matek Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 A w przyszłym roku mają podnieść salary o ok. 5 mln, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) k**** mac polskie media beda sie podniecac wystepem Gortata dopoki nie zagra kupy i obrzuca go gownem. A z tymi pierogami to juz przegieli, donosza fakt ze oneal zjadl pierogi i teraz polska jest na ustach calego swiata dzieki temu. A polaki durnie to czytaja i sie podniecaja ze Shaq i Chuck pierogi i kielbase zjedli A poza tym wszystko dobrze u Ciebie? Wyluzuj. Daleki jestem od fiksacji na punkcie Chucka i Shaqa jedzących pierogi, ale nie zamierzam też z tego powodu płakać. Wszyscy znamy polskie media i stopień podniety kimkolwiek, kto wskoczy na sensowny poziom w dyscyplinie o globalnym zasięgu. Dla kosza w Polsce każda wzmianka w tv o ludzkiej porze jest na wagę złota. Nie jestem za stawianiem pomników za jeden występ, ale cmon, skoro media podniecają się Lewandowskim do obrzydzenia, to niech swoje 5 minut ma też Gortat. Jakby kilkanaście lat temu ktoś powiedział mi, że Polak wykręci 31-16 w półfinale konferencji, to zaparzyłbym mu melisy i kazał się położyć. Nie robię z tego wielkiej promocji Polski na świecie, to po prostu sympatyczny gest i fajna reakcja naszej ambasady. Tylko tyle i aż tyle. Edytowane 15 Maja 2014 przez Jinks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Kerr kontrakt jak Pop prawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Nic dziwnego że tak mało zarobił, sportowcy są z roku na rok coraz lepiej opłacani, wystarczy spojrzeć na kształtowanie się salary cap przez ostatnie 3 dekady: A to uwzględnia inflację? Wartość nabywcza $ z 84 i 14 to dwie cholernie odmienne sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 4mln w 1984 to jakieś 10mln dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 A to uwzględnia inflację? Wartość nabywcza $ z 84 i 14 to dwie cholernie odmienne sprawy. To same suche liczby nie skorygowane o inflacje. Salary cap z 84-85 to na dzisiejsze czasy około 8 milionów dolarów także wzrost płac mimo wszystko jest bardzo znaczący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) Mam pytanie - Czy jak Warriors będą chcieli wywalić Kerra np. po 2 latach, to czy muszą mu wypłacić cały kontrakt? Nigdy nie zastanawiałem się jak to wygląda w przypadku trenerów. Edytowane 15 Maja 2014 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Powiedzcie mi - jak wyglądał Jordan w Wizards? Numerki z BR i filmiki z YT niewiele mi powiedzą - jakie są fakty? Chcę poznać prawdę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 To smieszne jaki kontrakt dostał Kerr. Dali mu tak duzo bo podobały im sie jego komentarze w TNT czy za co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Mam pytanie - Czy jak Warriors będą chcieli wywalić Kerra np. po 2 latach, to czy muszą mu wypłacić cały kontrakt? Nigdy nie zastanawiałem się jak to wygląda w przypadku trenerów. Yup, to kontrakt gwarantowany. Ile dostał Kerr, bo nie widzę w internetach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 5 lat - 25 mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Łał, to więcej niż Carlise. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 A ja myślę, że Kerr będzie spoko trenerem. Wychował się na dobrych warunkach i wydaje się gościem, którego nie da się nie lubić. Trzeba też wziąć poprawkę na to, że Warriors oddaliby w pewnym momencie życie za Marka Jacksona. Może pokochają go tak bardzo, że złożą ofiarę z Jordana Crawforda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 A tak w ogóle to nie dziwię się, że Kerr nie poszedł do Knicks. Phil Jackson nie zszedłby mu z obu ramion przez cały sezon. Jest wolny jak ptak i zaczyna od zera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 I jeszcze ma zespół, który sam wygra +45. I płacą mu 25/5 na entry level. No k****. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Ale z Kerrem to racja - nie da się go nie lubić, pewnie niektórzy powiedzą, że jest nawet za 'cool', heh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Kerr jest tak cool ze wskakuje na bandwagon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Phil niech juz sam trenuje jak ma wybierac miedzy kolesiami ktorych trenowal i beda grac jak on im zagra pojebana sprawa podobno Fisher Walton i Lue sa kandydatami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 pojebana sprawa podobno Fisher Walton i Lue sa kandydatami Dokładnie, zwłaszcza że są Jego byli ziomale-Hall of farmerzy, bez pracy i na dodatek chyba klepiący biedę: Pippen i Rodman. Myślę też, że Shaqa by skusił stawką jaką dostał Kerr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Powiedzcie mi - jak wyglądał Jordan w Wizards? Numerki z BR i filmiki z YT niewiele mi powiedzą - jakie są fakty? Chcę poznać prawdę! Chyba zostal najstarszym 40 latkiem ktory rzucil 40 punktow Ciagle jeden z lepszych SG w lidze. Co tu duzo mowic atletyzm nie ten ale jednak pewnych rzeczy sie nie zapomina. W Wizards nie mial z kim grac (chyba biegal po blisko 40 minut w tym wieku!!) ot to byla taka wesola gromadka. Mam dziwne wrazenie ze MJ ciagle mogl brac ciezar gry na swoje barki przez okolo 15-20 minut w meczu, minuty ktore gral w WSH poprostu nie byly w stanie pozwolic mu dominowac na poziomie do ktorgo nas przyzwyczail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi