Julius Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Coś co warto odnotować, bo może się już nie wydarzyć: Anthony Bennett w meczu NBA miał 15/8/1/1!!! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rZm78344ovQ No ja np. bardzo żałuję, ze nie zrobilismy dealu z Cavs za ET, gdzie dostalibyśmy Benettille. Grałby po 30min pomógłby w tankowaniu, złapałby troche confidence, a Brett Brown latem dałby mu w dupsko i zrzuciłby z 10kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Po dzisiejszym meczu z GSW można spokojnie stwierdzić że Wizz zmierzają do nikąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Po dzisiejszym meczu z GSW można spokojnie stwierdzić że Wizz zmierzają do nikąd. czemu to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Bennett wygląda jakby zrzucił parę kilo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 I tak nic nie przebije osiagniec Michaela Olowokandi, Benett moze spac spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 I tak nic nie przebije osiagniec Michaela Olowokandi, Benett moze spac spokojnie Olo w rookie season 9pkt 8zb na ts=44% bennet póki co 3-3 na ts=34% Imo jest gorzej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karwan Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Conley król, dawać go do ASG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 I tak nic nie przebije osiagniec Michaela Olowokandi, Benett moze spac spokojnie Wiem że per to zło ale i tak daje to pewien obraz Bennetta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Czarodzieje przejechali się po GSW, top ileś tam ligi, a ty piszesz, że zmierzają donikąd? Dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Wiem że per to zło ale i tak daje to pewien obraz Bennetta i obraz Shaqa&TD kropek jest 24 a czemu nazwisk mniej? Czarodzieje przejechali się po GSW, top ileś tam ligi, a ty piszesz, że zmierzają donikąd? Dlaczego? tym bardziej że w przeglądzie sportowym w dodatku ZAKŁADY I TYPY Wojtek bardzo spokojnie doradził postawić niedzielnym kibicom na GSW...ciekawe ilu miłośników kopanej umoczyło kuponik podpierając się komentarzem WM ;-))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Wiem że per to zło ale i tak daje to pewien obraz Bennetta Czy ja wiem czy ten per taki zły. Już co chyba wolę od RAPMU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ciekawi mnie kim są niepodpisane kropki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Jedna za Duncanem to na pewno Blake. Ogólnie wystarczy obczaić na b-ref http://www.basketball-reference.com/draft/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeMorrison Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) A druga kropka to Chris Webber Edytowane 29 Stycznia 2014 przez LukeMorrison Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Czy ja wiem czy ten per taki zły. Już co chyba wolę od RAPMU. Lol, według PER w bieżącym sezonie TOP7 zawodników to Durant, LeBron, Paul, Love, Davis, Cousins i Anthony. Natomiast Al Jefferson nie opuszcza TOP20 od 3 sezonów, a rok temu 13. był Andray Blatche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Lol, według PER w bieżącym sezonie TOP7 zawodników to Durant, LeBron, Paul, Love, Davis, Cousins i Anthony. Natomiast Al Jefferson nie opuszcza TOP20 od 3 sezonów, a rok temu 13. był Andray Blatche. A przeglądałeś jak rapm wygląda pod tym względem? Nick Collison i Vince Carter stale top10 ligi, a Parker jest w ofensywie stwle gorszy od Stuckeyów i Nelsonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) A przeglądałeś jak rapm wygląda pod tym względem? Nick Collison i Vince Carter stale top10 ligi Collison i Carter to akurat świetni role players, nie wiem czy muszę Ci tłumaczyć, że nie ma co porównywać Nicka Collisona z LeBronem. a Parker jest w ofensywie stwle gorszy od Stuckeyów i Nelsonów Tego akurat nie zauważyłem, bo Parker jest regularnie ponad nimi. Edytowane 29 Stycznia 2014 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Collison i Carter to akurat świetni role players, nie wiem czy muszę Ci tłumaczyć, że nie ma co porównywać Nicka Collisona z LeBronem. Zdefiniuj role player według rapm. To jest grupa graczy, których odrzucamy z puli, by zachować jakikolwiek sens statystyki? Tego akurat nie zauważyłem. Ja też, dobrze że mamy rapm, który za nas to wyłowił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zdefiniuj role player według rapm. To jest grupa graczy, których odrzucamy z puli, by zachować jakikolwiek sens statystyki? Nie, role players możesz porównywać z innymi role players, itd. Ja też, dobrze że mamy rapm, który za nas to wyłowił. Parker od nich lepiej wypada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Nie, role players możesz porównywać z innymi role players, itd. Zdefiniuj więcj pojęcie role player. Parker od nich lepiej wypada. Zgadzam się, dlatego rapm, który twierdzi inaczej jest dla mnie shitem. Aha, żeby nie było cały czas mówi o tym jedynym słusznym Engelmanna, a nie boxscorowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi