Skocz do zawartości

NBA w NC+ sezon 2013/14

kocik

Rekomendowane odpowiedzi

C+ połączyło się z n, a bardziej to C+ wchłonęło n. Teraz to jest nc +. Na canal + sport pokazywana jest liga mistrzów w kopaną i ręczną czy też Serie A, czyli rozgrywki do których prawa miało nsport. Na nsport leci za to czasem NBA czy polska ekstraklasa.

• 1 miesiąc temu...

Jestem w szoku dziś w ciągu dnia 3 mecze nawet nie wiem czy powtorki bo się boje zagladac zeby nie podejrzec wynikow w raxue gdyby jednak nie powtórki.

A w nocy okc ptb.

Nie wiem czy puszczali cos dzis w nocy ale to co najmniej 4 mecze na zywo w 5 dni z tymi dzisiejszymi dniowkami 7!!!

Czyżby szlo na lepsze??

warto odnotować coraz lepszy komentarz Marty Dydek która lekko się wyrabia i coraz lepiej uzupełnia WM w eterze...

eee yyy nie zniknęło ale z czasem gdy się człowiek do głosu przyzwyczaja już tak nie wnerwia a i zapewne trening został przeprowadzony aby te eee yyy ograniczyć...

jopać każdy umi ale pochwalić mało kto.... ja chwalę bo widzę popstęp

chwalę poprawę a nie pieję o boskości komentarza....

patrząc historycznie na różne Łabędzie to wolę ludzi dołączonych do WM z kręgów kosza i tu Radke np. jest OK.

a taka postawę będę miał dopóki ktoś nie zaproponuje lepszej opcji bo jakbym miał głos Seana Connerego to dawno bym sie wbił na komentatora i bym nie odpuścił... tylko widzowie słyszeliby zapewne zachwyty jak to ciągle pieknie piłka wędruje pomiędzy Graczami Ostróg lub jak to w nieułożony sposób zespół X nie potrafi czerpać przykładów z organizacji gry Zespołu z San Antonio lub jak to gracz Y jest niedojrzały mając wzorzec TD pod nosem ;-)

wracając do Marty:

• 1992-1997 - Sportowa Szkoła Podstawowa nr 5 w Wołominie (uczennica)
  • 1997-2001 - Szkoła Mistrzostwa Sportowego Polskiego Związku Koszykówki
  • 1999-2000 - Brązowa medalistka Mistrzostw Europy Kadetek U-16
  • 2001-2005 - University of Texas at El Paso (USA)
  • 2005-2006 - Adecco Estudiantes Madryt (Hiszpania)
  • 2006-2007 - Mann Filter Zaragoza (Hiszpania)
  • 2007-2008 - Alvargómez Guadalajara (Hiszpania)
  • 2008-2009 - Valls Vane Lafarge (Hiszpania)
  • 2009-2010- Logan Thunder (WNBL, Australia)[1] [2][3]
  • 2010-2011- Real Canoe Madryt (Hiszpania)

rozumiem że my mamy większe osiągnięcia?

aby nie było landrynkowo wkurzyło mnie coś niemiłosiernie...

WM pierwszy raz przegiął IMO KOSMICZNIE....

mecz Bulls - Lakers

ławka rezerwowych Pippen ściska się z Kobe

powrót wspomnień z czasów Jordana

i tu uważam za niedopuszczalne że ( rozumiem, że w żargonie żużlowym Wojtek to prowadzący parę) WM wpierdolił się w wypowiedź Marty na bardzo osobisty temat czyli Starszej Siostry w kontekście Pippena - drobiazg bo wąciął się jednozdaniowcem ale tak na prawdę WPIERDOLIŁ....

Marta wspomniała o fakcie że Starsza Siostra ( obie są starsze ale domniemywam że chodziło - symbol pustego miejsca z wypowiedzi WM - o  śp.Margo) uwielbiała Pippena ...Wojtek wspomniał o żonie że Pipp dopiero po 40 się ożenił zgrabnie sugerując, że była szansa ;-), że żona obok a z drugiej wolne miejsce....i tu nastąpił zong bo jak Marta chciała tak ciut emocjonalnie opisać ten fakt Pippenowski Wojtuś oczywiście WPIERDOLIŁ się  w połowie zdania z tekstem " Jak na przykład wspaniale wspierał Jordana......"

rozumiem zakochanie w MJ ale dajmy czasem opisać innego gracza tym bardziej, że tam mogło być sporo pokładu emocjonalnego bo przypomniała się po prostu jej siostra..... wspominanie w tym kontekście jeszcze 4 dzieci Pippena było nie na miejscu (MARGO zmarła będąc w ciąży!!!!)

kuźwa szczyt delikatności!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzisiejszy mecz z Clippers to było to samo. Rozumiem, że ta kobieta jak już się odezwie to mówi yyyy eeeee woooolnooooo, ale tak po prostu się nie robi.

Ściągnąłem ten mecz z C+ bo był po polsku na rutrackerze. Wytrzymałem do połowy drugiej kwarty.

Taja Gibsona trzeba kryć na półdystansie, bo może przeciwnika WYTARZAĆ

EHEHE

Edytowane przez ncmpcpp