ignazz Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Poważnie czy ironia? sam nie wiem ;-) poprzednie posty mnie tak zmieszały ze cytując Kowalską Kasię zgubiłem swój rozsądek... ty,czasem na Nsport Marcin vs PTB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Włączyłem nSport, jeżeli zaraz odezwie się Dydek - to wyłączam. Bodaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Dydek [*], man... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Napociłem się trochę, ale dalej nie odszukałem tej ironii Kontekst był taki, że wyglądało to na normalny tekst. Kontekst był taki, źe ktoś równał Farieda do Gryffina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Dydek [*], man...Pozostaje pogratulować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Chodzi o Martę Dydek, Nemo... MAN... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 http://sixersdish.blogspot.com.es/2014/02/arnett-moultrie-says-hes-just-sick-of.html tanking, czy jakis inny kwas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 a tak nie piszemy ale Korver już 116 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Największy przystojniak z miejscowego High Schoola, gra najlepszy sezon w karierze i pokazuje, że nawet 33-letni białas, w skarpetach do bioder, może mieć duży wkład w sukcesy zespołu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 GSW idą na rekord punktowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Pozostaje pogratulować... Zawsze chciałem zaistnieć na tym forum:D No i mam swoje 5 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Big Al ma na rozkładzie kolejnego typa z którym jeździł jak z furą siana. Post maestro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 http://www.ebengregory.com/2014/02/05/reports-indiana-pacers-paul-george-tried-pay-miami-stripper-1m-abort-baby/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) Griffin dzisiaj pokozoł (43/15) Rondo 2 pkt i 1 zbiórka od Triple (8/9/11) 50% FG, w sumie to 67% bez "3" (0/2) Cleveland 5/33 z dystansu z czego Miles 4/11 to wychodzi 1/22 reszta teamu, nie pogodosz Edytowane 6 Lutego 2014 przez Fudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Kyrie Irving nigdy niczego nie wygra w tej lidze. Wright that down. Koleś w ataku odpala jakieś dziwne rzuty a w obronie każdy przy nim wygląda jak HOF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) widział ktoś taki cyrk? i to w takim momencie... McLemore pewny że dodatkowo odgwizdali jego faul a tu zonk Edytowane 6 Lutego 2014 przez LONGER01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Rondo 2 pkt i 1 zbiórka od Triple (8/9/11) 50% FG, w sumie to 67% bez "3" (0/2) Tym tokiem rozumowania James dziś niemal qd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Jamesowi brakło 2 zbiórek do td, gdzie masz qd? chyba nie turnovers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 widział ktoś taki cyrk? i to w takim momencie... McLemore pewny że dodatkowo odgwizdali jego faul a tu zonk a kto faulował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Jamesowi brakło 2 zbiórek do td, gdzie masz qd? chyba nie turnovers? Albo TO, albo podział na REB i DREB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi