mayev Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Nie, zwycięzcy dywizji muszą się znaleźć na pierwszych 4 miejscach, więc jedna drużyna niebędąca zwycięzcą dywizji może wskoczyć wyżej (za to zwycięstwo w dywizji zapewnia tie-breaker, więc przy równym bilansie Raptors będą wyżej niezależnie od wyników z drużynami z konferencji, mimo że w rs bezpośrednio jest 2:2). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Ja bym usunął Hawks z tegorocznych PO i na ich miejsce dałbym Grizzlies. Tym sposobem mielibyśmy i Suns, i Mavs, i Grizzlies - gdzieś czytałem, że Hawks niespecjalnie zależy na bycie w TOP8 na wschodzie, a pamiętajmy, że Memphis to najbardziej wysunięte miasto na wschód z zespołów konferencji zachodniej. Wilk syty i owca cała. Oczywiście żartuję ;-). jeszcze by memphis wschod wygralo i po co nam to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Gdzie są teraz wszyscy fanatycy Lillarda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Fanatykiem może nie jestem,ale lubie go i ciekawi mnie co pokaże w PO.A co jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Czekolada Szykują się do snu letniego tak jak niedźwiedzie zapadają w sen zimowy. Obudzą się w okolicach połowy grudnia jak Blazers wygrają kilka meczy z rzędu w następnym regular season. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Gdzie są teraz wszyscy fanatycy Lillarda ? A Lillard az taki regres zanotowal zeby o nim wspominac czy po prostu winimy go za gre calego teamu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Gdzie są teraz wszyscy fanatycy Lillarda ? a co? coś sie stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 A Lillard az taki regres zanotowal zeby o nim wspominac czy po prostu winimy go za gre calego teamu? No wiesz, Bast już ochrzcił go, że jest lepszy od Parkera. A dokładniej lepszy niż Parker był kiedykolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 to czekamy na jego mvp finałów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karwan Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Daj mu Duncana w swoim prime do drużyny to może powalczy o taką nagrodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Daj mu Duncana w swoim prime do drużyny to może powalczy o taką nagrodę. Ja pierdolę, Parker jest chyba najbardziej niedocenianym zawodnikiem na tym forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Wszyscy są najbardziej niedocenianymi zawodnikami na tym forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karwan Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Ja pierdolę, Parker jest chyba najbardziej niedocenianym zawodnikiem na tym forum... Bo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 10 sekund do końca kwarty, LeBron bierze piłkę po koszu, robi sobie z obróconego plecami Amare zasłonę na Prigionim, mija 5 tyczek, and 1. Felt like sharing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Chytruz podziwiam cie za ogladanie Amare tyle lat jako kibic Suns.Ja po tym meczu mam dość,na prawde szacunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Nie zapomnij jeszcze go podziwiać za to, że dawał radę oglądać Nasha, skoro teraz taki łamliwy cały czas i w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Amare w Suns nie był o wiele lepszy niż teraz przecież.Statystyki to nie wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 "Lekko" się rozpędziłeś jednak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 JR Smith chyba ustanowił jakiś rekord w ilości oddanych 3, 22 próby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Tamci Suns to była jedna z popularniejszych drużyn, uważana za 'najładniej' grającą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi