Chytruz Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Chyba z miesiąc nie oglądałem Heat - LeBron zawsze stoi w obronie i ma wyjebane, czy tylko makowca się nawpierdalał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Bogut to wróg publiczny numer 1 w LA, a Griffin jest na liście 10 Most Wanted FBI w każdym mieście z klubem NBA. W tym roku nawet wschodni klimat przeniósł się na Zachód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 22 na 27 zdobytych punktów z linii rzutów wolnych: JH (i nie mam na myśli Jordana HIlla). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 22 na 27 zdobytych punktów z linii rzutów wolnych: JH (i nie mam na myśli Jordana HIlla). Zach Randolph said the refs were "horrible" in Thursday's game against the Rockets."It was the refs. It was eight on five," Randolph said. "Horrible game by the refs. Awful." Za to w Portland mega mecz, a końca nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Portland to absolutny must-watch w tym sezonie. Warriors dają dupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Jak ktoś oglądał POR-LAC to mam pytania dotyczące dwóch dla mnie niezrozumiałych gwizdków. 1) W okolicach połowy zagwizdano Barnesowi przebywanie poza linią boiska podczas wprowadzania piłki do gry (nie był wprowadzającym żeby była jasność). Kerr powiedział że w tym sezonie tak nie wolno i tyle. 2) Drugi niezrozumiały dla mnie gwizdek około czwartej minuty trzeciej kwarty. Podczas kozłowania piłki z przeciwnikiem na plecach zagwizdali Griffinowi "5 second violation". Co to wogóle za przepisy? Ogarnia to ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Jak ktoś oglądał POR-LAC to mam pytania dotyczące dwóch dla mnie niezrozumiałych gwizdków. 1) W okolicach połowy zagwizdano Barnesowi przebywanie poza linią boiska podczas wprowadzania piłki do gry (nie był wprowadzającym żeby była jasność). Kerr powiedział że w tym sezonie tak nie wolno i tyle. 2) Drugi niezrozumiały dla mnie gwizdek około czwartej minuty trzeciej kwarty. Podczas kozłowania piłki z przeciwnikiem na plecach zagwizdali Griffinowi "5 second violation". Co to wogóle za przepisy? Ogarnia to ktoś? Nie oglądałem jeszcze, ale drugie to Mark Jackson/Charles Barkley rule, nie można klepać dłużej piłki tyłem do kosza. Pierwsze to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 (edytowane) Jak ktoś oglądał POR-LAC to mam pytania dotyczące dwóch dla mnie niezrozumiałych gwizdków. 1) W okolicach połowy zagwizdano Barnesowi przebywanie poza linią boiska podczas wprowadzania piłki do gry (nie był wprowadzającym żeby była jasność). Kerr powiedział że w tym sezonie tak nie wolno i tyle. A już widziałem, jeśli to jest to pod koniec 1Q - nie można stawiać zasłony na aucie. A już na powtórce jednak to nie była zasłona. Ponoć od tego sezonu nie można się ustawiać poza boiskiem. Nie słyszałem o tym wcześniej. Edytowane 27 Grudnia 2013 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Chytruz Dzięki. Już sobie znalazłem o tej regule Jacksona i Barkleya. Totalnie bez sensu jak dla mnie przepis. Zresztą sporo meczy oglądam i pierwszy raz zauważyłem żeby ktoś w ogóle to gwizdnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Jak nie było tej zasady to zaczynali wpychanie dupskiem na linii trójek i wbijali aż pod kosz. Popatrz na sędziów jak ktoś dostaje piłkę w post i zaczyna się wpychać (zasada dotyczy ogólnie kozłowania tyłem, ale post-up to najbardziej typowe). Od razu zaczynają odliczanie i to jest właśnie ta zasada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 (edytowane) Wygląda na to, że Horford done for season wschód traci jedną z trzech drużyn z dodatnim bilansem. swoją drogą, Atlanta może teraz skończyć z dwoma lottery pickami. a i z innej beczki: http://twitpic.com/dq4abi czemu ten gość tak długo był bez pracy? Edytowane 28 Grudnia 2013 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Jendras jeżeli chodzi Ci o pick Netsów, to Atlanta bierze wyższy z picków Nets/Hawks, a ten gorszy idzie do Bostonu, także tu nie widzę szans na 2 lottery picks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Wygląda na to, że Horford done for season wschód traci jedną z trzech drużyn z dodatnim bilansem. swoją drogą, Atlanta może teraz skończyć z dwoma lottery pickami. a i z innej beczki: http://twitpic.com/dq4abi czemu ten gość tak długo był bez pracy? A ja pytam czemu w NBA nie gra Bobby Brown! Gosc w europie robil miazge a dzis w chinach jebnal 74pkt i game winnera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mameluk Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 to mąż Whitney Houston jest koszykarzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 to mąż Whitney Houston jest koszykarzem po godzinach bokserem ;-) spytaj Whitney! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 po godzinach bokserem ;-) spytaj Whitney! bro Whitney nie zyje to ty nie wiesz? <irony off> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 a i z innej beczki: http://twitpic.com/dq4abi czemu ten gość tak długo był bez pracy? Headcase. Ogólnie pisałem o nim od ponad roku, że powinien trafić gdzieś gdzie poznają się na jego mieszance atletyzmu+defensywy. Memphis z Gasolem to będzie idealny fit, bo na Prince'a to już nawet patrzeć nie można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 jak myslicie jaki kontrakt dostanie po tym sezonie lance stephenson ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Stawiam na podobny do Hilla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 bro Whitney nie zyje to ty nie wiesz? <irony off> OMG serio serio? `<irony on > poszlismy w desen zartu nie po to aby teraz to rozkminiac...... na surowo ;-)))))))))))) wiem ze Pani zwana z koszykarska Hjuston nie zyje...... nie zmienia to faktu ze ja mozesz spytac...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi