Koelner Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 siedzę w robocie ,niewyspany bo zarwałem sobie nockę aby obejrzeć mecz na szczycie a dostałem blow out i drużyna przegrana grała z gorszym zaangażowaniem niż babcie biegnące na tramwaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 ale dyszała za to tak samo ;-) ja tam nie załuję, tylko 2 piwa więcej poszły bo był czas skoczyć do nocnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 - Zachęcona pozytywnymi reakcjami na rękawki, NBA ma nowy pomysł na przyszły sezon – nogawki! http://www.mvp-magazyn.pl/naglowki-na-prima-aprilis/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) tylko ze Jack gra pod tym samym trenerem ?? Nie za bardzo rozumiem, o co ci chodzi. Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez bananowy_joe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) - Zachęcona pozytywnymi reakcjami na rękawki, NBA ma nowy pomysł na przyszły sezon – nogawki! http://www.mvp-magazyn.pl/naglowki-na-prima-aprilis/ Dobre Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Dobra, bo PO blisko, człowiek się niepokoi - ktoś wie co się dzieje z rutrackerem? Putin odciął? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 http://nbatv.ru/ A nie lepiej z tego korzystać? Na playoffs będą wrzucać wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Tu w RS nie ma wszystkiego, a rok temu wrzucali mecze PO trochę za późno jak dla mnie (koło 12-13 o ile pamiętam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 u mnie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Mi wczoraj też nie działał, ale dziś już ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) ?? Nie za bardzo rozumiem, o co ci chodzi. chodzilo mi o to ze Irving jest w huj overrated , zadnym top5 pg nigdy nie bedzie nawet za 5 lat i to nie jest wina Browna a Jack wcale gorszym rozgrywajacym od niego nie jest chyba ze cie zle zrozumialem Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 chodzilo mi o to ze Irving jest w huj overrated , zadnym top5 pg nigdy nie bedzie nawet za 5 lat i to nie jest wina Browna a Jack wcale gorszym rozgrywajacym od niego nie jest chyba ze cie zle zrozumialem Irvingowi spada produkcja od wejścia do ligi. Stawiam, że fakt gry w Cavs ma na to wpływ, a szczególnie z Brownem. To jest zawodnik w młodym wieku, którego trzeba rozwijać, a słowo jest oksymoronem w stosunku do Cleveland. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 TNT pokazywało dzisiaj Blazers@Lakers, po co pokazać całemu USA Warriors@Mavs... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Dobrze wiedzieli po co, ano po to żeby Dan Crawford znów mógł wydrukować przeciwko Mavs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Dobrze wiedzieli po co, ano po to żeby Dan Crawford znów mógł wydrukować przeciwko Mavs. Strasznie to było krzywdzące, szczególnie że Mavs nie wrócili dobrze do obrony po tej dziwnej sytuacji, a Warriors - mądrze zresztą - nie wzięli czasu i po zawodach. Heartbreaking loss - ale pachniało tym przez cały mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Strasznie to było krzywdzące Na 35 sekund przed końcem 4q Thompson powinien rzucać osobiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Na 35 sekund przed końcem 4q Thompson powinien rzucać osobiste. To samo pomyślałem, jak zobaczyłem narzekania na sędziowanie anty mas. Jednak nie mogę nigdzie tej akcji znaleźć. Dirk Ewidentnie uderzył w rękę Thompsona, ale sędziowie nie odgwizdali faulu i potem chyba tylko gdybali czyja ma być piłka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Jefferson graczem miesiąca? Dzis jest nadal pierwszy dzień kwietnia? swiat stanął na głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 chodzilo mi o to ze Irving jest w huj overrated , zadnym top5 pg nigdy nie bedzie nawet za 5 lat i to nie jest wina Browna a Jack wcale gorszym rozgrywajacym od niego nie jest chyba ze cie zle zrozumialem Ja również uważam, że Irving jest mocno przeceniany, chodziło mi o to, że Mike kartofel Brown nie potrafi wykorzystywać odpowiednio swoich zawodników, dlatego potem Kyrie nie może się zupełnie zgrać z Waitersem, przez co Dion ląduje na ławkę.. Jeżeli Cavs chcą awansować do Playoffs, to muszą zmienić trenera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Jesli Cavs chca awansowac do PO to musza sie przeniesc do innego miasta i nie nazywac sie Cavaliers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi