Chytruz Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Ale przynajmniej przestał się bawić w Kobego w obronie i wykazuje tam ostatnio jakiekolwiek znaki życia. Btw, my tu od dawna sprzedajemy Asika za Millsapów i jemu podobnych, a Rockets od PFa zdecydowanie bardziej potrzebny jest backup C, gdzie dzisiaj przez chwilę śmigał Casspi. Może McHale liczył, że Great Wall of China w Houston zastąpi Murem na Zachodnim Brzegu Jordanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 (edytowane) Ale przynajmniej przestał się bawić w Kobego w obronie i wykazuje tam ostatnio jakiekolwiek znaki życia. Btw, my tu od dawna sprzedajemy Asika za Millsapów i jemu podobnych, a Rockets od PFa zdecydowanie bardziej potrzebny jest backup C, gdzie dzisiaj przez chwilę śmigał Casspi. Może McHale liczył, że Great Wall of China w Houston zastąpi Murem na Zachodnim Brzegu Jordanu. Casspi na centrze? zdecydowanie lepiej pasuje tutaj popularniejsza nazwa Muru na Zach. Brzegu --- Ściana Płaczu zresztą pewnie właśnie to miałeś na myśli Edytowane 13 Grudnia 2013 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Casspi na centrze? zdecydowanie lepiej pasuje tutaj popularniejsza nazwa Muru na Zach. Brzegu --- Ściana Płaczu zresztą pewnie właśnie to miałeś na myśli Chodziło mi o te mury: http://en.wikipedia.org/wiki/Israeli_West_Bank_barrier Ale fakt, twój mur jest znacznie lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Przecież pchnięcie Garcii to byłaby największa głupota. Gość ze swoim kontraktem, trójką i obroną (na Durancie!!) w stosunku do pieniędzy, które bierze to współczynnik w stylu Currego cze George'a (za rok). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Poza tym Hawks chyba nie są zbytnio zainteresowani handlowaniem Millsapem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Dwight kryl Aldridgea? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 momentami tak, ale raczej nie [TJones], co nie zmienia faktu że howard i całe houston są w obronie zwyczajnie słabi choć akurat w paru posesjach w których howard krył Aldriga w IVkw, miał parę sukcesów [i to na veeery high poście] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=000796&seasoncode=E2013 50-40-90? pfff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=000796&seasoncode=E2013 50-40-90? pfff nie skumałem Co jest takiego imponującego w jegi statsach? Ew. 3pts% - z 6 metrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Nie wiem gdzie to miałem wrzucić, ale przekopując forum znalazłem: Barkley, Malone, Duncan, KG - faktycznie, wszyscy czterej są lepsi od Gasola. Dirk w żadnym wypadku nie jest lepszy od Gasola. autor = Findek Wiem, wiem, czepiam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 z minesoty i bostonu jakby ich jakos fajnie porozdzielac na pol to by wyszly 2 fajne druzyny minny ma za duzo bialasow miekki zespol w c***, czy mi sie wydaje czy oni kazdy mecz przegrywaja w 4q i w koncowkach? softer then tissue paper? gasol i lebron najwieksi narzekacze na gwizdki w lidze to oficjalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Była w ogóle taka sytuacja w historii by po 1/4 trwania sezonu tylko dwa zespoły z konferencji miały dodatni bilans, a reszta <= 50? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Detroit Pistons są o dwie rundy PO aby stać się bad boys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Dziś Rush pobił chyba wszelkie rekordy. 20.6 minut na parkiecie i 0 pkt 0zb 0as 0 fauli i nawet zero strat. Co to jest ja się pytam??? Jakby nie odpalił tego jednego rzutu który chyba w nocy jakoś ominąłem bo nie pamiętam kiedy to pewnie byłby rekordzistą wszechczasów ale i tak mieć statystyczne zero we wszystkich kategoriach w ponad 20 minut to i tak chyba jest nie do pobicia A kolo się burzy w wywiadach że on nie rozumie czemu mu trener nie daje szansy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamb81 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 (edytowane) minny ma za duzo bialasow miekki zespol w c***, czy mi sie wydaje czy oni kazdy mecz przegrywaja w 4q i w koncowkach? softer then tissue paper? zazwyczaj tak,chociaż wydaje mi się że z Bostonem przegrali w 3 kwarcie marnując 6 łatwych punktów w krótkim odstępie (Brewer,Pekovic,Rubio) swoją drogą Adelman chyba ma początki demencji grając w końcówce Szwedem(10 pts rekord sezonu!! ) Dziś Rush pobił chyba wszelkie rekordy. 20.6 minut na parkiecie i 0 pkt 0zb 0as 0 fauli i nawet zero strat. Co to jest ja się pytam??? Jakby nie odpalił tego jednego rzutu który chyba w nocy jakoś ominąłem bo nie pamiętam kiedy to pewnie byłby rekordzistą wszechczasów ale i tak mieć statystyczne zero we wszystkich kategoriach w ponad 20 minut to i tak chyba jest nie do pobicia oczerniasz chłopa,a on ma 1 zbiórkę w obronie no chyba że przekupił po meczu statystyka Edytowane 17 Grudnia 2013 przez adamb81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Rush miał najlepszy w drużynie współczynnik +/-, imho wykonał kawał solidnej roboty. Jednym słowem najlepiej spożytkowane 20 minut w Jazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 A fakt przeoczyłem tą jedną zbiórke. I to pokazuje jak czasem plus minus w pojedyńczym meczu to jedno wielkie oszustwo bo widziałem w tym meczy Rusha i on był totalnie bezproduktywny ani nie bronił ani nie był aktywny w ataku. Po prostu trafił na moment w którym Kanter zmiażdżył Andersena i przy okazji Maimi miało moment ogólnego lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 wklei ktoś tę zbiórkę? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 http://regressing.deadspin.com/which-nba-coaches-are-best-at-designing-plays-during-t-1482773198 ciekawostka - którzy trenerzy są najlepsi w akcjach po czasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 dobrze widzę że Pop bierze TO i jest na poziomie 5 ekipy od końca czyli takich Kings? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi