air_mj Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Oto skład ligi: FBL 2 KBteam szymcie Brooklyn Nets Rigel's Lamers Dudek TEAM Tottenham Cavaliers Tocheck Team Pitti_8 Zdunia Squad 2 Kacperro Proszę wybierzcie komisarza i zarejestrujcie ligę na yahoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitti_8 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Nigdy nie byłem komisarzem, nawet nie wiem jak to się robi, więc wybierzmy może osobę, która ma doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masud Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Co do ewentualnej daty draftu to 15 X i 20 X odpadają jak dla mnie, pozostałe dni ok, zwłaszcza powszednie. A tak dla pewności : draftujemy wężem czy aukcją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 witam, u mnie 10,14,18 X odpadają, pasuje mi termin na tygodniu ok godz 21. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Witam Ja już kiedyś byłem komisarzem, ale w zeszłym sezonie grałem w FBL#1, a chyba lepiej, żeby ligę założył ktoś, kto grał w niej, żeby zachować ciągłość. Jeśli chodzi o draft, to odpowiada mi w zasadzie każdy dzień (z wyjątkiem 22 X), ale po godz. 21, a najlepiej nawet ok. 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledley Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 U mnie odpadają poniedziałki, środy i do tego 19, 20 X. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Mam już drafty 8 i 16, reszta dni jest OK. Przychodzę z FBL#3 więc niech komisarzem zostanie ktoś kto zostaje w #2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.KB Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Chyba nie mamy nikogo kto grał rok temu w drugiej lidze, ale fajnie by było jakby ktoś spoza obecnego składu założył ligę i przekazał rolę komisarza komuś z nas. Co do draftu- każdy dzień tygodnia poza piątkiem i sobotą. Im później tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitti_8 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Panowie, jeśli chodzi o draft byle nie piątek i sobota wieczór, każdy inny termin ok. Mile widziana godzina po 21. EDIT: zapomniałem, że jednak nie spadłem do FBL#3 więc w zeszłym roku byłem w FBL#2. Jeśli powiecie mi jak to zrobić, założę ligę i prześlę wam zaproszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 3 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Sprawa jest prosta zakładacie nową ligę pod nazwą e-NBA FBL #2. Kopiujecie ustawienia z ligi o tym samym systemie punktacji. Dodajecie historię ligi w ustawieniach komisarza. Ustawiacie draft i po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 proponuje Rigel'a ze wzgledu na doswiadczenie. niech to szybko ogarnie i po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperro Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Mi draft nie pasuje tylko 20.X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Zakładać zakładać tą ligę i ustalmy termin draftu, czas mija. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.KB Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 To może ja coś zaproponuję. Pasuje wam czwartek 24.10? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masud Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Jak dla mnie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 24.10 - nie widzę przeciwwskazań. Godzina 21-22. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledley Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Dla mnie OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperro Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 24.10 jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi