v1steeR Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Aha ok , dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Wie ktos jak odblokowac na ps4 signature skill Lebron Coast to Coast ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 O ile się nie mylę to ten skill jest tylko dostępny w pre orderze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 :/ ok dzieki a tak po za tym czy do sg dobry jest bruiser ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Nie wiem. Nigdy nie używałem tego skilla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 wczoraj grajac kariere na ps4 doszedlem do momentu kiedy 2 raz rozmawialem z Lebronem i wlasnie dostalem signature skill Lebron: Coast to Coast , takze nie trzeba kupowac pre orderu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Jesli jest tu ktos kto gra na ps4 w nba to moglby on do mnie napisac na pw ? Bo mam sprawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 pytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borson Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Siema, ostatnio chciałem pograć sobie karierę prawdziwym zawodnikiem NBA, wiem, że jest peło savewów z KB, Anthonym i innymi gwiazdami ale mnie chodzi o na przykład Juliusa Randla. Próbowałem stworzyć taki save fantasy trainerem http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=153&t=92987&sid=4362b439d77810bd57c2964012159493 ale spieprzyłem konfigurację i nie umiem powrócić do ustawień tego trainera. Potrzebny nam roster, dla mnie jakis UBR z rooksami czy Mednevex i ten tutorial http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=153&t=93684 jest prosto do zrobienia, ja się pospieszyłem i coś nie wyszło. Druga rzecz raz to działa raz nie. Gamejros, może spróbujesz bo wiem, że się bawiłeś rosterami to może i tu dasz radę, albo jakiś inny chętny? A to nie jest tak, że MyCareer można grać tylko na tym podstawowym rosterze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Nie, daję radę na customach też, lecz nie może być za wiele namieszane bo wtedy wyskakują błędy i gra się wyłącza, ale dokładnie nie wiem od jakiego typu problemu to potem zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Mam pytanie do osób grających w MyTeam na xboxie 360. Działają wam serwery? U mnie na początku wszystko wygląda normalnie. Główne menu ładuje się, jest nazwa zespołu, liczby ile mam zawodników, upgradów i strojów po czym nagle wyskakuje komunikat, że serwery wywaliło w kosmos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Wie ktos moze jak sie rzuca po pilke na ps4 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigiel Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Witam mam taki mały problem gram w nba na ps3 ale nie aktualizują mi się składy , czy można samemu aktualizować ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Wchodzisz w "2k share" czy jak to się pisze i pobierasz dowolny roster. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigiel Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Dzięki wielkie !! masz u mnie duze piwo !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warworm Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 (edytowane) W mycareer co się dzieje gdy symuluje się gry, zdaje się tj. play next key game. Zawodnik siedzi na ławie przez te mecze czy komputer nim gra? Edytowane 22 Sierpnia 2014 przez warworm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamejros Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 next key game - mecze będą symulowane (komputer będzie grał za ciebie), aż do następnego kluczowego meczu. Jeżeli masz przypisane 30 min/mecz, to tyle właśnie w każdym z tych symulowanych meczów będzie twój zawodnik grał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warworm Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Dzięki, a punkty jakieś do skilli się dostaje te mecze czy nic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 dostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamejros Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 dostajesz tylko pensje od drużyny (wyrażoną w punktach), oraz za kamienie milowe (np. 1000 pkt w karierze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi