shevcu Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Zobaczymy jak wyjdzie, ale jak nie bedziemy w top3 loterii to mozemy glupio stracic pick i nic z tego nie bedzie. A kasy az tak duzo tez nie ma, jezeli ten zespol ma byc realnie wzmocniony, no bo wzmocnienia moga kosztowac zespol co dwojka dziadkow na pg i sg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Nie wiem od kiedy jest moda na zoltodziobow ktorzy jak dotad w cv maja tylko analizowanie spotkan w tnt abc itd Na Tnt i abc mecze widzialem ale o stacji itd nigdy nie slyszalem. Jakas regionalna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Na Tnt i abc mecze widzialem ale o stacji itd nigdy nie slyszalem. Jakas regionalna? Chyba tak, ale dla pewności ojca spytaj. Może tym razem nic nie przekręci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Na Tnt i abc mecze widzialem ale o stacji itd nigdy nie slyszalem. Jakas regionalna? czyżby Wam dopiero w szkole podłączyli neta i pierwszy dzień w necie?? www.itp.com Jedno z większych medium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 e tam... Brytole co ze względów podatkowych uciekli do Dubaju i mają 50 magazynów i robia eventy czasem nafing speszal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Jedyna seria do ogladania w 2 rundzie to OKC Clippers jak na razie, Indiana znowu sie bedzie bawic i bawic a itak wydaje mi sie awansuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Już dawno chciałem się z wami tym podzielic, ale jak zobaczyłem jego "veteran presence" w g2, kiedy na sekundę po wejściu rzucił alleya w obręcz to stwierdziłem, że to najwyższy czas. Earl Watson ma głowę jak czajnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Następny mecz o europejskiej porze - 21.30 w niedzielę, OKC@LAC, skandal w sumie. Mogliby coś wcześniej też zaserwować, w sobotę również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 wiesz ich gówno obchodzi Europa szybciej to by zrobili godzinę pod Azję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Tylko że pod Azję to ciężko się dopasować. Między zachodnim wybrzeżem USA a na przykład Pekinem jest 9 godzin różnicy (w sensie w Pekinie jest 10 godzin wcześniej). Musieliby zagrać albo o ósmej rano albo przed północą żeby dopasować się do Azjatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Ale z tego co widziałem i rozmawiałem to w Chinach nie narzekają na godziny i nie wymagają zmian czy dostosowania się pod nich, zaczynają się u nich mecze rano i w hotelach czy restauracjach normalnie transmitowane są mecze. Często były też powtarzane w porach 18-23. NBA mają naprawdę sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Kawhi, który jest u was w rankingu SF? Jak dla mnie zbliża się na 4# pozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Russell Westbrook is averaging 26.2 PPG, 9.0 RPG, 8.3 APG this postseason. Oscar Robertson is only player that can match that (1962 & 1963) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Zaraz przeczytamy, że to tylko numerki i i tak jest idiotą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Ale z tego co widziałem i rozmawiałem to w Chinach nie narzekają na godziny i nie wymagają zmian czy dostosowania się pod nich, zaczynają się u nich mecze rano i w hotelach czy restauracjach normalnie transmitowane są mecze. Często były też powtarzane w porach 18-23. NBA mają naprawdę sporo. Chińczycy nie narzekają bo nie mają wyjścia. Zresztą cieszą się że wogóle moga oglądać bo taka możliwość istnieje dopiero od czasów Yao. Za to Amerykanie dostosowują mecze przede wszystkim do siebie. Muszą spasować się z trasmisjami w telewizjach ogólnokrajowych oraz z innymi wydarzeniami odbywającymi się w halach np. meczami NHL, koncertami itp. Do tego trzeba brać pod uwagę, że pomiędzy wschodnim a zachodnim wybrzeżem jest 3 godziny różnicy czasu. Nie widziałem meczu zacznającego się wcześniej niż 1.00 pm ET (tylko w niedziele) i później niż 10.30 pm ET (dotyczy wyłącznie meczy na zachodzie). Inne części świata mogą oglądać live o jakiejś dziwnej porze albo retransmitować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 To niech tyle nie p*rdolą o globalizacji, o otwieraniu się na świat, nowe rynki i się zamkną w swoim gronie. LP na Europę mógłby też być więc w takim razie tańszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Geez, wstawki ze Stevem Javiem to porażka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Nie widziałem meczu zacznającego się wcześniej niż 1.00 pm ET (tylko w niedziele) i później niż 10.30 pm ET (dotyczy wyłącznie meczy na zachodzie). Raptors zdarza się, że grają w niedzielę w południe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Geez, wstawki ze Stevem Javiem to porażka. Tez mnie to wkurwia. Typ na sile chce byc gwiazda. Mam tylko nadzieje ze uwielbiany przes wszystkich Joel nie dostanie takiej propozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 ma ktos link do tych technikow Duranta Paula i tego co CP3 podobno powiedzial mu zeby sie jebal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi