BiałaCzekolada Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Stephenson jest generałem 2nd unitu, bo też jako pierwszy ze s5 opuszcza parkiet. Spowodowane jest to tym, że Pacers mają tak naprawdę tylko jednego kreatora z piłką - jego. Ogólnie 2nd unit Pacers świetnie sobie radzi w obronie, gorzej jest z atakiem - bo jeśli Scola i Watson nie są on fire, to prawdę mówiąc nie wiele już jest do zaoferowania. Dlatego trzymam kciuki za Grangera i jego ego. @Chytruz Nie wiem czy syndrom Billupsa to dobre określenie, bo to prędzej pasuje do Stephensona (dostał SZEŚĆ głosów do all-def na naszym forum), a West jednak - co zresztą pokazują statsy - poprawia i stanowi o sile defensywnej Indiany. Moje "not even close" może faktycznie nad wyrost, nie spodziewałem się że aż tak dobrze wypada w adv stats. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 w ogóle teraz najważniejsze jest jak Granger się odnajdzie, bo Vogel po ASG będzie musiał już formować jako tako rotację na PO, a to w przypadku Pacers naprawdę łatwe nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 @Chytruz Nie wiem czy syndrom Billupsa to dobre określenie, bo to prędzej pasuje do Stephensona (dostał SZEŚĆ głosów do all-def na naszym forum), a West jednak - co zresztą pokazują statsy - poprawia i stanowi o sile defensywnej Indiany. Dlatego napisałem "łagodny przypadek". In unrelated news, Nets bez Lopeza będą teraz pracować na pick Atlanty. Knicks już pracują na pick Denver i zastanawiam się ile funu dostarczy nam jeszcze konferencja wschodnia w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 w ogóle teraz najważniejsze jest jak Granger się odnajdzie, bo Vogel po ASG będzie musiał już formować jako tako rotację na PO, a to w przypadku Pacers naprawdę łatwe nie będzie Co to znaczy formatować rotację na PO? PO is all about matchups. To kim, kiedy i jak długo grasz zależy od lineupu przeciwnika i formy dnia. A Pacers to już w ogóle mają przecież w perspektywie tylko Heat, to co wcześniej jest nieważne, a to co później to nie wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 czyli formować rotację na PO, to wg ciebie na Heat. ok, zgadzam się poza tym, jasne, że all about matchups, ale tak naprawdę Indiana ma takich graczy, że nie ma w NBA drużyny na którą musieliby robić jakieś wielkie adj w rotacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 łącznie z prawdziwym Anglikiem, który jest trzecim wysokim. Widziałeś kiedyś Anglika grającego w kosza? E tam. Freeland to niezły hustler i rebounder. Broni jako tako, więc można powiedzieć, że jest to jak najbardziej legit player na ławkę. Nie jego wina, że jest biały. Wright to dobry shooter + obrona(nie?).Tam brakuje drugiego klocka, co wejdzie za Lopeza, bo Leonard to nie wiadomo czym jest. Ten McCollum broni coś? Bbo niby ma być scoring punchem, a przecież scoringu w Blazers to raczej nie brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 E tam. Freeland to niezły hustler i rebounder. Broni jako tako, więc można powiedzieć, że jest to jak najbardziej legit player na ławkę. Nie jego wina, że jest biały. Wright to dobry shooter + obrona(nie?).Tam brakuje drugiego klocka, co wejdzie za Lopeza, bo Leonard to nie wiadomo czym jest. Ten McCollum broni coś? Bbo niby ma być scoring punchem, a przecież scoringu w Blazers to raczej nie brakuje. Freeland nie jest aż tak zły, ale to jest ławkowe mięso armatnie, a nie trzeci wysoki. Że coś tam zbierze, trafi za 3, albo nie da się wyruchać czy jakąś inną jedną rzecz można powiedzieć o prawie każdym zawodniku NBA, nikt nie ma ławki złożonej tylko z trzech Earlów Barronów i czterech Kendalli Marshallów, ale Blazers to jest bida z nędzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Freeland nie jest aż tak zły, ale to jest ławkowe mięso armatnie, a nie trzeci wysoki. Że coś tam zbierze, trafi za 3, albo nie da się wyruchać czy jakąś inną jedną rzecz można powiedzieć o prawie każdym zawodniku NBA, nikt nie ma ławki złożonej tylko z trzech Earlów Barronów i czterech Kendalli Marshallów, ale Blazers to jest bida z nędzą. Są gorsze ławki w sensie produkcji i obrony niż Blazers. Jak sprawdziłem dane to mi wychodzi że Golden, Washington i Sota są gorsze. A to co ostatnio biega jako drugi unit Magic to ja nie wiem czy to już tankowanie tak na nich działa ale HArkless z Nicholsonem to jest uwstecznianie się na naszych oczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Są gorsze ławki w sensie produkcji i obrony niż Blazers. Jak sprawdziłem dane to mi wychodzi że Golden, Washington i Sota są gorsze. A to co ostatnio biega jako drugi unit Magic to ja nie wiem czy to już tankowanie tak na nich działa ale HArkless z Nicholsonem to jest uwstecznianie się na naszych oczach No, Wolves to również waga ciężka w lidze c***owych ławek, ale umówmy się - to, że jesteś top 3 czy top 5 (czy raczej bottom 3 i 5), a nie top 1 wśród najgorszych rezerw, nie znaczy, że nie masz kuli u nogi. Najlepiej niech o tym świadczy fakt, że Blazers "wyprzedzają" pod tym względem prawie wszystkie zespoły grające w sport koszykówkopodobny na wschodzie. Lipa że nie maja picku ani w 1 ani 2 rundzie, myślę, że dałoby radę wyciągnąć jakiegoś w miarę sensownego zawodnika, np. Brandona Bassa albo kogoś z Bulls albo Bucks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Po wczorajszym seansie z Nuggets-Suns mam wrażenie, że Lawson z Bledsoe zafundują w stosunkowo bliskiej przyszłości pojedynek ze statline'm w stylu 43 pts, 9 ast vs 37 pts, 15 ast. Zacieram rączki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Wizz wygladali jakby wyrosły im dodatkowe ręce. Wittman w końcu przytomna rotacja. Nene z ławki, Seraphin . Obrona zaczyna wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 w temacie nieoddawania rzutów z połowy w celu niepopsucia sobie skuteczności. Durant ze Spurs, lekko za połową, wybił się w górę, praktycznie bez obrońcy, po czym, widząc, że zostało jeszcze 0,7 na zegarze... opadł z piłką. disgusting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 widziałem to i również byłem mocno zawiedziony, nie wiedziałem, że ta choroba dotyczy również jego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 w temacie nieoddawania rzutów z połowy w celu niepopsucia sobie skuteczności. Durant ze Spurs, lekko za połową, wybił się w górę, praktycznie bez obrońcy, po czym, widząc, że zostało jeszcze 0,7 na zegarze... opadł z piłką. disgusting Przynajmniej udawał, że ma zamiar. Najlepszy jest Lebron, który nie oddałby pewnie open 3 z końcówką zegara - bo rzut "nie jest mądry", szukając w rogu Chalmersa na siłę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Przynajmniej udawał, że ma zamiar. Najlepszy jest Lebron, który nie oddałby pewnie open 3 z końcówką zegara - bo rzut "nie jest mądry", szukając w rogu Chalmersa na siłę. I zrezygnował. Jak dla mnie jeden c*** i tym większy plus dla George, że ma na to wyjebane i nie boi się rzucać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Czy każdy musi zawsze sobie w głowie powiedzieć "Al-Twaróg Aminu", kiedy widzi nazwisko tego zawodnika, czy to tylko ja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Teraz będę musiał, zapewne... dzięki Chytry ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Dobrze robi, mam go w fantasy. No właśnie taka pizda twoją pierwszą opcją? Kiepsko to widzę, szczególnie jeśli da się na niego Pippena to w ogóle gość spierdoli od rzucania, by sobie statów nie psuć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 (edytowane) Teraz będę musiał, zapewne... dzięki Chytry ! No prob. Ogólnie mam problem z Pelicans, bo jak widzę NOP, to od razu wyobrażam sobie Narodowe Odrodzenie Polski na parkiecie z falangą na środku. Prześladuje mnie to i Al-Twaróg, już kiedyś przez jakiś rok nie mogłem sobie wybić z głowy "Antawna Żenuisona", którego przypadkiem wymyśliłem waląc nim cegły w nba 2k. Chyba ta cała liga zaczyna mi szkodzić. W unrelated news, DeAndre co mecz moze najwyżej prosić Pekovica o łagodny wymiar kary. 23, 20, 34 pkt, 73, 72, 58%TS. Co ciekawe, wszystkie mecze w plecy ;] Edytowane 23 Grudnia 2013 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Rozczarowanie sezonu jak dla mnie to Brian Shaw. Twardy z niego zawodnik, ale z miękkiej waty trener. Denver własnie są na środku drogi do nikąd i gdyby nie paskudna forma Knicks to Nuggs byliby w dupie na lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi