samekontuzj Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Figurka Steva Kerra <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Czemu k**** Pacers go nie podpisali. JAMES JOHNSON is freakin beast outta Earth. W sumie nie wiem do kogo go porównać, bo nawet nie potrafię ocenić jego wzrostu. W ataku wydaje mi się 6-4, a w obronie jakieś 6-10. a gdzie on tam by miał grać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Dokładnie. Wystarczy, że zmarnowali pieniądze na Copelanda. Nie mam nic do Watsona, ale pieniądze wydane na niego i Copa mogły zostać spokojnie zainwestowane w takiego Jarretta przykładowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 a gdzie on tam by miał grać? Wszędzie. James Johnson ma 130 rąk i kryje cały parkiet w obronie. Nie obraziłbym się gdyby Pacers mieli go na miejscu Copelanda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 ale Pacers i tak mają najlepszą obronę, za to przeciętne atak. kolejny defensywny specjalista bez rzutu to ostatnie, czego im potrzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Dokładnie. Wystarczy, że zmarnowali pieniądze na Copelanda. Nie mam nic do Watsona, ale pieniądze wydane na niego i Copa mogły zostać spokojnie zainwestowane w takiego Jarretta przykładowo. Przecież jakby tam jakby był Jack, to ten zespół byłby idealny, a ideał nie istnieje, więc to całkiem logiczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 21-5-3, 60% TS, zgadnijcie kto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Pewnie Gej w barwach Sacto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Pewnie tak. Tak się zastanawiam o co tu chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamb81 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Kendrick Perkins? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Kendrick Perkins? 21 cegieł spod kosza, 5 strat i 3 faule w ataku jeszcze do zrobienia dla niego, ale 60% TS nie ma szans. Chociaż Rudy też jeszcze jakiś czas temu nie miał szans, wiec kto wie co czeka Perka, może jeszcze będzie z niego drugi Brook Lopez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 21 cegieł spod kosza, 5 strat i 3 faule w ataku jeszcze do zrobienia dla niego, ale 60% TS nie ma szans. Chociaż Rudy też jeszcze jakiś czas temu nie miał szans, wiec kto wie co czeka Perka, może jeszcze będzie z niego drugi Brook Lopez. Drugi Lopez w sensie Robin? Tu nawet byłyby szanse, RL obecnie sufit Perkina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Drugi Lopez w sensie Robin? Tam jedną spację wcześniej jest napisane: drugi Brook Lopez. Ten żart działa tylko kiedy jest napisane samo nazwisko. RL obecnie sufit Perkina. Plox, tak samo jak Pippen jest sufitem Sefoloshy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Plox, tak samo jak Pippen jest sufitem Sefoloshy. Chytry nie bądź taki poważny w niedzielny wieczór, Stern puścił nba o europejskiej porze trzeba się wyluzować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Chytry nie bądź taki poważny w niedzielny wieczór, Stern puścił nba o europejskiej porze trzeba się wyluzować. Ja rzadko jestem poważny, ale umieszczenie Perka w jednym zdaniu z pełnoprawnym zawodnikiem NBA... Przy Żydach nie żartujemy z holocaustu, na szanującym się forum nie żartujemy sobie z zawodników najlepszej ligi świata porównując ich do Perka. Pewnych rzeczy się po prostu nie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Nie przesadzasz z tym Perkinsem może? Ja wiem, że to nie reinkarnacja Hakeema, ale mimo wszystkie w miarę broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ja rzadko jestem poważny, ale umieszczenie Perka w jednym zdaniu z pełnoprawnym zawodnikiem NBA... Przy Żydach nie żartujemy z holocaustu, na szanującym się forum nie żartujemy sobie z zawodników najlepszej ligi świata porównując ich do Perka. Pewnych rzeczy się po prostu nie robi. Gwoli ścisłości to Ty zacząłeś. wiec kto wie co czeka Perka, może jeszcze będzie z niego drugi Brook Lopez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Nie przesadzasz z tym Perkinsem może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Na gifach nie widać toughness, mentality, zasłon i dobrej chemii. Pffff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Przede wszystkim nie widać obrony, w której jest całkiem dobry. Dopuszcza rywali na circa 35%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi