Chytruz Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) The Houston Rockets will pursue Carmelo Anthony this offseason, according to a source. Oh god no. Edytowane 14 Marca 2014 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Dobra paka by była, czemu nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Carmelo z Hardenem? Chociaż Carmelo na PF przy Howardzie biorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Carmelo z Hardenem? Chociaż Carmelo na PF przy Howardzie biorę. Ja go nie biorę przy nikim, najgorszy superstar ever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 The Houston Rockets will pursue Carmelo Anthony this offseason, according to a source. Oh god no. Ooohhh yes, ledwo jeden dzień od przyjścia Jacksona i już idzie lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Terrence Jones + Asik brać i uciekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Lina powinni wyciągnąć. Byłby piękny powrót. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) W ogóle Morey taki stathead i najpierw by się miał niby pakować w Rondo a teraz Carmelo? Mnie to wygląda raczej, że dziennikarzom się marzy nowe Big 3 czy superteam. Edytowane 14 Marca 2014 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 W ogóle Morey taki stathead i najpierw by się miał niby pakować w Rondo a teraz Carmelo? Mnie to wygląda raczej, że dziennikarzom się marzy nowe Big 3 czy superteam. No właśnie jak tradoeali Rondo to wydawało mi się, źe rzucają plotki dla podbicia wartości, to samo z Melo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Harden + Melo w obronie. chcę to zobaczyć do it, Phil! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Ja go nie biorę przy nikim, najgorszy superstar ever. może masz rację. jakoś przez tyle lat w niego wierzę i cały czas to zostaje. trochę szkoda byłoby jakby skończył jak alex english. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Nie ma to jak oceniac doca po 3/4 sezonu przed po melo jest fatalny, biore 20 baniek z jjem w pakiecie wszędzie, do każdej drużyny nad melo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Nie miał słabszego, to był jego najlepszy sezon, połamał się za to przed PO i potem ledwo człapał, na podstawie czego wiele osób stwierdziło, że już nic z niego nie będzie. Ogólnie jest zajebiście underrated od jakiegoś czasu, Bastillon raczej nie był odosobniony w takiej opinii. A właśnie o te PO to idzie w tym wszystkim. Rok temu też miałem spore oczekiwania, że uda mu się przełamać stereotypy i zagrać naprawdę dobrą serię - po czym zagrał średniawkę, ale miał kontuzję więc go usprawiedliwiłem. Teraz (odpukać) ze zdrowiem wszystko jest cacy, więc czekam na Griffina best PF w lidze - również w postseason. A wątpliwości, że zaliczy kolejne slumpy rzutowe z półdychy i zniknie w nieefektywnym post upie zamiast grać face up - ciągle są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Ja go nie biorę przy nikim, najgorszy superstar ever. W systemie, który odetnie go od zamrażania piłki, przerzuci go bliżej kosza, gdzie radzi sobie bardzo dobrze (+rebounding) i ukryje jego wady w defensywie - kupuje go po na lekkiej promocji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 W systemie, który odetnie go od zamrażania piłki, przerzuci go bliżej kosza, gdzie radzi sobie bardzo dobrze No właśnie przecież problem polega na tym, że on jest under average finisherem pod koszem, 58% z0-3 ft i 31% z 3-10 ft to słabe wyniki. LeBron ma odpowiednio 80% i 56%, a co ciekawe jeszcze do niedawna zdarzali się śmiałkowie, którzy uważali Carmelo za lepszego gracza w ataku. kupuje go po na lekkiej promocji. Ja go nie kupuję na żadnej promocji, bo nie wydaje mi się, żeby był w stanie grać jako druga opcja. W ogóle po co mi ta promocja, jak w PO i tak dostanę 49% TS i 1st round exit jak zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Nie żebym bronił melo ale miał też w swojej karierze PO gdzie grał na wyższym ts niż 50% i był tez w WCF więc nie przesadzajmy w drugma stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Nie żebym bronił melo ale miał też w swojej karierze PO gdzie grał na wyższym ts niż 50% i był tez w WCF więc nie przesadzajmy w drugma stronę A Tony Delk rzucił kiedyś 50 punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Nie żebym bronił melo ale miał też w swojej karierze PO gdzie grał na wyższym ts niż 50% i był tez w WCF więc nie przesadzajmy w drugma stronę Przekroczył 4 razy 50% ts na 10 sezonów. Dla porównania: Jordan 13 razy na 13 Lebron 8 razy na 8 Ok to zejdźmy teraz ze dwie półki niżej: Boozer 4 na 7(też był w WCF i nawet jeszcze w ECF i jeszcze przy 3 innych okazjach przeszedł I rundę) Amare 7 na 8(nawet byl w tym wcf 2 razy) Stojakovic 8 na 11 Jak zejdziemy dalej do poziomu Artesta to akurat mamy porównanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Nie porównuj do Artesta, on robił różnicę w obronie. Melo w sumie też robi, ale chyba nie o taką nam chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Nie porównuj do Artesta, on robił różnicę w obronie. Melo w sumie też robi, ale chyba nie o taką nam chodzi...Pisząc o ts ograniczałem się do ataku Overall Melo nie ma startu do prime Artesta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi