kore Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Ktoś jest może zainteresowany kupnem nba 2k14 na ps4? stan bardzo bardzo dobry cena: 130 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Jaka polecacie wage i wzrost dla SG / Athletic w NBA 2K14 ? :> Podajcie w calach i wage w tych "angielskich" kilogramach ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warworm Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Athletic SG to idealnie pasują warunki MJa/Kobiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Ok , dzieki . Skorzystam z Michaela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 (edytowane) Siema, ostatnio chciałem pograć sobie karierę prawdziwym zawodnikiem NBA, wiem, że jest peło savewów z KB, Anthonym i innymi gwiazdami ale mnie chodzi o na przykład Juliusa Randla. Próbowałem stworzyć taki save fantasy trainerem http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=153&t=92987&sid=4362b439d77810bd57c2964012159493 ale spieprzyłem konfigurację i nie umiem powrócić do ustawień tego trainera. Potrzebny nam roster, dla mnie jakis UBR z rooksami czy Mednevex i ten tutorial http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=153&t=93684 jest prosto do zrobienia, ja się pospieszyłem i coś nie wyszło. Druga rzecz raz to działa raz nie. Gamejros, może spróbujesz bo wiem, że się bawiłeś rosterami to może i tu dasz radę, albo jakiś inny chętny? Edytowane 30 Lipca 2014 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 No ja UBR tutaj wrzucałem sam i proponowałem do użycia. No fajnie jakbyś spróbował, tam jest translacja bo trainer chiński ale w linkach pokazane jest co i jak. Pograłbym my career Juliusem Randlem więc jak dasz radę to spróbuj wygenerować taki save, bo tak jak mówię ja coś powaliłem i klapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Panowie na tym UBR działa wam: hala pelikanów? Ray Allen w drużynie celtics legends biega bez głowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Działa Hala, a Ray nie wiem. Musisz wczytać w grze czasami odpowiedni roster, a po każdym update ściągać part 6 i 7 i nadpisywać - ale to chyba wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Co sadzicie o drafcie do Detroit Pistons ? Gram na pozycji SG i mam pytanie czy Detroit to spoko zespol ? Niedawno dopiero zainteresowalem sie NBA wiec dlatego pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Trafiłem do Pistons jako rozgrywający i szczerze mówiąc to na początku grało się tam średnio. Głównie z tego powodu, że Smith gra jako SF i nie trafiał regularnie z dystansu. Monroe to też na początku baaardzo słaba opcja (takie były moje odczucia). Za to Drumm to jest bestia. Świetnie zbiera w ataku, zablokuje, świetny w pick and rollu. Po kilku trejdach (pozyskanie Iggyego za Jenningsa, odejście Monroe) gra się o wiele przyjemniej. To są moje odczucia odnośnie gry w Pistons. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Ale chyba ciekawiej bedzie nie odchodzic od nich i zdobyc z nimi pierscien , nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Ja zostałem bo już w pierwszym sezonie sprowadzili mi Iggy'ego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Grał ktos moze w Minnesocie Timberwolves w NBA 2k14 my career ? :> Da sie cos z nimi ugrac , czy moze lepsze jest Detroit ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Z każdym teamem dasz radę ugrać, jak nie będą grane rozgrywki i a piłka będzie w Twoich rękach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 ale chodzi mi tu o sklad ktory waszym zdaniem jest ciekawszy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 skąd ty się, ziomek, urwałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Może to młody fan NBA z krótkim stażem? - ale pytania są powalające, z drugiej strony niby nie ma głupich pytań. Wolisz zimną Minesote czy ruiny w Detroit City, bo tak serio obie drużyny są siebie warte. Jak grasz SG czy SF myślę, że Minesota będzie spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Wie ktos moze jak jest z transferem wlasnego zawodnika na ps4 ? Tak samo jak na pc czyli loteria czy jak wybiore klub ktory jest mna najbardziej zainteresowany to mnie wezmie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorge77 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Witam.Ściągnąłem sobie patch Euroliga 2k14 i po wrzuceniu na dysk i uruchomieniu gry mam np. drużyny z NBA są w koszulkach drużyn Euroligi czy też Np.Stelmet Zielona Góra gra mecze u siebie w hali Toronto.Coś nie tak zrobiłem?Dlaczego tak jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Z transferami na PS4 jest tak samo jak na PC czy Xboxie 360. Nie wiadomo gdzie się trafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi