gry na bardziej dojrzały poziom jeśli chodzi o ogólny skillset to bardzo się różnią, ale nie wiem kogo z nich wybrałbym do swojej drużyny miałem niezłą bekę gdy Michałowicz powiedział, że wolałby Westbricka od CP3 - total beton imo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Westbrook był w finałach, więc jakby od tej strony spojrzeć to może miał odrobiną racji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Westbrook był w finałach, więc jakby od tej strony spojrzeć to może miał odrobiną racji. pod tym względem może i tak, ale Paul z Durantem miałby na to wcale nie mniejsze szanse, a budowanie drużyny od Westbrooka opłaca się chyba tylko w FB i mi przychodzi na myśl od razu Jannings jako starter PG z całym szacunkiem do umiejętności RW Rondo to nie jeździec bez głowy, tylko jeździec bez rzutu - co jest znacznie gorsze. D Westbrooka to niebo przy D Rondo. Suche staty to nie wszystko. Ilość easy points przeciwników po Rajonie rzucającym się na stl jest gorszą stratą dla Bostonu niż dla oponentów jego przechwyty. Zwłaszcza, iż ten kontry ogarnia średnio (faul i 1/2 FT to taki standardzik) przy RW. Ogólnie nie przepadam za Russelem, ale Rondo nie ma do niego podjazdu. ale ja właśnie unikam ich porównywania, nie ma co ciągnąć tematu bez sensu - ogólne założenie mam takie, że obaj muszą mocno pracować żeby móc w przyszłości ich nazwać pełnowartościowymi graczami w contenderze Edytowane 18 Stycznia 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Rondo to nie jeździec bez głowy, tylko jeździec bez rzutu - co jest znacznie gorsze. D Westbrooka to niebo przy D Rondo. Suche staty to nie wszystko. Ilość easy points przeciwników po Rajonie rzucającym się na stl jest gorszą stratą dla Bostonu niż dla oponentów jego przechwyty. Zwłaszcza, iż ten kontry ogarnia średnio (faul i 1/2 FT to taki standardzik) przy RW. Ogólnie nie przepadam za Russelem, ale Rondo nie ma do niego podjazdu. Co do tego rzutu, to już nie jest tak tragicznie jak bywało: http://grantland.com/the-triangle/courtvision-everything-you-think-you-know-about-rondos-shooting-is-wrong/ A być może będzie jeszcze lepiej, zobaczymy w następnych meczach, bo póki co widać, że RR jest trochę zardzewiały. A i w obronie mam wrażenie, że jak Rondo chce, to potrafi bronić. Często jednak czai się na steale - to jest fakt, i zawsze mnie to wkurwia. Edytowane 18 Stycznia 2014 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Jak ktoś przegapił wczorajszy bardzo sentymentalny mecz to dwa filmiki do nadrobienia... :tears_of_joy: i bonus: :pride: :pride: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Odniosłem wrażenie, że KG jest bardziej uwielbiany niż Pierce. Jeśli tak jest, to dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Filmik KG zmontowali kozacki, ale to taki zawodnik, któremu pewnie jeszcze ze 3 podobne dałoby się zrobić i nie powtarzałby sie żaden element ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Julius,za to filmik Paula,to dla wieloletnich fanów C's wyciskacz lez.Uwierz mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 tak tak, cos jak to: http://www.youtube.com/watch?v=d3j_mKYURkE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Jak obejrzalem te dwa filmiki to przypomnialem sobie jak duzo wspanialych chwil dostarczyli mi ci dwaj panowie, tych wesolych i smutnych zarazem. Mam nadzieje ze jeszcze ich zobacze w trykocie Celtics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Ja bardziej rozpływałem się nad serią z Chicago. To były mecze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 (edytowane) Jeszcze więcej wspomnień można zobaczyć na tych filmikach: Piękne czasy. Jeszcze trochę wody upłynie zanim Celtics zmontują tak mocną ekipę. Edytowane 27 Stycznia 2014 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Nawet nie chodzi o zmontowanie ekipy, bo Ainge ma plan ale nikt sie chyba nie spodziewal ze w pierwszym roku zdobeda misia, byli wyjatkowi na swoj sposob. No i szkoda kontuzji Garnetta w 2009 i frajersko przegranych finalow w 2010, moze three peata by zdobyli bo mieli leb do tego. I pomyslec ze Allen mogl byc tak samo traktowany w Bostonie ale glory over 2nd ring heh Teraz to najwyzej kose dostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi