Tols Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 ogolnie Clippers ostatnio zajebiscie graja do tego wzmocnili sie chyba najbardziej pozwalnianymi graczami w lidze no tak, tylko że nad Cliperrs ciązy niewiadomo jaka klątwa i do finału WC IMO nie dojdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Człowiek chce sobie pierwszy raz od dłuższego czasu recapy pooglądać, bo meczów ciekawych brak, a tu dadzą jakiegoś kompletnego pajaca, który mówi, jakby był upośledzony, myśląc do tego chyba, że brzmi oldschoolowo, a wychodzi zupełna żenada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Wyjąłeś mi to z ust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 no tak, tylko że nad Cliperrs ciązy niewiadomo jaka klątwa i do finału WC IMO nie dojdą dojdą, dojdą spokojne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Problemem Clippers w dojściu do WCF jest mocna konkurencja.Nikt chyba nie wyobraża sobie,żeby Clippers kulnęli OKC czy Spurs.Chociaż w sumie bardzo bym tego chciał,Griffin wyrasta na mojego ulubionego gracza,gościu odnotował gigantyczny progres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 OKC ostatnio mają duży problem i w obecnej formie raczej faworytem jest LAC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Sygnał alarmowy: Evan Turner we wczorajszym meczu z Cs miał taki moment w 4q, że podał piłkę JEDEN raz przez jakieś 6-7 minut. W międzyczasie zrobił trzy and1 movezzz naprawdę prima sort, ale jeśli Pacers będą chcieli tak wygrywać mecze 2nd unitem - to zaczyna być słabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Człowiek chce sobie pierwszy raz od dłuższego czasu recapy pooglądać, bo meczów ciekawych brak, a tu dadzą jakiegoś kompletnego pajaca, który mówi, jakby był upośledzony, myśląc do tego chyba, że brzmi oldschoolowo, a wychodzi zupełna żenada. gościu mnie do białej gorączki doprowadza, hajlajtów Minny nie da się słuchać przy tym jego Rrrrrrrrrrrrrrricky Rrrrrrrrrrubio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 http://insider.espn.go.com/nba/story/_/id/10523591/nba-ricky-rubio-overrated-goran-dragic-underrated-according-scouts?src=mobile ESPN opublikowało gości najbardziej overrated i underrated. Jak czytałem niektóre komentarze to zastanawiałem się czy nie pisał tego ktoś z forum OVERRATED: 1. Ricky Rubio 2. Kyrie Irving 3. Larry Sanders 4. Deron Williams 5. Rudy Gay 6. Rajon Rondo 7. Josh Smith 8. Iman Shumpert UNDERRATED: 1. Goran Dragic 2. Marc Gasol 3. Chris Bosh 4. Mike Conley 5. Paul Millsap 6. Al Jefferson 7. Lance Stephenson Zamieniłbym dwa nazwiska ze sobą - Derona na Ala. Ciekawi mnie w ogóle pojawienie się tutaj Derona? Kiedy przez kogo jest przeceniany? Jesli mamy w pamięci go i 2010 to ok, ale obecnie gość jest cholernie underrated, na żadne asg nie ma szans. Nets mają z nim dodatni bilans, w zeszłych PO zrobił 20/8, ofensywa z nim to bardzo dobre 110, bez niego 103, nie jest dziurą w obronie. Ja nie wiem jaki kto ma obraz Derona, ale to obecnie na pewno zawodnik dodatni, solidny, bez specjalnych wad. Co do Ala w underrated to... A pierdolę to, co sobie będę ciśnienie podnosił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 do overretarded dodalbym Carmelo a do under Kobego. reszta dosc ok chociaz zmienilbym kolejnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 W jakim sensie Kobe jest underrated? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Z jednej strony chciałbym widzieć Grizzlies w PO, bo fajnie odświeżyli swój 2nd unit, zachowując jednocześnie defensywną tożsamość, ale na samą myśl o kolejnej serii Grizzlies-Thunder czy Grizzlies-Spurs (sic!) robi mi się niedobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Lebron rzucil career high z... Bobcats. Czekam na szitstorm o GOAT Lebronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 61 pkt z 33 fga świat się zesra z zachwytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 (edytowane) Każdy mecz +60 robi wrażenie. Gdyby to było takie proste zdobyć te 50-60 punktów, to wszyscy by nawrzucali tyle 76ers w tym sezonie. A Bobcats akurat nie posądzam o słabą obronę, od całkiem niedawna plasują się wysoko na tle ligi. Z drugiej strony jużdrugi raz w tym sezonie ktoś sadzi im 60 punktów... Z jednej strony chciałbym widzieć Grizzlies w PO, bo fajnie odświeżyli swój 2nd unit, zachowując jednocześnie defensywną tożsamość, ale na samą myśl o kolejnej serii Grizzlies-Thunder czy Grizzlies-Spurs (sic!) robi mi się niedobrze. Awans Grizz to prawdopodobnie brak Dirka w plej off, więc umówmy się, że nie ma tematu ;] Edytowane 4 Marca 2014 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Najbardziej wrażenie robi to, że kiedy wydawało się, że Durant już go wreszcie prześcignął, ten zaczął grać taki kosmos. We Are All Witnesses Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 (edytowane) Na mnie większe wrazenie bardziej niż te 61 pkt robi 8/10 za 3 Lebrona, a rzuty wolne 9/12 heh Edytowane 4 Marca 2014 przez Fudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 (edytowane) Na mnie większe wrazenie bardziej niż te 61 pkt robi 8/10 za 3 Lebrona, a rzuty wolne 9/12 heh Jak się na co dzień ogląda Rondo to nie dziwne, że to najbardziej imponuje. Edytowane 4 Marca 2014 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Lebron rzucil career high z... Bobcats. Czekam na szitstorm o GOAT Lebronie Charlotte 6 defensywa ligi. Haters gonna hate. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Z jednej strony chciałbym widzieć Grizzlies w PO, bo fajnie odświeżyli swój 2nd unit, zachowując jednocześnie defensywną tożsamość, ale na samą myśl o kolejnej serii Grizzlies-Thunder czy Grizzlies-Spurs (sic!) robi mi się niedobrze. Grizz na 100 pro wejdą do playoffs jak znów jakiś kluczowy grajek im się nie posypie na dłuższy czas. Pytanie tylko kto odpadanie - Dallas, Phoenix czy GSW? A z OKC akurat fajna by była seria, zresztą nie jest powiedziane, że Memphis nie skończy na 6. miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi