Chytruz Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Where were we before we got him (Perkins) - Scott Brooks (according to Breen). Potem jeszcze trochę standardowej gadki: Toughness Mentality Takie tam Geez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Brooks to odpowiednik Janka Urbana w Legii. c*** nie trener z niego, a wyniki robi, bo ma grajków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 (edytowane) fakt faktem OKC broni konkretnie ale to chyba zasługa Rona Adamsa Edytowane 25 Grudnia 2013 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 fakt faktem OKC broni konkretnie ale to chyba zasługa Rona Adamsa Mają z nim na parkiecie o 6 gprsze drtg wiec bym był ostrożny z tymi zaslugami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Ron Adams to asystent Brooksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 (edytowane) Mecz za darmo a mi sie nie chcialo nawet tego obejrzec, to tylko znaczy ze liga w tym roku jest wyjatkowo nudna, przewidywalna i na bardzo niskim poziomie. Nawet nie wiem czy bede w stanie obejrzec PO na ktore tak bardzo czekam co roku Edytowane 25 Grudnia 2013 przez tomeczeg20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Mecz za darmo a mi sie nie chcialo nawet tego obejrzec, to tylko znaczy ze liga w tym roku jest wyjatkowo nudna, przewidywalna i na bardzo niskim poziomie. Nawet nie wiem czy bede w stanie obejrzec PO na ktore tak bardzo czekam co roku Po akurat beda kozackie. Na wschodzie Indiania-Miami, na zachodzie zas praktycznie kazda seria bedzie miala sporo do zaoferowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Na wschodzie bedzie ciekawa tylko seria Heat Pacers a na zachodzie oczy zwrocone na Spurs i Thunder. Reszta to ekipy 1st i 2nd round exit. Rzeczywiscie ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Takie coś to praktycznie co rok można napisać. Trudno żeby 16 równych drużyn grało w PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Ja rozumiem, że w tym składzie LAL nie mają prawa wygrać z Heat itd. Ale ja nie wierzę w to co widzę.. Grają Farmar-Meeks-Young-Wes-Gasol i nie nadążają wrócić do obrony, a pierwszy pod własnym koszem jest Gasol.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Swoją drogą fajne te alley-oopy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Na wschodzie bedzie ciekawa tylko seria Heat Pacers a na zachodzie oczy zwrocone na Spurs i Thunder. Reszta to ekipy 1st i 2nd round exit. Rzeczywiscie ciekawie Spurs są starzy, Thunder jacyś mocarni nie są. Portland, Houston, GSW, Lac mają czym postraszyć i będą walczyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 (edytowane) ale shooter z tego lebrona mi sie wydaje ogolnie ze ray allen po tych treningach z konkursami rzutow za 3 boi sie o swoje all time records w trojkach sory lorak bro, swieta sa nie wklejaj mi tabelek, dzieki mam nadzieje ze harden zagra dzisiaj Edytowane 26 Grudnia 2013 przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Tak w ogóle to Lebron strasznie opierdala się w defensywie i jakiś taki ospały jest dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Ogolnie to dobrze gra z reszta jak zawsze wgl jaka roznice robi czas, kiedys Lakers z paka na mistrza dostawali baty nie chcialo im sie grac, kibice buczeli rzucali paluszki go la na hale, a tutaj paczka youngow walczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Hill i Haslem częstują nas airballami. Mniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Przed meczem koszykarze rozdawali prezenty dzieciakom. Beasley nie wiedział co z tym zrobić i dał, ku zdziwieniu odbiorcy, prezent jakiejś niewieście z Laker Girls. Widzieliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Wszystkie dzieci już miały więc dał tej dziewczynie. LAL przegrali to na własne życzenie, szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 nah, Heat i tak by włączyli w końcówce wyższy bieg i wygrali. Lakers robią dokładnie to co robić powinni - ładnie przegrywają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 fani spurs dostali pod choinkę pierwsza kwartę z Rakietami..... do karpia i rózgi pasuje jak ulał........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi