sto Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Witam. Jestem za tym, a żeby draft odbył się w tygodniu (wyłączając piątek) w okolicach 21. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 11X, 13X, 15X, 17X, 20X - na dzien dzisiejszy pasują mi te daty w październiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeTe Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Panowie Mi najbardziej pasowałyby niedziele wieczorem, ale widzę że to nie przejdzie. W taki razie albo środy po 21 albo czwartki po 21. Kategorycznie odpadają poniedziałki, także z wtorkami może by ciężko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 @Maciek niech komiszuje @Boowka niech wstawi co kilka tygodni tabelkę i będzie git. Dla mnie ok. Tabelkę co kilka dni mogę wrzucać, jak w zeszłym sezonie. Jeśli chodzi o draft to godzina wieczorna wchodzi w grę, po 21. Co do dnia - nie umiem na razie dokładnie powiedzieć, wskażę preferowane przeze mnie daty niebawem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Maniaque Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Witaski Bardzo się cieszę, żę pomimo spadku nadal jestem w fb4 Jeśli chodzi o draft każdy dzień byle po 21 mi pasuje, ale gram w kilku ligach i narazie odpada tylko poniedziałek 14.10 bo tam mam draft w innej lidze POzdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Dobra panowie, patrząc na to kto jakie terminy napisał wychodzi, że Czwartek 21:30 byłby odpowiednim terminem. Kwestia tylko czy 17.10, czy 24.10. Piszcie czy pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Maniaque Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Mi pasuje 17 jak i 24.10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Powysyłałem na PMy "zaproszenia", dołączajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinsCARTER15 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 bez różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 17x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeTe Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 lepszy 24X, ale 17X też może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 24.10 mi pasuje idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 pasuje (17.10 jak i 24.10) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 to jutro o ktorej ten draft? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Draft jest 24.10, bo chyba większości osób ten termin bardziej pasował niż 17. Poza tym jeszcze 3 osoby nawet do ligi nie dołączyły... DRAFT 24.10 godz. 21:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Były głosy, że lepszy 24.10 Zresztą od początku na yahoo było tak ustawione, więc nie marudź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 wydaje mi sie,ze mowa była o dogodnym terminie dla wiekszosci a nie jedynie dla Ciebie. mniejsza, mnie w takim razie nie będzie, nie mogę w tym terminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 "lepszy 24X, ale 17X też może być" "24.10 mi pasuje idealnie" Uznałem, że skoro Boowka napisał, że mu pasuje 24 idealnie, to 17 nie bardzo. Do tego DeTe wolał 24 oraz ja wolałem 24. Więc chyba to jest jednak większość. Kiedy by Ci pasowało w przyszłym tygodniu? Środa? Może dałoby rade jeszcze to ogarnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 nic z tego juz raczej nie wyjdzie, ja moge jedynie względnie w niedzielę 20X ale najwczesniej o 22:00 a całkowicie luzny termin to środa 23X. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi