Przem Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Dobra założona. Dawać mi mejle to prześle inwejtenszony. Ustawiam draft na 21:15 na 27 paździera z wyborem minutowym na gracza. Spieszyć sie kartofle ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siepu Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 spamtutaj@wp.pl Tylko dokładnie o tej samej godzinie mam drafta roto (który i tak robię przez kogoś innego bo do szpitala idę parę godzin wcześniej). Dzień wcześniej i jest git, jak się nie da to nie zapisuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 MYsślę że większość nie chce w sob draftu - no chyba że sie mylę. Mogę przesunąć godzinę ewentualnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaz Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 a jutro nie pasuje?? od soboty jestem skazany na auto-draft do okolic 24:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Bez kitu, zawsze komuś nie będzie pasowało i dogadanie daty i godziny draftu jest najgorsze. Tutaj mało ludzi sie wypowiada więc chyba najprościej najłartwiejszy termin czyli wg mnie niedziela wieczorem dobrać i ten kto da rade ten da. Inni muszą sie poświęcic i zrezygnować a inni jeszcze ustawić sobie pre-draft. Ja mogę ewentualnie zmienić godzine na późniejszą w niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alosat Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 to 22 moze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 wszystko co jest po 21:00 mysle że git. Może być 22:00 jesli ktoś idzie wcześniej na chlańsko do rodziny albocos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 DZIŚ 22:00 ! Obecność obowiązkowa ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Hmm, nie ma Alosata i mmaz jesli dobrze się orientuję .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 jakoś słaby tutaj ruch Biała Czekolada sie wycofała niestety Pewnie po tym jak powiedziałem , że mozemy dogadac sie na GG /bo nie mogł wejść do ligi/ to odpadl bo GG to archiwalne komunikowanie .. Well, mój skład uwazam za mocno ryzykowny i jak sie uda to moze być top3, a jesli nie to nawet mogę być ostatni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaz Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 ja osobiście żałuje, że takiego składu nie udało mi się wyłapać w lidze roto (btw z różnych powodów też auto-draft :/) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 jakoś słaby tutaj ruch Biała Czekolada sie wycofała niestety Pewnie po tym jak powiedziałem , że mozemy dogadac sie na GG /bo nie mogł wejść do ligi/ to odpadl bo GG to archiwalne komunikowanie .. Well, mój skład uwazam za mocno ryzykowny i jak sie uda to moze być top3, a jesli nie to nawet mogę być ostatni. ?? gram przecież Westbrook ponoć wraca już za 2 tygodnie. Ale przystealowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Mówisz najpierw ze nie mozesz sie dostać, ja Ci tam sle milion linkow a Ty nic. Skad mam znać tysiące nicków internetowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Poza tym mój numer 1 zaczyna od 8 punktów. Już straciłem nadzieję na top5 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Westbrook wrócił. HEHEHEHE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Gdybym to ja go wybrał w drafcie to wróciłby zapewne w marcu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaz Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 fakt, powrót russa cieszy, jest u mnie w fb roto...tylko zastanawiam się kiedy kilku innych gości się obudzi ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Najpierw Rose a później Davis To wręcz idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 yahoo robi fatalną robotę w tym czy zawodnik zagra i kiedy to mozliwe. Hayward i Klay Thompson na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter05 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 1. Piter's Perfect Team 34346.50 2. Świruj świnio tańcz 32037.50 3. Tomasz's Primo Team 31705.00 4. ŚpiewająceFortepiany 30762.50 5. cpc 30064.00 6. Lean mean pretor tim 28803.00 7. Czekoladopodobni 28294.50 8. Okrutni Siepacze Zua 27037.00 Piter's Perfect Team - Piter05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi