Ballas Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 ma ktoś z was jakiś działający link do ultimate base roster? potrzebne mi są wszystkie party i te dwa ostatnie z wersją v25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 ma ktoś z was jakiś działający link do ultimate base roster? potrzebne mi są wszystkie party i te dwa ostatnie z wersją v25 a co oficjalnej jego stronki nie działa? ultimatenba2k.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballas Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 właśnie tak sie składa ze juz nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lowski Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Gra ktoś jeszcze w 2k14 na ps3? Jeśli tak to jaki roster polecacie? Ja próbowałem tylko ten od Schoene503 (gość regularnie Schoene503 update'y) - jest całkiem spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drizzy Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 ja pykam w 2k14 na pc, bo 2k15 ssie i mi sie nie podoba uzywam ultimate base roster (caly patch, od poczatku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Z nudów odpaliłem sobie gierkę. Jakaś dobra dusza zrobiła roster zaraz po zamknięciu okienka transferowego. Oddałem Calderona za Danny'ego Greena i Matta Bonnera oraz Lou Amundsona i Cole Aldricha za Rudy'ego Goberta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 nie fair takie coś imo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi