Barsa Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 W sumie stało się to czego chciałem... ale czy ten Brooklyn jest do pyknięcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 W sumie stało się to czego chciałem... ale czy ten Brooklyn jest do pyknięcia? To jeszcze nie koniec sezonu, bo my też możemy dostać w dupe w MSG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Czemu Bulls są za Raptors? W sezonie jest 2-2, a bilans konf Chicago ma lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) Czemu Bulls są za Raptors? W sezonie jest 2-2, a bilans konf Chicago ma lepszy. Toronto ma tiebreakera w postaci zwycięzcy dywizji. Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Znaczy dywizji?? Właśnie dlatego ten system z podziałęm na 6 dywizji od początku był posrany. MYślałem, że gdy zmienili iodityczną zasadę, że zwycięzca dywizji nie może być niżej niz top3 seed to poszli w 100% po rozum do głowy... ehh... wschód i tak cienizna po całości, na przeciwnym bieguniu tacy suns nawet nie zagrają w po, a tu jacyś raptors maja szanse na 2nd rnd..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Tak dywizji, mój błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ncmpcpp Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 mówcie co chcecie ale ja chcę serię bulls-nets. pamiętam jak grubo w tamtym roku było, będą chcieli rewanżu a do PO w tamtym roku weszliśmy z tych samych miejsc czyli 5-6 nawet w tej samej kolejności. sytuacja się powtórzy? nie będzie tak samo, bo nie ma już nate'a noooo ale brooklyn będzie miał ciśnienie na rewanż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 mówcie co chcecie ale ja chcę serię bulls-nets. pamiętam jak grubo w tamtym roku było, będą chcieli rewanżu a do PO w tamtym roku weszliśmy z tych samych miejsc czyli 5-6 nawet w tej samej kolejności. sytuacja się powtórzy? nie będzie tak samo, bo nie ma już nate'a noooo ale brooklyn będzie miał ciśnienie na rewanż Raczej nikt z Nets jakiegoś ciśnienia nie ma. Jedyni gracze z S5, którzy grali w zeszłym sezonie to Deron i JJ, którym ciśnienie skacze tylko, kiedy zamykają pobliski mcdonald. Nets zostało w offseasonie praktycznie całe wymienione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ncmpcpp Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 niestety masz rację ten brooklyn to już nie to samo co tamten, no ale i tak wolę serię z bkn niż z wizards :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Znaczy dywizji?? Właśnie dlatego ten system z podziałęm na 6 dywizji od początku był posrany. MYślałem, że gdy zmienili iodityczną zasadę, że zwycięzca dywizji nie może być niżej niz top3 seed to poszli w 100% po rozum do głowy... ehh... wschód i tak cienizna po całości, na przeciwnym bieguniu tacy suns nawet nie zagrają w po, a tu jacyś raptors maja szanse na 2nd rnd..... Może być niżej... ale jak ma taki sam bilans jak zespól 4 to wtedy wchodzi na 3.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ostatnio dym zrobił się wokół Thibsa. Osobiście nie rozumiem tego. Nie można go winić o przegranie serii z Wizz, gdyż jeżeli spojrzymy ''na chłodno'' na składy, to Wizards mieli przewagę na 4 z 5 pozycji w S5. TT pokazał, że jest w stanie lepić bata z gówna, ale ile można? Po dwóch sezonach, w których jedyną bronią Bulls jest zaangażowanie/waleczność, czas dodać do składu ludzi, którzy potrafią atakować. Mam nadzieję, że zarząd pójdzie po rozum do głowy i będziemy mogli dalej obserwować Thibsa na ławce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Jak go zwolnią, to zrobią prezent innej organizacji. Chicago zwalnia TT, SAS wygrywają misia, Pop i Tim żegnają się z NBA, TT do Alamo City i zabiera ze sobą Gibsona. Fajnie, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Niech go zwalniają, Kobe tylko na to czeka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Niech go zwalniają, Kobe tylko na to czeka. aby słchać jak ważna jest obrona? nie za dużo na niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berni Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Nawet Fabiański jako fan Bulls śledzi PO http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/lukasz-fabianski-marcin-gortat-troche-mnie-wkurzyl/ehs7v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Po dwóch sezonach, w których jedyną bronią Bulls jest zaangażowanie/waleczność, czas dodać do składu ludzi, którzy potrafią atakować. Kogo niby? Mariona mogą podpisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Kogokolwiek...:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Mirotic przychodzi czy nie ? Gasol ceni sobie Bulls i chyba są jego priorytetem w lato. Jego pozostałe opcję SAS, Grizzlies, Lakers i Clippers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Z obozu Chicago nie wydostaną się raczej jakieś pewne informacje. Może przychodzi, może nie. Zależy pewnie od tego jak będzie wyglądała sytuacja na rynku wolnych agentów. Jeżeli podpiszą kogoś z dużym nazwiskiem, to na pewno nie przyjdzie. Fajnie jakby Gibson został, kij z tym Gasolem. Na nich dwóch nie będzie kasy.Teraz najważniejsza jest sprawa trenera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi