BiałaCzekolada Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Bulls z tak grającym Dengiem, są o powrót Noah do formy i odciążenie Hinricha z przykrego obowiązku klepania piły od prawdziwej walki na noże z Pacers/Heat. Po kiego im Rose. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Teraz? Do zapychania salary... po sezonie i tak się roster posypie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Bulls z tak grającym Dengiem, są o powrót Noah do formy i odciążenie Hinricha z przykrego obowiązku klepania piły od prawdziwej walki na noże z Pacers/Heat. Po kiego im Rose. Tak jak sezon temu walczyli z Heat na noże, wygrywając jedno spotkanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Widzę, że dziś w s5 razem wyszli Taj, Booz i Noah - jak to wyglądało na boisku? Jednorazowo przeciwko Pistons, czy można się szykować na więcej takich spotkań? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 I przegrywając średnio 13 pkt. Nie wiem skąd się wzięło, że jak się ktoś stara, to wystarczy to by być jakimś zagrożeniem. Na noże to były finały i ecf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 I przegrywając średnio 13 pkt. Nie wiem skąd się wzięło, że jak się ktoś stara, to wystarczy to by być jakimś zagrożeniem. Na noże to były finały i ecf. a co ma średnia do poszczególnych spotkań weź mi powiedz? ty to jakiś problem masz czy zwyczajnie pustak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ale Wira - które spotkanie było w zeszłym rokiu wyrównane? 1, 3 i 5, 2 mecze to blowouty. Ta seria w najlepszym wypadku to mogło być 4-2. Wydaje mi się, że miami podeszło do tego jak do sweepa, nie spinali się. Chicaga wyrwali pierwszy mecz, w następnym był blowout, w 3 było blisko to w 4Q heat odjechali i w następnym meczu dali blowout. 5 znowu był blisko, ale znowu w 4Q ostro w pape i ryby. Naprawdę uważasz to za wyrównaną serię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 a co ma średnia do poszczególnych spotkań weź mi powiedz? ty to jakiś problem masz czy zwyczajnie pustak ? 3 z 4 winów były przez wyniki dwucyfrowe, jeden mecz był blisko. Nie wiem czy jesteś pojebany czy co, ale zachowaj to dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 No tak doszły kontuzję i przegrywamy z Kozłami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Na pokładzie pozostał jedynie kto? Carlos Boozer:DOglądał ktoś to spotkanie? Dramat? Tragikomedia? Kirk ''1pkt. na 40 minut'' Hinrich?Czekamy na Didżeja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 D J w Bulls... wzmocnienie to nie jest, ale przy kontuzjach to chyba trzeba się cieszyć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek20 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Bulls chyba tankują. Kolejna porażka, tym razem z Knicks..... Jeszcze sobie poczekam pare lat na mistrzostwo Bulls. Mam nadzieję ze sukcesy nie skończyły się na Jordanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadly4u Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 (edytowane) Z tym tankowaniem, to chyba tak nie do końca. Bulls mają wąski roster. Wypada Rose, Deng, Butler, Noah i nie ma kim grać. Teague i Murphy, to nieporozumienie. Oni nigdy nie powinni grać w NBA. A tu jeszcze musisz grać po 35 minut Snellem i pare minut Mohammedem. Z Bucks grał tylko Boozer z wyjściowej piątki, reszta kontuzjowana. Weź wyciągnij 4 graczy z pierwszej piątki każdego zespołu i zobaczysz, że będzie podobnie. Te mecze z Bucks, Pistons czy Knicks były do wygrania, gdyby Hinrich grał przynajmniej poprawnie. Z Bulls nie ma tak źle - wrócą Deng z Bulterem, dojdzie Augustin i spokojnie załapią się do PlayOffs. Najlpeiej tak z 8 miejsca, żeby wpaść na Indiane i zrobić im kuku w 1 rundzie, a przy okazji złapać z draftu wysoki pick. Edytowane 12 Grudnia 2013 przez deadly4u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Z tym tankowaniem, to chyba tak nie do końca. Bulls mają wąski roster. Wypada Rose, Deng, Butler, Noah i nie ma kim grać. Teague i Murphy, to nieporozumienie. Oni nigdy nie powinni grać w NBA. A tu jeszcze musisz grać po 35 minut Snellem i pare minut Mohammedem. Z Bucks grał tylko Boozer z wyjściowej piątki, reszta kontuzjowana. Weź wyciągnij 4 graczy z pierwszej piątki każdego zespołu i zobaczysz, że będzie podobnie. Te mecze z Bucks, Pistons czy Knicks były do wygrania, gdyby Hinrich grał przynajmniej poprawnie. Z Bulls nie ma tak źle - wrócą Deng z Bulterem, dojdzie Augustin i spokojnie załapią się do PlayOffs. Najlpeiej tak z 8 miejsca, żeby wpaść na Indiane i zrobić im kuku w 1 rundzie, a przy okazji złapać z draftu wysoki pick. jest wyjątek! Mills+Manu+Bellinelli+Duncan+Diaw daja radę i czasem wygląda taki zestaw lepiej niż S5 (oczywiście na tle słabszego rywala a nie napakowanej S5) prawda jest taka, ze przez wypadki losowe i skąpstwo GM Bulls 3 rok z rzędu mają zatracony kierunek w który powinni podążać o rozwoju organizacji nie wspominając..... destrukcyjny efekt Rose'a kontuzji jest większy niż się niejednemu tu wydaje..... jak dla mnie siła rozpierdalająca od środka przekroczyła masę krytyczną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liv Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 prawda jest taka, ze przez wypadki losowe i skąpstwo GM Bulls 3 rok z rzędu mają zatracony kierunek w który powinni podążać o rozwoju organizacji nie wspominając..... destrukcyjny efekt Rose'a kontuzji jest większy niż się niejednemu tu wydaje..... Kojarzy mi się, że to gdzieś kiedyś było to poruszane na forum, ale mam takie małe pytanie. W jaki sposób objawia się to "skąpstwo"? Wg HoopsHype Bulls są na 4 miejscu pod względem salary np za takimi Heat, którzy wydają na roster 2mln więcej - to chyba nie tak źle. Chyba, że powinni wziąć przykład z Brooklynu, ale imo to już rozrzutność a nie szczodrość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 wielu fanów Bulls określa GM jako gościa co ma węża w kieszeni.... może jest to rozsądek i oszczędność ale mam takie wrażenie że względy sportowe przegrywają z finansowymi ... dodatkowo strasznie zaciąży teraz kontrakt Pana Różowskiego Bulls nie wdają się w Asikowe akcje, Denga też nie zamierzają przepłacać czyli może i zdroworozsądkowo unikają gigantycznych sum (poza liderem) rzeczywiście salary grubaśne ale jak pisałem był to cytat z narzekających fanów Bulls..... więc niech się weterani tematu wypowiedzą... 84mil $ brryyyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 wielu fanów Bulls określa GM jako gościa co ma węża w kieszeni.... może jest to rozsądek i oszczędność ale mam takie wrażenie że względy sportowe przegrywają z finansowymi ... dodatkowo strasznie zaciąży teraz kontrakt Pana Różowskiego Bulls nie wdają się w Asikowe akcje, Denga też nie zamierzają przepłacać czyli może i zdroworozsądkowo unikają gigantycznych sum (poza liderem) rzeczywiście salary grubaśne ale jak pisałem był to cytat z narzekających fanów Bulls..... więc niech się weterani tematu wypowiedzą... 84mil $ brryyyy To, że go określają jako skąpego, nie neguje faktu, że Bulls płacą czwarty największy podatek w lidze i można ich uznać za hojniejszych od na przykład Cubana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczepanSzczur Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Tylko dyskutując o podatku i salary nie zapominajamy, że Bulls to trzecia pod względem wartości i druga pod względem zysków organizacja w NBA. Biorąc to pod uwagę, można marudzić nad faktem, jak ciężko przychodzi właścicielowi sięganie głębiej do kieszeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Uważałem to za nieprawdopodobne ale chyba na prawdę tankują.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Uważałem to za nieprawdopodobne ale chyba na prawdę tankują.... Ostatnio w Suns zastanawiają się czy nie walczyć o PO więc może tam Boozera opchnąć za pick plus Okafora...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi