Kubbas Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 A to nie bylo jakos tak ze podpisani do ktoregos tam dnia moga grac tylko w po? W sensie ze kiedy zwolnieni nie ma znaczenia, ale wtedy chyba by go nawet nie podpisywali bulls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Liczy się data 1 marca bodaj. Nieważne kiedy do zatrudnił go nowy klub tylko kiedy go zwolnił poprzedni. Tak więc Brewer będzie mógł grać w rozgrywkach playoff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Po co ten Brewer ogólnie? W ataku raczej nic mądrego nie wniesie, a jak zabierze minuty Snellowi to chyba też nie fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GooFy Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Pewnie dużo nie pogra, takie ubezpieczenie. Pamiętasz jaki szpital był sezon temu? Wbrew pozorom i w ataku w ostatnim sezonie w Bulls trochę dawał. Difens świetny więc z rotacją Butler, Snell, Brewer o obronę na SG i SF nie musimy się obawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Montello Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 nie wiem czemu ale nie moge doczekać sie PO. Po cichu licze na dobre serie i "małą" niespodzianke. Obym sie zbyt nie podpalał Ps- niech walczą o te 3 miejsce opłaca sie keep pushing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GooFy Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Mike James podpisany 723538210 raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berni Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Dlaczego Hinrich gra w okularach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liv Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Dlaczego Hinrich gra w okularach ? Zalecenie lekarza. Gdyby ich nie miał istnieje ryzyko, że w przypadku jakiejś cięższej kolizji na boisku straciłby wzrok w lewym oku (jedną już taką ponoć miał i stąd taki problem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 No nie wiem czy wyścig po 3 miejsce jest/był słuszny... z jednej strony łatwiejsza 1 runda, ale w 2 Miami, a lepiej żeby była to Indiana, ale znów oba tez zespoły grają tak w kratkę, że nie da rady kalkulować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czikson Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Kalkulacja jest bardzo prosta. Heat jako mistrzowie b2b, 3 finały z rzędu powinni dostać ogromny kredyt zaufania. Pewnie, włączą magiczny przycisk na PO (pozdro lakers) i będą grac na mistrzowskim poziomie. Pacers nic nie osiągnęli. Ponadto mają zgrzyty w szatni i jest prawie pewne ze nie wejdą do finałów. Pytanie jak wielkie to będzie rozczarowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liv Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Bulls raczej nie są zespołem, który będzie cokolwiek kalkulować tylko starał się wygrać wszystko do końca i wywalczyć jak najlepszy seed. Pomijając to wydaje mi się, że jednak nie jest dobrym pomysłem wpadać w pierwszej rundzie na Nets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 k**** KNICKS MAJĄ NAJBARDZIEJ Z DUPY SEZON W CAŁEJ NBA I JESZCZE ZEPSULI MI - I TAK SŁABE - PLAYOFFS NA WSCHODZIE. Najlepsi rywale Heat wyelminują się między sobą już w I rundzie, a do ECF dotrą jakieś resztki drużyny po starciu z Pacers. Heat tymczasem mają Toronto freakin Raptors w II rundzie. A było tak pięknie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 spokojnie, to Raps maja ostatnie dwa mecze teoretycznie trudniejsze, do tego walczacych o PO knicks wiec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysh Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 spokojnie, to Raps maja ostatnie dwa mecze teoretycznie trudniejsze, do tego walczacych o PO knicks wiec... Knicks są już poza play-off Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 spokojnie, to Raps maja ostatnie dwa mecze teoretycznie trudniejsze, do tego walczacych o PO knicks wiec... Knicks to sobie będą mogli walczyć o PO ale za rok. Liczę tylko na to, że zepną dupę na hipotetycznie ostatni mecz Carmelo w Garden i Bulls wrócą na #3. Życie jest o 4% gorsze jeśli nie mogę oglądać Bulls-Heat w PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 spokojnie, to Raps maja ostatnie dwa mecze teoretycznie trudniejsze, do tego walczacych o PO knicks wiec... Oj Joe.... milczałeś milczałeś a potem się okazałas niedoinformowanym fanem NYK.... ;-) pojawisz się w Wawie którejs srody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Mają ujemny bilans z Hawks? Luknalem tylko na liczbe pozostalych spotkań obu ekip i nawet do głowy mi nie przyszlo że ktokolwiek może mieć ujemny bilans z Atl... Iggy przecie ja w Wawie jestem w każdą środę Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Mają remis 2-2 w bezpośrednich spotkaniach, liczy się więc chyba bilans w spotkaniach z East a tu Atlanta ma 27-23 a NY 24-26. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prorok89 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Spokojnie to będzie ostatni mecz Carmelo przed przenosinami do Bulls ,więc Melo ładnie pożegna się z MSG a przy okazji uratuje przyszłych kolegów przed Nets w I rundzie.Z całym szacunkiem do Raptors grają świetny sezon itd. ale to Brooklyn i Chicago są godnymi rywalami dla Heat i Pacers, a nie raczkujący w PO Raptors. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Płakusiajcie dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi