deadly4u Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 (edytowane) Paxon był ostatnio przecież u Kinga i Funka w czasie meczu i mówił coś w stylu "proszę mi zaufać, zawodnicy i trener grają o zwycięstwo". Problem w tym, że oddając Denga, tylko wkurwił Noaha i spółkę. Teraz Ci grają lepiej, niż z Dengiem i plan w pizdu. Gar/Pax muszą zrobić tak, żeby do rotacji Tibsa wskoczył Teague. To teraz powinien być ich piorytet. Trzeba się pozbyć DJ'a albo Kirka, nie ma innego wyjścia. Noaha nie ruszą, nie ma szans. Nikt nie jest tak głupi, żeby się pozbywać takiego kolesia. Z tego typa będziemy mieć radochę. https://www.youtube.com/watch?v=QxRIK95x4ss Edytowane 17 Stycznia 2014 przez deadly4u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Nie czaje tego... jak w dzisiejszych czasach, gdy scouting jest na poziomie obliczania km które człenio przebiega podczas meczu, można było odpuścić przez 19 picków takiego Snella ?? Ja rozumiem element przypadkowości, rozumiem że talenty z dalszych pozycji draftu czasem eksplodują z opóźnionym zapłonem, ale to w drugim, trzecim roku gry w lidze, a tu już na 1/3 rookie season widać czarno na białym z jakim talentem mamy do czynienia... W ogóle ten draft dziwny, nie dość, że chyba najsłabszy ever, to jeszcze goście którzy zasłużyli na TOP 3, lądują poza top 10, a goście którzy zasłużyli na late 1st rnd lądują w TOP 5... where amazing happens? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Nie czaje tego... jak w dzisiejszych czasach, gdy scouting jest na poziomie obliczania km które człenio przebiega podczas meczu, można było odpuścić przez 19 picków takiego Snella ?? Ja rozumiem element przypadkowości, rozumiem że talenty z dalszych pozycji draftu czasem eksplodują z opóźnionym zapłonem, ale to w drugim, trzecim roku gry w lidze, a tu już na 1/3 rookie season widać czarno na białym z jakim talentem mamy do czynienia... W ogóle ten draft dziwny, nie dość, że chyba najsłabszy ever, to jeszcze goście którzy zasłużyli na TOP 3, lądują poza top 10, a goście którzy zasłużyli na late 1st rnd lądują w TOP 5... where amazing happens? Nie przesadzamy? Na razie to koleś nie gra średnio więcej niż 20 min, nie wykręca żadnych fajnych cyferek, obrona ok... ale chyba przesadziłeś, jaki znów talent? Drugi Butler, który może kiedyś wejdzie na poziom Denga, może nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Montello Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 bez beki wyglądał jak Scottie Pippen przy tym dunku na dzien dzisiejszy jest dobrze ale jak sie koles rozwinie przez najbliższe 2 lata bedzie kluczowe ale podoba mi sie jest moc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 W ogóle ten draft dziwny, nie dość, że chyba najsłabszy ever, to jeszcze goście którzy zasłużyli na TOP 3, lądują poza top 10, a goście którzy zasłużyli na late 1st rnd lądują w TOP 5... where amazing happens? Zasłużyli czym? I kto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JH13 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zasłużyli czym? I kto? BURKE. Więc w sumie to jeden. Do tego Noel gdyby się nie połamł i McLemore (dlaczego on tak piździ w tym NBA??) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 wszystko fajnei tyko ze oni byli w top 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Zasłużyli czym? I kto? MCW i Snell w jedną stronę, Bennett i Len w drugą. I tak, rozumiem, Bennett, Len, McCollum czy Porter - wszyscy mieli spore problemy zdrowotne, ale czy to nie jest jeden z tych czynników, które powinny zmusić drużyny do myślenia, aby ich nie wybierać z tak wysokimi pickami? Łamanie się + rookie stres to niezbyt fajne kombo, które czyni obecnie historyczne pośmiewisko z Bennetta, odsyłanego do NBDL... Ja tam ekspertem nie jestem, nie wiem jak wyglądają skautingi predraft etc., no ale wątpię aby taki Snell stał się atletyczną bestią w ciągu 2 miesięcy gry w NBA. To samo MCW. OK w Phily robi co chce i kiedy chce, rzuca na słabym %, ale jego gra musi imponować (poza cyferkami które kręci rzecz jasna). Gówniarz ma jaja, ledwo co powąchał parkiet NBA a zdaje się już jakiegoś game-winnera czy na remis w ost sekundach trafil (nie chce mi się szukać w Boxach, ale z Cleveland tak nie było?). W ogóle gra mega dojrzale jak na swój staż i wiek, nie boi się brać piłki w łapy, rozgrywać, rzucać... Na TOP 10 (znowu z pamięci) zasłużyli tylko Burke, Oladipo i McLemore, zobaczymy co z Noelem... Edytowane 18 Stycznia 2014 przez kore99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 dobrze rozumiem, że McLemore zasłużył swoją obecną grą na top 10 Draftu 2013 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) MCW i Snell w jedną stronę, Bennett i Len w drugą. Snell zasłużył na TOP3? W którym świecie? Jakby teraz był re-draft to nadal bym go nie wziął w TOP10 nawet. Poza tym bez sensu jest mówienie teraz kto na co zasłużył jak już wiemy jak się prezentują w NBA. Oni mogli zasłużyć na pick tym co pokazywali w NCAA i Len imho zasłużył. W ogóle "zasłużył" to źle dobrane przez Ciebie slowo. Edytowane 18 Stycznia 2014 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloniek Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Adrian Wojnarowski: Chicago is finalizing deal to send Marquis Teague to the Brooklyn Nets for forward Toko Shengelia, league sources tell Yahoo Sports. Ciężko widzę to tankowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 (edytowane) Terminarz terminarzem, ale ostatnio to właśnie Byki przegrywały mecze ze słabszymi drużynami, a spinali się na lepsze.... a teraz wygrywają jak idzie wsio ze słabeuszami, ciężko widzę te tankowanie... Trzeba wymyślić Noahowi jakąś kontuzję Do tego przyszłe Szerszenie będą po za draftem i pick pójdzie papa... a ten draft jest fajnie obsadzony, następny kij go wie... Edytowane 19 Stycznia 2014 przez Barsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ten zespół nie nadaje się do tankowania. Przy odrobinie szczęścia mogą mieć swój pick w top10 i Bobków w top15. Ale jak dalej tak będą grać, a Kemba trochę odpocznie to swój będą mieć w top20, porażka w 1/2 rundzie na Wschodzie i Bobki zachowają swój pick. Zero logiki Przynajmniej dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Montello Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 z takimi zawodnikami nie da sie tankowac , mam na mysli podejscie do meczu a nie skill. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ten pick jest chroniony w top10? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ten pick jest chroniony w top10? Tak. 2014 first round draft pick from Charlotte Charlotte's 1st round pick to Chicago protected for selections 1-10 in 2014 or 1-8 in 2015 or unprotected in 2016 [Charlotte-Chicago, 2/18/2010] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierap Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mi się cała idea "tankowania" w Bulls nie podoba - ta organizacja na to nie zasługuje, a odbudowywanie drużyny poprzez draft kojarzy mi się z Marcusem Fizerem, Eddym Currym i Jay'em Williamsem Do dziś mam koszmary z tych draftów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Jay Willson akurat miał potencjał. Tylko historia smutna:(Brand to był świetny wybór! A jak pokazał czas Chandler również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierap Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Jay Willson akurat miał potencjał. Tylko historia smutna:( Brand to był świetny wybór! A jak pokazał czas Chandler również. Potencjał miał, skończyło się na słupie... a i jego sezon debiutancki jak na człowieka który jest legendą Duke- był co najwyżej przeciętny. Oddanie Branda było dla mnie najbardziej niezrozumiałą decyzją ever - instant 20-10 gość który miał być liderem nowych Bulls. Z Chandlerem to jednak aż tak dobrze nie było, głownie przez jego ułomność ofensywną i w sumie bardzo późno pokazał, że był warty tego numeru w drafcie. Jakby na to nie patrzeć - odbudowa Chicago poprzez draft spowodowała wieloletnią zapaść i nieobecność w playoff'ach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 I przez draft wyszliś ie, noah, deng i rose to wszystko z draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi