kulfon Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Ja pobralem draft class i byli wszyscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borson Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 A skąd go pobrałeś, jak go wgrałeś i co zrobiłeś po kolei? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mes1916 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Cześć, mam problem związany z MyCareer. Jako, że jestem raczej laikiem i tylko okazyjnie grałem w wytwory 2k, potrzebuje zmienić poziom trudności na rookie, ale zauważyłem, że mimo tego, że w opcjach w menu gry taki poziom mam ustawiony to MyCareer już nie ma Rookie tylko wyższe poziomy. Ma ktoś sposób jak ustawić rookie w MyCareer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danzel Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) Siema. Próbował ktoś z Was zakupić ze skili "Highlight film" grając PG w My carrier? Zakup wymaga 95 Dunk, a ja mam 90/90 i nie da rady tego podnieść. W treningu z legendą chyba też mi nie podniosło. Czy PG może mieć max.90? bo zwróciłem uwagę, że niektórzy u mnie w drużynie na innych pozycjach mają Dunka po 95-99. Pozdro Edytowane 7 Lipca 2014 przez Danzel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 W tym roku 2k dało różnym pozycjom różne "bariery". Tak jak choćby z tymi dunkami. I tych "barier" nie da się przeskoczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warworm Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Tak, na niektórych pozycjach tak samo nie można dać lockdown defender m.in. Po ile minut gracie kwartę? Ja po 7 (tak było ustawione od początku) i z jednej strony w takim czasie gry o double double bardzo ciężko zdobyć, podobnie z oceną A+, ale z drugiej strony te mecze tyle trwają, że nie chce zwiększać minut. Lepiej dograć sezon szybko i playoffy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Ja gram kwarty 12 minutowe. I tak gram co najwyżej jeden mecz dziennie w karierę zawodnika więc dla mnie nie robi to różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danzel Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Ja trzaskam po 8min i triple-double tylko raz zrobiłem na 3 sezony. Double-double co mecz. A dla PG co ciekawego polecacie ze signature skili jeśli chodzi o jakieś dunki i wejścia pod kosz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) finisher. nasher z nba 2k05 tak bardziej to highlight film, czyli to co wyzej tylko bez nashera Edytowane 8 Lipca 2014 przez tegotamtego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borson Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Chłopaki, w Association Mode, gram sobie Celticsami, ale nie podoba mi się podstawowa rotacja. Jak na PC'cie mam zmienić minuty zawodnikom? Nie wiem jakich klawiszy używać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Coaching > Gameplan > Rotation czy jakoś tak. Nie klawiszami tylko ustawienia w menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borson Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Kraso, chodzi o to, że jak w to wejde, to nie wiem jakich klawiszy używać żeby podnosić i zaniżać minuty. w HELP jest pokazane tylko jak to wygląda na padzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 < i > po najechaniu na konkretnego zawodnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borson Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 < i > po najechaniu na konkretnego zawodnika. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danzel Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 (edytowane) Używał ktoś z Was skilla Acrobat? u mnie padaka straszna, podczas meczu nie mogę nawet zdobyć punktów tym sposobem. Skuteczność mam fatalną. Edytowane 11 Lipca 2014 przez Danzel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Nie mozna w the association dokonać amnestii na zawodniku prawda? Wiem, ze mozna zwolnić, ale czy wtedy będzie się wliczał kontrakt do salary czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 będzie się wliczał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Takie pytanie trochę nie zwiazane z 2k ,czy mozna dokonac amnestii na kazdym zawodniku ? Pytam ogolnie o lige. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Nie. Jakim klubem polecać grać w association zeby sie szybko nie znudzić? Żeby zbudować contendera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 polecam zrobić fantasy draft i wziąć sobie np. 30 pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi