RappaR Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 W dniu 1.02.2014 o 11:36, royfan napisał(a): Mi się tam bardziej podobają takie power dunki nad innym zawodnikiem albo w tłumie niż jakieś dziwactwa, czy obroty sam na sam z koszem. Jestem pewnie jednym z nielicznych któremu ten wsad podchodzi bardziej od paczki George'a Dla mnie jak dunki to tylko od Griffina i Jordana. Cudo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 A mi się właśnie też podoba jak taki mały Ross robi TO z kimś znacznie od siebie większym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Mi też,cieszy mnie to bo manimal wreszcie przejechał się z tymi swoimi siatkarskimi blokami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Nie rusza mnie ten dunk w ogóle. Praktycznie przelecieli obok siebie chłopaki i to na tyle. Tak wyglądają dobre dunki mały vs duży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 (edytowane) W dniu 1.02.2014 o 12:22, leeewy napisał(a): A mi się właśnie też podoba jak taki mały Ross robi TO z kimś znacznie od siebie większym. W dniu 1.02.2014 o 13:06, sirkozi napisał(a): Nie rusza mnie ten dunk w ogóle. Praktycznie przelecieli obok siebie chłopaki i to na tyle. Tak wyglądają dobre dunki mały vs duży.Szkoda, tylko, że Ross jest dokładnie tego samego wzrostu co Faried. Edytowane 1 Lutego 2014 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeMorrison Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Dokładnie. Faried i Ross są tego samego wzrostu. Róźnica między nimi jest jednak taka, że Faried ma znacznie dłuższe ręce i dlatego może pozwolić sobie na grę na PF. Dunk niezły, ale bez podjarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-fence Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 W dniu 1.02.2014 o 13:07, Maciek9020 napisał(a): Szkoda, tylko, że Ross jest dokładnie tego samego wzrostu co Faried. źrodło? bo wszędzie gdzie zaglądalem ross jest niższy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 W dniu 1.02.2014 o 14:10, d-fence napisał(a): źrodło? bo wszędzie gdzie zaglądalem ross jest niższy. http://www.draftexpress.com/profile/Terrence-Ross-5747/ http://www.draftexpress.com/profile/Kenneth-Faried-5325/ height w/o shoes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 W dniu 1.02.2014 o 14:10, d-fence napisał(a): źrodło? bo wszędzie gdzie zaglądalem ross jest niższy. Maciek podał a ja tylko dodam że to jedyne tak wiarygodne źródło w przeciwieństwie do takich pożal się boże danych jak na espn czy nba.com gdzie niektórzy mają podany wzrost nie tyle w butach do kosza ale w szpilkach swojej laski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Adam Silver oficjalnie komisarzem ligi czyli witajcie reklamy na koszulkach i jeszcze wiecej rekawkow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Jeżeli tak jest, to optycznie wyglądają na inną ligę nawet pod względem wzrostu ;-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Mi tam się podobają rękawki. Z tym wzrostem: a) wszyscy jebią na tym i tak się nie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Kidd już paru fajnych gifów w tym sezonie dostarczył. Jakieś plusy jego coachingu są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) #Report:- Pelicans pojechali na wschód i już nie mają najgorszej obrony w lidze; - Davis w ofensywie to coraz bardziej SG in PF body; W przeciwieństwie do Aldridge'a, nie ma ambiwalentnego stosunku do wciskania swojego dupska w pomalowane; - Bennett walnął swoje career high z NOP; Edytowane 2 Lutego 2014 przez Chris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 #Marc #Gasol #Best #Center Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) Owszem, i to od jakichś dwóch sezonów. Obrona, zbiórki, siła, podanie, pewny rzut, nie marnuje osobistych, inteligencja i odpowiednia psychika. No i kapitalna "manewrowość" jak na tę masę. Imo, wszystko. Taki Howard przy Marcu wygląda, jakby go wystrugali z drewna. Niech tylko kolana będą zdrowe... Swoją drogą, jestem ciekaw, czy i kiedy zacznie się zabawa w czołówce zachodu pt. "jak ominąć Grizz w 1. rundzie PO". Miśki zrobiły by wszystkim przysługę, jakby utrzymały taką formę, bo spokojnie wskoczą jeszcze na 5. miejsce, oszczędzą Thunder, Spurs i Blazers dla dobra widowiska i szybko odprawią na ryby bezjajecznych Clippers. Edytowane 2 Lutego 2014 przez Alternative Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 W dniu 2.02.2014 o 12:28, Alternative napisał(a): Owszem, i to od jakichś dwóch sezonów. Obrona, zbiórki, siła, podanie, pewny rzut, nie marnuje osobistych, inteligencja i odpowiednia psychika. No i kapitalna "manewrowość" jak na tę masę. Imo, wszystko. Taki Howard przy Marcu wygląda, jakby go wystrugali z drewna. Niech tylko kolana będą zdrowe... Swoją drogą, jestem ciekaw, czy i kiedy zacznie się zabawa w czołówce zachodu pt. "jak ominąć Grizz w 1. rundzie PO". Miśki zrobiły by wszystkim przysługę, jakby utrzymały taką formę, bo spokojnie wskoczą jeszcze na 5. miejsce, oszczędzą Thunder, Spurs i Blazers dla dobra widowiska i szybko odprawią na ryby bezjajecznych Clippers. wszystko ładnie pięknie, ale dopóki Marc nie stanie się złym matkojebcą w ataku i nie zacznie przejmować meczy - a na razie nic na to nie wskazuje - to tytuł najlepszego centra w lidze będzie raczej świadczył źle o lidze niż dobrze o nim, a grizzlies nie będą się poważnie w PO liczyli. Bo na powtórkę z 2011 w wykonaniu Z-Bo raczej już nie ma co liczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Marc jest z cala pewnoscia najbardziej all-around, ale czy najlepszy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Nie można zapominać o DeAndre, który jest podstawą 10 obrony w lidze (tak przeczytałem na realgm ostatnio). Przynajmniej dopóki w playoffach nie będzie robił 5-3 na 25% niższym TS niż w sezonie. Btw, jak sprawdzałem, które miejsce mają w obronie Clippers, dowiedziałem się, że DeAndre ma na pierwsze imie "Hyland". Jak jakiś bernardyn z beczółką rumu na szyi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) W dniu 2.02.2014 o 16:16, rw30 napisał(a): wszystko ładnie pięknie, ale dopóki Marc nie stanie się złym matkojebcą w ataku i nie zacznie przejmować meczy - a na razie nic na to nie wskazuje - to tytuł najlepszego centra w lidze będzie raczej świadczył źle o lidze niż dobrze o nim, a grizzlies nie będą się poważnie w PO liczyli. Bo na powtórkę z 2011 w wykonaniu Z-Bo raczej już nie ma co liczyć. A czy w zeszłorocznych PO w seriach z Clippers i Thunder Marc nie przejmował meczów i nie gwałcił? Ja mam właśnie takie wrażenie, że wtedy rywalami "wycierał parkiet". Po obu stronach. Później kosmiczni Spurs (a mecze i tak wyrównane, poza 1), później zmiana trenera i w końcu kontuzja. Teraz wrócił i Miśki z miejsca nakładają każdemu kaganiec na pysk i wymuszają undery punktowe. A co do słabości ligi na pozycjach 4-5, to chyba najlepiej świadczy, że 38-letni Duncan nadal potrafi wygrywać mecze (ba, jego G6 z finałów!), młodszy o 10 lat zrobiłby już spokojnie trylogię przy takich miernotach u konkurencji. Bo większość z rywali to tak na zmianę - albo upośledzeni ofensywnie, albo defensywnie. W dniu 2.02.2014 o 16:47, Julius napisał(a): Marc jest z cala pewnoscia najbardziej all-around, ale czy najlepszy ? Moim zdaniem tak, właśnie z tego powodu. Edytowane 2 Lutego 2014 przez Alternative Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi