Ice Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Czy każdy musi zawsze sobie w głowie powiedzieć "Al-Twaróg Aminu", kiedy widzi nazwisko tego zawodnika, czy to tylko ja? Hahahahha Ja tak długo na niego tak mówie że już nie wiem jak jest na serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Rozczarowanie sezonu jak dla mnie to Brian Shaw. Twardy z niego zawodnik, ale z miękkiej waty trener. Denver własnie są na środku drogi do nikąd i gdyby nie paskudna forma Knicks to Nuggs byliby w dupie na lata. myślę, że zrobienie z tej grupki borderline play off teamu na zachodzie to całkiem niezły wynik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 (edytowane) czy widział ktoś garnetta trafiającego layupa w tym sezonie? albo w ogóle celny rzut w jego wykonaniu? Edytowane 24 Grudnia 2013 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 czy widział ktoś garnetta trafiającego layupa w tym sezonie? albo w ogóle celny rzut w jego wykonaniu? Z Celtics, z tego co pamiętam, grał nieźle i trafiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Jak ktoś nie widział, to dobrze by było luknąć chociaż powtórkę Rox z Mavs z dziś w nocy. Dirk dorzucił do repertuaru one-legged fadeaway z obrotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Jak ktoś nie widział, to dobrze by było luknąć chociaż powtórkę Rox z Mavs z dziś w nocy. Dirk dorzucił do repertuaru one-legged fadeaway z obrotu. Widziałem i ogólnie Dirk miał w ostatnich 3:00 4q trzy izolacje pod rząd na łokciu i za każdym razem zrobił co innego - z jednym skutkiem Plus to, że jak tylko Rockets wysyłali podwojenie to Monta Ellis wbijał im się jak błyskawica pod kosz. Bardzo dobra chemia w Mavericks, każdy zna swoją rolę na boisku. Gal Mekel trochę poza kontrolą czasami, ale Mavs potrzebny będzie nowy Barea. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Od NBA prawdziwe rarytasy na święta - Chi@Bkn, Okc@NYK, Mia@LAL. Ostatnie mecze już lepsze, ale o tej porze to ja śpię. Chyba jednak odpalę Kevina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Od NBA prawdziwe rarytasy na święta - Chi@Bkn, Okc@NYK, Mia@LAL. Ostatnie mecze już lepsze, ale o tej porze to ja śpię. Chyba jednak odpalę Kevina. Jakby to ując - wschód zrobił małego psikusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Jak Melo z Felton będą grać to Knicksi na święta mogą się spiąć i w MSG może być niezły mecz. Dwa pozostałe - masakra, zwłaszcza Brooklyn/Chciago. Trochę inaczej widziałem te drużyny przed startem sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 (edytowane) Raptors are 5-2 since they traded Gay. Kings are 2-5 since they got them. Edytowane 24 Grudnia 2013 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Raptors are 5-2 since they traded Gay. Kings are 2-5 since they got them. Oni to zrobili by tankować "D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Widziałem i ogólnie Dirk miał w ostatnich 3:00 4q trzy izolacje pod rząd na łokciu i za każdym razem zrobił co innego - z jednym skutkiem Plus to, że jak tylko Rockets wysyłali podwojenie to Monta Ellis wbijał im się jak błyskawica pod kosz. Bardzo dobra chemia w Mavericks, każdy zna swoją rolę na boisku. Gal Mekel trochę poza kontrolą czasami, ale Mavs potrzebny będzie nowy Barea. Może Larkin wyrośnie na 'nowego' Baree. Wzrost niemal ten sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Jak Melo z Felton będą grać to Knicksi na święta mogą się spiąć i w MSG może być niezły mecz. Dwa pozostałe - masakra, zwłaszcza Brooklyn/Chciago. Trochę inaczej widziałem te drużyny przed startem sezonu. Felton nie zagra, już wiadome. Jedyną atrakcją może być jakiś superstrzelecki pojedynek Melo z KD, jeśli ten pierwszy w ogóle wystąpi... Ogólnie co do tych spotkań, to chyba większość (i to nie na forach, wśród kibiców) spodziewała się czegoś więcej, skoro takie a nie inne teamy zostały wybrane. Peszek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 W ogóle żenada, że są trzy świąteczne dni z masą pojedynków na szczycie z transmisjami w national TV, a w żadnym nie zagrają Pacers - notabene najsilniejsza i najbardziej fun to watch (jak dla mnie) drużyna w NBA obecnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 (edytowane) Zabrzmiało jakby Rudy był źródłem wszelkiego zła na świecie...w sumie tak jest Zaraza w postaci braku ball movement czyli nijako samolubności Gaya została przeniesiona do Sacramento. Edytowane 24 Grudnia 2013 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 ciezko chyba bedzie trafiac z christmas games tak jak kiedys przy tak slabym wschodzie jutro raczej nie ma co ogladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zestaw meczów świątecznych nadaje się do łapu capu. Ktoś jeszcze pamięta szalone krowy? Merry Christmas HoHoHohohahahahabuahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Jeszcze Doris Burke na komentarzu. Kevin sam w domu it is. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 (edytowane) śmiesznie Felton będzie wyglądał w tych nowych koszulkach, Doris na majku wkuwająca jak zawsze wolę już chyba Michałowicza Edytowane 25 Grudnia 2013 przez rahu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Melo nie zagra w dzisiejszym meczu, czyli zapowiada się bardzo emocjonujące spotkanie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi