v1steeR Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Siemano. Wygralem pierscien z Oklahoma i postanowilem odejsc . Trafilem do 76ers , gdzie po offseason trafil tez LeBron Maja Noela rozwinietego na 78 i Carter-Williamsa na 82 i zastanawiam sie czy zostac czy odejsc gdzies jeszcze indziej Co poradzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Ja akurat z wersji 2k14 na PS3 nie jestem zadowolony. Po przejściu jednego sezonu w karierze gra zawiesza się po pierwszym meczu. Support 2K też nie jest lepszy- nie czyta nawet wiadomości- wkleja dokładnie tę samą “wklejkę” po przeczytaniu kategorii zgłoszenia. Co więcej ten prolbem nie wystąpił tylko u mnie, w wyszukiwarce lub youtubie można znaleźć mnóstwo identycznych narzekań graczy, którzy nie doczekali się pomocy od Supportu….. Po co zrobić patcha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FranekADHD Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 czy dostaje sie VC za grę w trybie association? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Za same symulowanie to nie. Jeśli będziesz grał mecze sam to dostaniesz chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warworm Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Wiecie może czemu w nba blacktop nie można wybrać najlepszych graczy? Chyba po to są opcje tego typu, aby pobawić się allstarami, a nie rezerwowymi. Edytowane 8 Września 2014 przez warworm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw441 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Na PC pewnie dlatego ze nie ma VC usuneli mozliwosci odblokowania, ale to zaden problem tutaj :http://www.nba2k.org/2014/06/nba2k14-blacktop-roster-all-players-unlocked-final.htmljest dostepny ostatni oficjalny update przerobiony do grania w trybie blacktop. Jezeli ktos nie moze sie doczekac Love'a w Cavs to Albys opublikował update swojego rostera dla 2k14 polecam http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=153&t=95068 Edytowane 8 Września 2014 przez Slaw441 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lowski Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Na PC pewnie dlatego ze nie ma VC usuneli mozliwosci odblokowania, ale to zaden problem tutaj :http://www.nba2k.org/2014/06/nba2k14-blacktop-roster-all-players-unlocked-final.html jest dostepny ostatni oficjalny update przerobiony do grania w trybie blacktop. Jezeli ktos nie moze sie doczekac Love'a w Cavs to Albys opublikował update swojego rostera dla 2k14 polecam http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=153&t=95068 Szkoda, że nie ma czegoś takiego na PS3 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tired Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Wiecie może jak zmienić spodenki na te krótkie szorty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Nie da się chyba. Przynajmniej ja o takim czymś nie słyszałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) Wiecie może jak zmienić spodenki na te krótkie szorty? wybrać sobie pakiet retro jarsey's pod warunkiem ze masz roster od albysa na przykład niemniej jednak z tego co wiem, nie mozna samych spodenków zmienić, tylko cały staff, czyli koszulka i spodenki Edytowane 14 Września 2014 przez tegotamtego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamejros Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) był 1 mod (a w zasadzie program) w którym można było to edytować. http://www.moddingway.com/file/43924.html Ten mod zmienia "deafult jerseys" na "tight jerseys". Kiedyś, przy jednym z takich modów znalazłem dodatkowo narzędzie, którym to się zmieniało. Kopiowało się plik nba2k14.exe, uruchamiało w tym programie i suwak "jerseys" ustawiało na minimum. Wtedy każdy zawodnik biegał w króciutkich i ciasnych koszulkach i spodenkach. Musisz poszukać. Edytowane 14 Września 2014 przez Gamejros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tired Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Okej, dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tired Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Mam kolejny problem, pobrałem Albysa, ale Ponitka i kilka osób z draft class 2015 nie ma cyberface, wiecie jak to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajkonik Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Witajcie, mam takie pytanie: w 2k14 w MyCareer w rookie year po konkursie rzutów za 3 pkt, w którym wystąpiłem nagle zniknęły mi wszystkie dalsze gry i zasymulowało mi czas do końca sezonu. Rozegrałem do tamtej pory bodajże 48 gier z całego sezonu. Dlaczego tak się stało? Jak mogę tego uniknąć w drugim sezonie? Nie dodało mi żadnych VP, nie potrafię powiedzieć, czy dodało mi punkty/asysty. Poradźcie proszę, dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash7 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 zna ktos tricki zeby zagrac na piratku online? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 zna ktos tricki zeby zagrac na piratku online? Kup oryginal, podobny do pirata dość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash7 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 nie podobny bo legal jest na plycie, a pirat w pamieci komputera badum-tss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drizzy Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 nie podobny bo legal jest na plycie, a pirat w pamieci komputera badum-tss niekoniecznie, można mieć także wersję elektroniczną tak jak ja bo kupowałem przez steama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz4 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Jak traficie do Bostonu to najlepiej prosić o trade bo wszystko przegrywają ja poszedłem do Houston i jestem zadowolony wszystko wygrywamy i cały czas jestem MVP spotkania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lowski Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Jak traficie do Bostonu to najlepiej prosić o trade bo wszystko przegrywają ja poszedłem do Houston i jestem zadowolony wszystko wygrywamy i cały czas jestem MVP spotkania Hmm... 32-20 jako PG/SG, więc jak na razie tragedii nie ma . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi