Chytruz Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) Właśnie oglądam Celtics-Magic i zastanawiam się, co ja robię ze swoim życiem. Takiego shitu jak Magic to dawno nie widziałem. W obronie stoją i nie wiedzą co się dzieje, w ataku nie wiedzą co sie dzieje i stoją. O'Quinn na 7 metrze rozstawia picka łapiąc się za jaja, a Moore podaje mu ją w trybuny. Niech wybiorą w tym drafcie i wezmą się za granie o coś od przyszłego sezonu, bo jeszcze rok takiego tankowania i zmiany w mózgach graczy Magic będą nieodwracalne. Przed meczem był stat, że Celtics rzucaja 40% z gry w styczniu i za bardzo nie ma się co dziwić, bo chyba co drugi ich rzut to 18-21 footer, ale akurat Magic są tak beznadziejni, że dzisiaj Boston ma na razie 55%. Jeff Green przez moment w playoffach sprawiał wrażenie, że może jeszcze coś z niego będzie, ale jednak na zawsze pozostanie mediocre forever Jeffem Greenem. Edytowane 2 Lutego 2014 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloniek Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Spokojnie, Boston zaraz włączy 2 bieg i nadrobi straty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Niech wybiorą w tym drafcie i wezmą się za granie o coś od przyszłego sezonu, bo jeszcze rok takiego tankowania i zmiany w mózgach graczy Magic będą nieodwracalne. Mózgi fanów też są zagrożone. Źak mnie niepokoi jako trener, uchodzi mu to tylko na sucho z tego względu że akurat c***owy trener teraz to dodatkowo wieksza szansa na lepsze miejsce ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) obejrzenie Gaya w jakimś meczu Kings, a później szybki look na jego staty od transferu to jedna z najfajniejszych rzeczy w tym sezonie, mam nadzieje, że szybko mi się nie znudzi POLECAM Edytowane 2 Lutego 2014 przez metlik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mameluk Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 A czy w zeszłorocznych PO w seriach z Clippers i Thunder Marc nie przejmował meczów i nie gwałcił? Ja mam właśnie takie wrażenie, że wtedy rywalami "wycierał parkiet". Po obu stronach. masz na myśli tą serię z Clippers, gdzie na 6 meczy 2 razy rzucił więcej niż 20 pkt, a ogólnie w całych PO 2013 miał kosmiczne staty 17 pkt na 52 TS%? Przejmowanie meczy to nie jest rzucenie 17 pkt w meczu tylko 17 pkt w 4 kwarcie, gdy trzeba odrabiać straty, kolegom w ataku nie idzie a przeciwnik trafia wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 tym bardziej ze za takie coś to Robinsonowi przejęli całą karierę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Coś mi się wydaje, że te wszystkie Fariedy i Griffiny trochę niedoceniani na tym forum są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 ja gryffina doceniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Coś mi się wydaje, że te wszystkie Fariedy i Griffiny trochę niedoceniani na tym forum są.Co robi Faried w jednym zdaniu obok Griffina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Ja ma wrażenie, że na tym forum Bogut i Deandre są niedocenieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Ja ma wrażenie, że na tym forum Bogut i Deandre są niedocenieni. Oraz te scruby i cancery - CP3 i Rondo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 (edytowane) Nie przesadzajmy, każde forum ma swój koloryt. U nas CP3 i Kevin Love to pierdoły i tyle Niedoceniany to jest David Lee (czekam na lecące kamienie). Natomiast DeAndre i Bogut w jednym zdaniu to nieporozumienie. Swoją drogą, jestem ciekaw ile głosów w DPOTY dostanie Jordan. Edytowane 4 Lutego 2014 przez Jinks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Osobiście wole DeAndre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 niedoceniany to jest Boris Diaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 (edytowane) Osobiście wole DeAndre Osobiście dziękuję Bogu, że nie przeszedł deal z Clippers i nie skończyliśmy z DAJ. Edytowane 4 Lutego 2014 przez havlicek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Faried obok Griffina DeAndre obok Boguta Rondo obok CP3 Kto będzie next? J.Smith obok Aldridge'a ? Ja ironizowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 I chyba nie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Ironia i to widoczna z dala. Tekst o niezauwazeniu jest ironiczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 niezła ironia w ostatnim poście, ignazz, haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 niezła ironia w ostatnim poście, ignazz, haha Poważnie czy ironia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi