BiałaCzekolada Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 (edytowane) Dziwne uczucie pisać coś takiego, ale Lee dzisiaj zamknął LMA w obronie? What? Tak się zastanawiam czy słaba gra Barnesa to kwestia Barnesa czy Jacksona. You live by jumper, you die by jumper. Chociaż to akurat niezbyt dziwne, bo Aldridge był z Warriors mega przewidywalny nawet jak na siebie. W piątkowym Przeglądzie Sportowym już pisali co będzie robił dzisiaj. Co do Barnesa - to myślę, że po obu stronach leży mały problem, ale znacznie większy jest w tym, że Barnes poza instynktem scorera to ma niewiele więcej. Edytowane 27 Stycznia 2014 przez BiałaCzekolada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Chociaż to akurat niezbyt dziwne, bo Aldridge był z Warriors mega przewidywalny nawet jak na siebie. W piątkowym Przeglądzie Sportowym już pisali co będzie robił dzisiaj. A on w innych meczach robi coś innego? Typ od świąt raz zszedł poniżej 20 punktów (w blowoucie) i nagle David Lee of all people gra na nim lockdown d? To już 51 punktów Rossa było mniejszym zaskoczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-fence Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 czy ja wiem czy to lee zagrał tak dobrze w d. czasami po prostu przychodzi taki dzień że nie wpada, raczej w tą stronę bym poszedł niż w sweitny defense lee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 A on w innych meczach robi coś innego? Typ od świąt raz zszedł poniżej 20 punktów (w blowoucie) i nagle David Lee of all people gra na nim lockdown d? To już 51 punktów Rossa było mniejszym zaskoczeniem. Poważnie rzucenie 10 pkt przez Aldridge w b2b jest dla Ciebie większym zaskoczeniem niź rzucenie 50 puntów przez gracza z jednocyfrowym ppg? Próbowaem wymyślić jakies porównanie, ale to się wymyka ludzkim normom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Poważnie rzucenie 10 pkt przez Aldridge w b2b jest dla Ciebie większym zaskoczeniem niź rzucenie 50 puntów przez gracza z jednocyfrowym ppg? Próbowaem wymyślić jakies porównanie, ale to się wymyka ludzkim normom. Nie. Nie poważnie. I nawet pytasz o coś innego niż tam napisałem. Coraz ciężej na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Może David Lee jest po prostu dobrym obrońcą tylko nikt go tu nie docenia? Nie, tylko żartowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Lee zagrał dobry mecz w obronie, ale co LMA nie trafił to jego. Warriors stawiam wyżej w PO niż w Blazers, czasem naprawdę bronią na najwyższym poziomie small-ball: Crawford-Klay-Iggy-Barnes-Green ogląda się niesamowicie, i to głównie w obronie (!), przecinanie podań, trapsy, just wow finały Pacers - Warriors byłyby moimi wymarzonymi finałami: Hill vs Curry George vs Iguodala Lance vs Klay West vs Lee (!) Hibbert vs Bogut (!!!) Draymond Green kontra reszta świata same miodzio meczapy, bałbym się tylko, że Vogel zrobiłby zbyt dużą przewagę, ale who knows aha, Stephen Curry musi skończyć w top5 MVP za ten sezon, musi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKA Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 no powinien skonczyc w top 5, ale tam pewnie beda decydowaly pojedyncze glosy bo wyglada na to ze 90% glosujacych postawi na trojke durant, lebron, george Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Nie. Nie poważnie. I nawet pytasz o coś innego niż tam napisałem. Coraz ciężej na tym forum. Stwierdziłeś, że mniejsze zdziwienie niż 51 punktów wywołała u Ciebie dobra obrona Lee na zmęczonym b2b Aldridge, który miał słabszą grę. To jest dokładnie to co napisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Stwierdziłeś, że mniejsze zdziwienie niż 51 punktów wywołała u Ciebie dobra obrona Lee na zmęczonym b2b Aldridge, który miał słabszą grę. To jest dokładnie to co napisałeś. Ojej, zmęczony b2b. W poprzednich b2b jakoś mu zmęczenie nie przeszkadzało rzucać ponad 26ppg. Tak napisałem. "Dobra obrona Lee" i "mniej niż 10 punktów Aldridge" to dwie różne rzeczy. O hiperboli zakładam, że nie słyszałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 O hiperboli zakładam, że nie słyszałeś. Nie przesadzaj.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Kiedy ostatnio mieliśmy pojedynek dwóch podobnej klasy zawodników w swoim absolutnym prime? Duncan vs Shaq? Magic vs Bird? Durant vs Lebron. Cieszmy się takimi chwilami, bo nie ma ich zbyt wiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Kiedy ostatnio mieliśmy pojedynek dwóch podobnej klasy zawodników w swoim absolutnym prime? Duncan vs Shaq? Magic vs Bird? Durant vs Lebron. Cieszmy się takimi chwilami, bo nie ma ich zbyt wiele. Jeszcze lepiej - Durant+George+James Ale mieliśmy juź takie pojedynki tej klasy TimmyvsDirk niedawno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 k**** powiedzcie mi czy ten mecz Miami - Oklahoma jest dzisiaj czy nie? Bo na pasku na nba.com go nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 k**** powiedzcie mi czy ten mecz Miami - Oklahoma jest dzisiaj czy nie? Bo na pasku na nba.com go nie ma. Ten mecz jest z środy na czwartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Igouadala w ostatnich 9 meczach tylko 3 razy miał ponad 45% z gry i razem rzucił 75 pkt a w każdym meczu gra ponad 30 minut.Wiem że tam ma kto inny rzucać ale z samych easy points powinien mieć trochę więcej. Edytowane 29 Stycznia 2014 przez StroSHow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Coś co warto odnotować, bo może się już nie wydarzyć: Anthony Bennett w meczu NBA miał 15/8/1/1!!! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rZm78344ovQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Coś co warto odnotować, bo może się już nie wydarzyć: Anthony Bennett w meczu NBA miał 15/8/1/1!!! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rZm78344ovQ No to chyba na zawsze udowodnił Davisowi, kto jest numerem jeden wśród picków numer jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Będą jeszcze z niego ludzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ten mecz jest z środy na czwartek. No tak, za bardzo się podnieciłem i zapomniałem, że Murzyni są dzień do tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi